Onlara giden yol senden geçiyor kardeşim :D
Printable View
Yok bu ay biter eylülde deneriz akhisardan sonra :) ramazan ayında can yakmak istemiyorum :D
Zaten yetişmezde .
bendede böyle oluyordu araçsız kaldıgımda bu yüzden aracımı satmıyorum ben şu anki bindigim aracımı 12750 idi 12500 aldım çocunuz biliyor zaten ama aldıgım adamı okana sorun adam allahlık bişi bildigi yok... şimdi boyadan sonra bana ismini vermiyorum bu msj okucaktır kendisi 18500 verdi.. cc jantlarımıda söküyorum yanında :) iyi bir rakam lakin düşündüm hesap kitap bana zaten 17500 civarı bişi malolmuş şimdi yürürünü biliyorum ne oldugunuda biliyorum şimdi bana 20000 verselerde vermiyorum noluyor bizim arabalar altın şimdiye kadar sattıgım arabaları çogunu çevremdeki insanlar aldı ve hepsiylede halendaha konuşurum muhabbet ederim satmayınca malını inan üzerine geliyorlar almak için bu yüzden malın altın oluyor...
bence kimsenin bilmedigi bir 106 bul 12 14 arası boyası kapı saçı bakma kafadan patlak olmadıktan sonra al bin.derim.. bak gökana adam aracıyla evlendi gitti :) arasıra balayına arasıra alayına biniyor aracına...
önceki sahibi farklı konuşuyor şimdiki sahibi daha farklı konuşuyor.belki daha fazla sıkıntı var araçta bilmiyorum daha yeni satıldı bu araç ve tekrar satılığa çıktı.ben izmirde oturuyorum git gel zaman kaybı,masraf falan filan.bide sen çok iyi niyetlisinde senin düşündüğün gibi olmuyor bu işler masraf karşılama vs:) neyse bilen birileri varsa aracı bilgi verilerse sevinirim.