kartaldaki beyaza gittim, dün ben gitmeden 20 dakka önce biri kaparosunu vermiş neye gittiysem benden önce biri davranıyor :D
Printable View
kartaldaki beyaza gittim, dün ben gitmeden 20 dakka önce biri kaparosunu vermiş neye gittiysem benden önce biri davranıyor :D
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 15.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
ilandaki aracı tanıyan bilen varmı durumu nedir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 15.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
ilandaki aracı tanıyan bilen varmı durumu nedir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
arkadaşlar pazartesi çoruma arcı almaya gidiyorum istanbuldan gitmiş araç bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Citroën Saxo 1.6 VTS 2002 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
Citroën Saxo 1.6 VTS 2001 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
varmı bilen?
sahiplik tarihi: 22/06/2011 yeni almş ama sorun yok motor alıcam diyo pek inandırıcı gelmedi ama.. :)
vts güzel duruyor harbiden masallah
Bakıcısı alıcısından 5 kat fazla olan araba :) herkes sorar sorgular bu arabaları ama almaya gelince nedense ortadan kaybolur çok ciddi alıcılar..
:) onkrktr