şaka maka 26-27 mılyar artık cok normal gelıyor sedan vtec ıcınaltın gıbı degerlendı 15 yasında araclar.. piyasası normalken 3-5 tanesıne bınebıldım kısmet oldu darısı genclerın basına
![]()
şaka maka 26-27 mılyar artık cok normal gelıyor sedan vtec ıcınaltın gıbı degerlendı 15 yasında araclar.. piyasası normalken 3-5 tanesıne bınebıldım kısmet oldu darısı genclerın basına
![]()
Plakalıktaki servis sadece tofaş araçların yağının suyunun değiştiği biyer değil bence ortada toyota logosu var dikkat ettinizmi bilmiyorum ama![]()
ben aradım da cok cok orjinal olsun demedım ki abişase kule saglam olsun airbag açmamış olsun istedım, ben o sekılde buldum.
hatta eski mesajlarımda bırınde demıstım komple boyalı 1 veya 2 parca degısenlı arabaya 22 + kusur veririm demiştim. bulursam daha sonra o mesajıda eklerım orhan abi![]()
enginin arabasının scr'si belli, full yetkili servis bakımlı bi araçtır engin araştırsın konuyuda bulursunu demek istiyorum engin'in çok şanslı ...
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9703245/detay#
yakın zamanda aracı gören varmı, güncel durumu nasıldır??
bu araba 34 AH **** değilmi Furkan, Kayseriden giden diye biliyorum.
aynı araçtan bahsediyoruz dimi
kayserideki durumlarını biliyorum ozmn detaylı resimlerinide almıştım, mazisinide biliyorum fakat güncel hali hakkında bilgim yok
özellikle iç-dış kondisyonu hakkında
birde bana araç sahibinin dedikleri lazım değil, kimse malını kötülemiyor çünki![]()
bugün ilanlara yeni arabalar düşmüş
fiyatlar dip yaptı iyice
nerdeyse 30 bin altı araba kalmadı
ilanları gören satacağı yoksa bile 30 dan koyuyor bir ilan
harbiden ne arabaymış be
gümüş olan araba mı?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)