sa arkadaslar ısmım emre.can ve ılyasın arkadasıyım hepıımız sportlarımızı sattık.ılyas ve can vtı aldılar sıra bende temız sedan arıyorum ve sızden yardım ıstıyorum.cok temız olursa hb de olabılır.herkese saygılar sevgıler..
Kardesim oncelikle iyi bir karar vermissin tebrikler sanada istedigin gibi bir vti bulursak oldu bu is ama sedan tercih et derim ben
etraf cakal dolmus topragımız dıye adama arabayı soralım dedık adamın verdıgı cevaba bak gelde bu adamdan araba al para kazansın senden.dunyadakı son vtı olsa almam
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle
tibet : sa usta arac nezamandır sende? oncekı plakası neydı?
verılen cevap : arabaya müşterimi olcan gbt sini mi alcan
Kusura bakmayın ama telefondan mesajdan bu tarz konuşmalar banada pek alıcı olarak gelmiyor. Mesafe uzak olabilir haklısınız ama daha alıcı gibi konuşsanız böyle tepki gösterilmezdi diye düşünüyorum. Vtilar da ***** günde bir sürü boş beleş kişi arıyordur satıcı da ayırt edemiyordur kim alıcı kim öylesine arıyor. İlan sahibini tanımam bu arada![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
yok kardes bu kadar yazacagına hıc yazmasın daha ıyı anlarım tınlamamıs derım.ama bu kadar ters cevap verecegıne plakayı yazsa yada ankaradaysan gel bak dese olmazmı?plakayı verse bılecez ne o yorulacak nede ben temızse yanına gıdecez ama degılse eyvallah bana yaramaz hayırlı satıslar dıyecez devam edecez.empatı olmalı bence araba hakkında on arastırma olmadan ne dıye pazarlıga oturalımkı? bu araba ıcın degıl adamı arıyorum atıyor tutuyor soyle temız boyle guzel suna saplıyo yok bunu delıyo gıdıyoz bakıyoruz araba hasar kayıtlı taklalı cıkıyor.baktrmasak bızede saplayacak..yanı herkesın zamanı degerlı gercek satıcıysa bence arabnın bılgılerını vermelı cekınmemelı .sahsen ben sattıgım arablarım sasesıne kadar verıyorum adamlar ıyıce sorglasın dıye...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
aracımı satıyorum. ilan şu an onay aşamasında , herşey ile yazdım gizli saklı tutmadan.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9438434/detay/
DRİLL
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)