iki erkek kardeş kullanıyorlar arabayı , "kaç sahibi var anlayamadım" gibi bir soru dik bir çıkış olmuş, onların siteye üyelikleri yok , abi - kardeş olarak araç ikisinin ,hangisine sorarsan araç bizim araçtır diyebilirler bu normal. her ikisinide tanıyorum istediğin bir bilgi varsa yardımcı olmak isterim.
bizimdir dedim BENİMDİR diyen yok iyi okursanız![]()
bi anda koydular derken zoruna gidenmi var acaba
şimdi ben espiri yaptım ustune alınma yok![]()
yakında bu konuyuda kitlerler.. kurtlar vadisi vti sorgulaması olsa daha iyi olur...herkes mafya vari olmuş entresan ..
Ben anlamıyorum bu vti sorgulamalarını zaten konunun adı sorgulama, araç hakkında bilgin varsa yaz yoksa yazma, sohbet içinde yeterince sayfa var gidin oralarda tartışın sohbet edin. Ha bu arada maşşallah moda oldu herkeste amcadan vtilar, düşük orjinal kmler, daha düne kadar bilmem kaç binin altında vti yok deniyordu. Stock değişensiz vtecler bi anda arttı ne hikmetse. Ne diyim alan memnun, satan memnun.. Kimse üstüne alınmasın, sonra biride çıkıp bana demesin vay efendim benim aracım stock sen ne diyosun bilmem ne. Konunun bilmem nesi çıkmış onu diyorum..
Ha birde eklemeyi unutmuşum :
- " bilmem ne stock king vti " aracı bilen var mı?
- Sahibi foruma üye, sorsan söyler.
Kimse yoğurdum ekşi demez abicim, sonra arabayı aldıktan sonra vay efendim onu niye aldın şurasında bu vardı, yok orasında şu vardı. Biliyodunda ben almadan önce niye yazmıyodun.
Neyse iyi geceler beyler![]()
06 DA 053 Ankaradaki kırmızı amcadan sedan hakkında detaylı bilgisi olan var mı ? kapıcının oğluna sattığı yazılmış ne zaman el değiştirdi acaba araç araç gazlanıyor mu ? kısacası aracı takipte olan var mı ?
41 AY 767
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9631589/detay/
Aracı tanıyan bilen varmı arkadaşlar geçmişi aradım ama bulamadım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)