User Tag List

Sayfa 819/969 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon
18400 sonuçtan 15.543 ile 15.561 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

wollkii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı White Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güncel Vti Aranıyor Yokmu Kardeşim Aracına Guvenen Satan Orta Yolu Bulunur Alırız Bu Nasıl Bir Bela Arabadır Kardeşim Ara Ara Bıktırdı Artık Yahu Samanlıkta İgne Arasam Şimdiye Tuhafiye Dukkanı Acardık... Hangi Araca El Atsak Ya Patlak Ya Catlak Bu Nedir Yahu
    Ah vb ah ne guzel bi vtecsin sanki japonyadan yeni gelmis
    Bu arac ***** sitede cok durdu sahibi askere gitti gonul rahatligiyla alinabilcek bi arabaydi Hala satilik mi bilmyrm ama belki babasina sat demistir...
    Dip not : ucuza vtec alip milyarlar harcamayin parayi basiin iyisini alin kafaniz rahat olsun bence...

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncel Vti Aranıyor Yokmu Kardeşim Aracına Guvenen Satan Orta Yolu Bulunur Alırız Bu Nasıl Bir Bela Arabadır Kardeşim Ara Ara Bıktırdı Artık Yahu Samanlıkta İgne Arasam Şimdiye Tuhafiye Dukkanı Acardık... Hangi Araca El Atsak Ya Patlak Ya Catlak Bu Nedir Yahu
    düzgün araç var varda güzel para

Alıntı OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gönül rahatlığı ile binilecek bi vti.
    kaportasının düzgün olmadığını duydum ama gozumle gorup sahit olmadım resimlerde guzel duruyo

Alıntı wollkii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arac ***** sitede cok durdu sahibi askere gitti gonul rahatligiyla alinabilcek bi arabaydi Hala satilik mi bilmyrm ama belki babasina sat demistir...
    Dip not : ucuza vtec alip milyarlar harcamayin parayi basiin iyisini alin kafaniz rahat olsun bence...
    aynen volkan o zokayı yiyen biliyor nasıl bişi oldugunu sıfırdan yapmak mantıksız yapılmış araba iyidir
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

92Sİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre turgut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görunuse göre Kırmızı zor bır seçenek olmuş
    bence izmir deki ve Antalya da ki gri lere bakabilirsiniz.

Antalyada hg vtec bursada cvc vtec düşünebilir bencede ama antalyada bi kaç tane vti lpg li ...
    34 EVH 16 CİVİC Sİ (94) 26 KZ 693 CİVİC Sİ (92)
    34 RBM 72 CİVİC Sİ (93)
    52 AZ 885 CİVİC Sİ (92)
    34 JA 3602 CİVİC Sİ (92)
    39 TC 045 CİVİC Sİ (94)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wollkii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu araclar 97 98 model arac gidipte 30 lira vermekte mantık dısı haksızsam soyleyin ..... ozelliklede al aracı 23 24 e tak ustune 2 parca al sana 30 bu nedir yaw...
    SEDAN RED VTİ

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araclar 97 98 model arac gidipte 30 lira vermekte mantık dısı haksızsam soyleyin ..... ozelliklede al aracı 23 24 e tak ustune 2 parca al sana 30 bu nedir yaw...
    Ben eski aracımı 34 e malettim 27 ye sattım adam var 25 e alıp hiçbişey eklemeden 27 ye satabiliyo
    1.6 iesini kaça 15 emi vericen ya da 15 e aldın 20 yemi satıcan buna kimse karışamaz

Emre turgut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaca alirsan al vtec e her zaman para harcarsin cunku binmek icin amacin belli sonucta zevk meselesidir bu normal bir 1.4 veya 1.6 olarak hic bir zaman degerler bicilemez o yuzden iyi vtec her zaman iyi paradir.
    04' Red RR TypeR ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben eski aracımı 34 e malettim 27 ye sattım adam var 25 e alıp hiçbişey eklemeden 27 ye satabiliyo
    1.6 iesini kaça 15 emi vericen ya da 15 e aldın 20 yemi satıcan buna kimse karışamaz
    tabiyki kimse karısamaz fakat her malında bi ederi vardır bununda bilincinde olup fiyat yazmak gerekmiyomu ?
    SEDAN RED VTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre turgut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaca alirsan al vtec e her zaman para harcarsin cunku binmek icin amacin belli sonucta zevk meselesidir bu normal bir 1.4 veya 1.6 olarak hic bir zaman degerler bicilemez o yuzden iyi vtec her zaman iyi paradir.

sana katılıyorum anlatmak istedigim olay su aracı al 2 parca tak benim arabam on numara fiyatıda 30 lira boyle bi mantık yok be babacan ...
    SEDAN RED VTİ

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu vtecler azıcık si kadar kaliteli olsaydı, kimse boşa para savurmazdı.
    Çok sorunlu Nazlı arabalar
    Seyyar Tayyar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok be yunus yaaa ne nazı var sanki moruk bence kaliteliydi güzel arabalar, fiyat konusuda binice ve satıcı'ya göre değişir
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana katılıyorum anlatmak istedigim olay su aracı al 2 parca tak benim arabam on numara fiyatıda 30 lira boyle bi mantık yok be babacan ...
    Vtec e binen parayı harcıyo oyle 1-2 parçayla bitmiyor senin düşündüğün gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vtec e binen parayı harcıyo oyle 1-2 parçayla bitmiyor senin düşündüğün gibi

babacan atmosferik bir arac yapıyosun max. alacagın guc 205 210 civarı ne parcası takıcak ne parası harcıcak allah askına ustalık parasını fazla veriyosa o arac sahibinin sorunu dogru degilmi ? extra aksesuar parcası takıyosada satarken soksun yada taktıgı her parcayı soksun gelsin forumda satsın bunu araca fiyat olarak ta yansıtmanın bi manası yok ayrıca aracın ustunde fiyatın parcası artmaz tam tersi düşer .... ayrıca yıllardır kosturuyorum cevremde cok vti var cok arkasdasımız var stock binen ne parası harcıcakmıs zevkine harcadıgı parayı aracı satarken cıkartmak istiyosa kusura bakmasın insanlar o kadar KERİZ degil !!! kusura bakma belki biraz agır yazdım fakat bu senin alaycı yorumundan kaynaklı .....
    SEDAN RED VTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babacan atmosferik bir arac yapıyosun max. alacagın guc 205 210 civarı ne parcası takıcak ne parası harcıcak allah askına ustalık parasını fazla veriyosa o arac sahibinin sorunu dogru degilmi ? extra aksesuar parcası takıyosada satarken soksun yada taktıgı her parcayı soksun gelsin forumda satsın bunu araca fiyat olarak ta yansıtmanın bi manası yok ayrıca aracın ustunde fiyatın parcası artmaz tam tersi düşer .... ayrıca yıllardır kosturuyorum cevremde cok vti var cok arkasdasımız var stock binen ne parası harcıcakmıs zevkine harcadıgı parayı aracı satarken cıkartmak istiyosa kusura bakmasın insanlar o kadar KERİZ degil !!! kusura bakma belki biraz agır yazdım fakat bu senin alaycı yorumundan kaynaklı .....
    kusura bakma sende ozaman 20.000 ede vtec var niye almıyorsun
    Ne bekliyosun hem orjinal olsun hem düzgün olsun hemde ucuz olsun böyle bir mantık yok

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok be yunus yaaa ne nazı var sanki moruk bence kaliteliydi güzel arabalar, fiyat konusuda binice ve satıcı'ya göre değişir
    Si daha sağlam, vtec nazlıdır
    Seyyar Tayyar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Si daha sağlam, vtec nazlıdır
    ben bi nazını görmedim aga Allah'a şükür si binmedim bilemicem
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tuncay abiye katiliyorum 20 ye de vtec war 30 a da.hersey aracin ustundeki extralara bagli degil.
    Guzel araba iyi para.emin ol 21 22ye vtec alan herks ustune bi 5 bin harciyo
    Bunu vtec kullanan herkes bilir.

White nickli ardks ,mesela sen kac paraya nasi bir arac ariyosun ? Belirtirsen ona gore yorum yapalim. Bide 1.6ies e ne kadar istiyosun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusura bakma sende ozaman 20.000 ede vtec var niye almıyorsun
    Ne bekliyosun hem orjinal olsun hem düzgün olsun hemde ucuz olsun böyle bir mantık yok
    valla bende 20 liraya arasam sana katılıcamda 25 26 lara cıktık fiyatta hani yine yok yada varda bizmi yanlıs goruyoruz ? bu aracların modeli belli yılı belli kazası belli ederi belli bak sende yazmıssın 35 e mal ettim 27 ye verdim diye ama adam hiçbirsey sey mal etmeden aracın ederide belli iken fiyatı şişiriyosa ya satmaya niyeti yok yada insanları gorundugunden aptal zannediyo.. bi enayi düşer belki diyo haksızsam bu yazdıklarımı tum forum okuyodur cvp larsa sevinirim ... her malın bi ederi var o zaman bende aracı alayım 25 e hicbisey koymiyim ustune 2 sene gezeyim koydugum benzini ekli,yim ustune 30 lira istiyim suanki piyasanın mantıgı bu bence .. ayrıca adamın aracıyla ilgileniyorum ornegin araca 28 yazmıs... aracıyla burdan ilgilendigimizi goruyo ilanını kaldırıyo 30 yazıyo buna ne diceksiniz bakalım ...
    SEDAN RED VTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bende 20 liraya arasam sana katılıcamda 25 26 lara cıktık fiyatta hani yine yok yada varda bizmi yanlıs goruyoruz ? bu aracların modeli belli yılı belli kazası belli ederi belli bak sende yazmıssın 35 e mal ettim 27 ye verdim diye ama adam hiçbirsey sey mal etmeden aracın ederide belli iken fiyatı şişiriyosa ya satmaya niyeti yok yada insanları gorundugunden aptal zannediyo.. bi enayi düşer belki diyo haksızsam bu yazdıklarımı tum forum okuyodur cvp larsa sevinirim ... her malın bi ederi var o zaman bende aracı alayım 25 e hicbisey koymiyim ustune 2 sene gezeyim koydugum benzini ekli,yim ustune 30 lira istiyim suanki piyasanın mantıgı bu bence .. ayrıca adamın aracıyla ilgileniyorum ornegin araca 28 yazmıs... aracıyla burdan ilgilendigimizi goruyo ilanını kaldırıyo 30 yazıyo buna ne diceksiniz bakalım ...
    İnşallah istediğin gibi bir araç bulabilirsin 30 gibi rakkamlar tabikide uçuk
    Hb mi sedanmı arıyorsun renk farkedermi sana bir yardımcı olalım bari

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuncay abiye katiliyorum 20 ye de vtec war 30 a da.hersey aracin ustundeki extralara bagli degil.
    Guzel araba iyi para.emin ol 21 22ye vtec alan herks ustune bi 5 bin harciyo
    Bunu vtec kullanan herkes bilir.

White nickli ardks ,mesela sen kac paraya nasi bir arac ariyosun ? Belirtirsen ona gore yorum yapalim. Bide 1.6ies e ne kadar istiyosun?
    benim suan satmakta oldugum bir aracım yok 25 lira nakit param var ve sedan kırmızı vti arıyorum patlak catlak olmamıs bir arac.. hatckback olupta temiz arac var zaten 25 e ama benim gozumdede hatckback bir kırmızı stock vti nin edecegi rakam bellidir 23 24 arasıdır bu benim dusuncem fakat arac satan 30 ister eywallah saygı duyarım ama ederinde olan araclara !!!!
    SEDAN RED VTİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)