User Tag List

Sayfa 759/969 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
18400 sonuçtan 14.403 ile 14.421 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yokmu bilgisi olan beyler
    Çizgileri çok güzel duruyor ş
    tel de görüştünmü ne diyor merak ettim

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kanashibari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabanın kapı döşemelerine bakılınca. Sword murat abinin eski aracı olduğunu fark ettim.
    Eğer o ise çok üzüldüğümü belirteyim. Güzel bir vtecti murat abi sattıktan sonra zaten bilinçsiz ellerdeydi sonu kötü bitmiş
    Kadranda görünen km side arkadaşlar bilgi için söylüyorum gerçek değil iki üç kere km geri çekilmiş durumda.
    Murat abi sattığı km sini görünce yazar.
    yazık üzüldüm bagajdakı stıkerları ben yapıştırmıştım hala duruyor 196bınde sattım 2010da

Alıntı canisgen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim anlamadığım takla atmış vaziyette resmen perte çıkmış durumdaki 16 istenilen bir araçla bu kadar ilgileniliyorken, neden Hatay'daki 18.750 istenen araçla kimse ilgilenmiyor, sorgulamada sorulduğu halde kimse yanıt dahi vermiyor? O da beyaz sedan ve kazalı da olsa tek parça yürür durumda bir araç. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8429006/detay/
    Bilmediğimiz bir konu varsa aydınlatabilirseniz sevinirim.
    bu aracta kuzenımındı 4 sene oldu galıba kazalı 6500 e antalyaya sattmıştık lacı gercek rengi..

esmerserseriler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canisgen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim anlamadığım takla atmış vaziyette resmen perte çıkmış durumdaki 16 istenilen bir araçla bu kadar ilgileniliyorken, neden Hatay'daki 18.750 istenen araçla kimse ilgilenmiyor, sorgulamada sorulduğu halde kimse yanıt dahi vermiyor? O da beyaz sedan ve kazalı da olsa tek parça yürür durumda bir araç. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8429006/detay/
    Bilmediğimiz bir konu varsa aydınlatabilirseniz sevinirim.
    bedava..bonus bu paralara..4 tane jant tamamdır... sonuçta ne olursa olsun vtec alıosun .1.4 alamassın 4 kapı o paralara....2 ay sonra boncuk serisi diyede piyasa çıkartırlar 29da satarlar..binecek biri alsa da hayrını görse..

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazık üzüldüm bagajdakı stıkerları ben yapıştırmıştım hala duruyor 196bınde sattım 2010da

bu aracta kuzenımındı 4 sene oldu galıba kazalı 6500 e antalyaya sattmıştık lacı gercek rengi..
    Alıntı esmerserseriler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bedava..bonus bu paralara..4 tane jant tamamdır... sonuçta ne olursa olsun vtec alıosun .1.4 alamassın 4 kapı o paralara....2 ay sonra boncuk serisi diyede piyasa çıkartırlar 29da satarlar..binecek biri alsa da hayrını görse..

Yeterince prim yapmış baksana 6500e satılabilecek bir kazadan yapılıp 18bine satılabilecek hale gelmiş.
    Instagram: mutusgarage

tibet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sa arkadaslar ısmım emre.can ve ılyasın arkadasıyım hepıımız sportlarımızı sattık.ılyas ve can vtı aldılar sıra bende temız sedan arıyorum ve sızden yardım ıstıyorum.cok temız olursa hb de olabılır.herkese saygılar sevgıler..

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tibet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sa arkadaslar ısmım emre.can ve ılyasın arkadasıyım hepıımız sportlarımızı sattık.ılyas ve can vtı aldılar sıra bende temız sedan arıyorum ve sızden yardım ıstıyorum.cok temız olursa hb de olabılır.herkese saygılar sevgıler..
    temızden kastın nedır hocam, degısensız,boyasızmı arıyosun? yoksa ufak tefek seyler olabılırmı

canpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşgeldin kardeşim.. araştıralım sanada.. ankaradan mertcan da yardımcı olur belki sana.. direk şehir dışına çıkmadan buluruz..

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VF plakalı sedan yeşil araç ne oldu, ilanı çekmiş sahibi?
    Seyyar Tayyar

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VF plakalı sedan yeşil araç ne oldu, ilanı çekmiş sahibi?
    Alıntı aLLen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VF vtec yunus kardeşimize hayırlı olsun Allah kazasız belasız cezasız kullanmayı nasip etsin gercekten temizlik abidesi Ünal kardeşimize de burdan özellikle ben teşekkür ederim yemek sözünü de unutmasan sevinirim
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elpadre için aldık
    Seyyar Tayyar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    temızden kastın nedır hocam, degısensız,boyasızmı arıyosun? yoksa ufak tefek seyler olabılırmı
    temız ıste herkesın temız anlayısı degısır ama benım anlaysımda boya olabılır ama buyuk kazası ve krıtık yerlerınde degısen olmayacak ha bırde pıyasada cılkı cıkmamıs olursa ıyı olur.zaten araba durusundan bellı eder kendını ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim oncelikle iyi bir karar vermissin tebrikler sanada istedigin gibi bir vti bulursak oldu bu is ama sedan tercih et derim ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lysonr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim oncelikle iyi bir karar vermissin tebrikler sanada istedigin gibi bir vti bulursak oldu bu is ama sedan tercih et derim ben
    kıskancım olum sız aldınız dıye alacam basacam gaza basacam gaza acacagım vteci

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    etraf cakal dolmus topragımız dıye adama arabayı soralım dedık adamın verdıgı cevaba bak gelde bu adamdan araba al para kazansın senden.dunyadakı son vtı olsa almam
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle
    tibet : sa usta arac nezamandır sende? oncekı plakası neydı?
    verılen cevap : arabaya müşterimi olcan gbt sini mi alcan

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    etraf cakal dolmus topragımız dıye adama arabayı soralım dedık adamın verdıgı cevaba bak gelde bu adamdan araba al para kazansın senden.dunyadakı son vtı olsa almam
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle
    tibet : sa usta arac nezamandır sende? oncekı plakası neydı?
    verılen cevap : arabaya müşterimi olcan gbt sini mi alcan
    Kusura bakmayın ama telefondan mesajdan bu tarz konuşmalar banada pek alıcı olarak gelmiyor. Mesafe uzak olabilir haklısınız ama daha alıcı gibi konuşsanız böyle tepki gösterilmezdi diye düşünüyorum. Vtilar da ***** günde bir sürü boş beleş kişi arıyordur satıcı da ayırt edemiyordur kim alıcı kim öylesine arıyor. İlan sahibini tanımam bu arada
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok kardes bu kadar yazacagına hıc yazmasın daha ıyı anlarım tınlamamıs derım.ama bu kadar ters cevap verecegıne plakayı yazsa yada ankaradaysan gel bak dese olmazmı?plakayı verse bılecez ne o yorulacak nede ben temızse yanına gıdecez ama degılse eyvallah bana yaramaz hayırlı satıslar dıyecez devam edecez.empatı olmalı bence araba hakkında on arastırma olmadan ne dıye pazarlıga oturalımkı? bu araba ıcın degıl adamı arıyorum atıyor tutuyor soyle temız boyle guzel suna saplıyo yok bunu delıyo gıdıyoz bakıyoruz araba hasar kayıtlı taklalı cıkıyor.baktrmasak bızede saplayacak..yanı herkesın zamanı degerlı gercek satıcıysa bence arabnın bılgılerını vermelı cekınmemelı .sahsen ben sattıgım arablarım sasesıne kadar verıyorum adamlar ıyıce sorglasın dıye...

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok kardes bu kadar yazacagına hıc yazmasın daha ıyı anlarım tınlamamıs derım.ama bu kadar ters cevap verecegıne plakayı yazsa yada ankaradaysan gel bak dese olmazmı?plakayı verse bılecez ne o yorulacak nede ben temızse yanına gıdecez ama degılse eyvallah bana yaramaz hayırlı satıslar dıyecez devam edecez.empatı olmalı bence araba hakkında on arastırma olmadan ne dıye pazarlıga oturalımkı? bu araba ıcın degıl adamı arıyorum atıyor tutuyor soyle temız boyle guzel suna saplıyo yok bunu delıyo gıdıyoz bakıyoruz araba hasar kayıtlı taklalı cıkıyor.baktrmasak bızede saplayacak..yanı herkesın zamanı degerlı gercek satıcıysa bence arabnın bılgılerını vermelı cekınmemelı .sahsen ben sattıgım arablarım sasesıne kadar verıyorum adamlar ıyıce sorglasın dıye...
    Sonuna kadar haklısınız zaten. Aracın birşeyi varsa illaki çıkıyor saklamak marifet değil düpedüz dolandırmak zaten. Umarım gönlünüze bir vti bulunursunuz
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    max bütçen nedir ?

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracımı satıyorum. ilan şu an onay aşamasında , herşey ile yazdım gizli saklı tutmadan.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9438434/detay/
    DRİLL
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)