Peugeot 106 GTI 1996 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Sanırım Kayseri'den giden GTI bu. Durumu nasıdır? Eski rengi nedir bilen varmıdır?
Printable View
Peugeot 106 GTI 1996 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Sanırım Kayseri'den giden GTI bu. Durumu nasıdır? Eski rengi nedir bilen varmıdır?
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
saat geç diye arayamadım yarın inş plakasıda kapalı belki bilen vardır?
edit:
direksiyonda renk farkı ve vitesin önündeki şifre paneli olmaması dikkatimi çekti..
bursadan satılık egsoz videolu olan bi ilan vardı ona benzettim aracı ?
Citroën Saxo 1.6 VTS 2001 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk arkadaslar bunun hakkında bilgisi olan var mı?
niyeti olan varsa bu arabaya baksın ben gidip baktım komple boyalı değişeni yok yürürüde çok güzel içi koltuk tavan döşemesi pırıl pırıl yürürü çok iyi şifre panelini felan takıntı yapmaya gerek yok her vts de şifre yok direksiyonda renk farkı felanda yok öyle görünüyor sadece neticede uygun fiyatlı temiz bir araba sahibi ile hiç alakam yok ben alacaktım vosvos aldığım için vazgeçtim.
Peugeot / 306 / GTI / NADIR TEZLİKTE BULUNMAZ EFSANE 306 G T İ FUL DOLU-- sahibinden.com'da
bu aracı bileniniz varmıdır. kaza bela... önceden hangi plakaydı nerdeydı filan??
Aracın 2.sahibiydim, 25bin km de aldım 63bin de sattım. Angel lardan, ledli stoplara, yaya, filtreye, egzost ara borularına, kat iptaline, pedallara, maxxiss lastiklere ve brembolara kadar bir çok parçasını ben yaptırmıştım ve orjinal parçalarını ben özenle saklamıştım..gözüm gibi bakıp yagını suyunu hic eksik etmeden, güzel havalarda ve temiz zeminlerde keyifle 3,5 sene kullanmıstım. 2009 20 mayısta sattım. sonrasında bildigim kadarıyla 3 veya 4 el daha degistirdi. ben satarken iki parça boya, hiç parça değişen vardı :) boyalarda otoparkta bir dangalak sürtmesi (sag camurluk) ve taş izleri (kaput) dan ibaretti. Sonrasında bir kazası oldugunu duydum. Bir camurluk ve kaput değişti denildi. Cok ciddi birsey oldugunu sanmıyorum. Eğer bakımları ıhmal edilmediyse ve "insan" gibi kullanıldıysa ilanlardaki vts lerin coguna halen taş çıkartır. Chip ve timing ayarlı bir gti ile kafa kafaya yuruyecek kadar cigeri temizdi benım zamanında. yanlış hatırlamıyorsam da sadece egzost ve filtre ile 131hp dyno vermişti, şaşırmıştık.