Peugeot 106 GTI 1999 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 55370936
bilen gören duyan varmıdır
Printable View
Peugeot 106 GTI 1999 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 55370936
bilen gören duyan varmıdır
epey dusurmusler fıyatı... dırı gozukuo
denizlide otoparkta gördüm sağ çamurluktan ön direğe kadar girmiş bi 106 beyaz renkli siteden birininmi acaba
Alacam bir tane daha topragın içine gömecem,10 yıl sonra çıkartacam anasını sattımın arabasını :) 16 alıyoruz 14 satıyoruz satılıkmı diye soruyoruz 22 istiyor 13 alıyoruz 17 satıyoruz bakıyorum oda satılık satıyormusun diyorum 21 diyor kullandıgı benzin parasını bizden istiyor ...... :) ne biçim bir piyasa len bu :) adam aldı 11,750, sat bana kardeşim diyorum 17 diyor 97 model araca akıl işimi :)
en güzeli 8 9 bitik kimsenin yüzüne bile bakmadıgı 106 ları alıp dötünü başını toplayıp satmak en mantıklısı bu yemin ederim ama adımız pertçiye çıkar ondan korkuyorum birde ben milleti .....miyorum o yüzden oda tutmaz :)
yokmu kardeşim adam gibi bir araba ? darlandım bu istirahat günü :) weko sinan serhat okan göki alper YOKMUUUU ?
valla abi benim artık hiç takıntım değil bitane daha alcam allah kısmet ederse komple boyalıymış değişeni varmış ıvırıymış zıvırıymış ilah gibi tapmaya gerek yok en nihayetinde alıp tapa gaz kullanılıyor boyalı olunca 5 boy geridenmi geliyor :) yani şuraya yazanlara arabalara *** atanlara bakıyorumda vay be diyorum hepsi müzeye koymak için alıyor sanki hayırlısı olsun abi bomboş 106 arıyorum seninde aklında olsun komple boya takıntım yok bir iki parça değişen takıntım yok kafadan dağınık olmasın yeter öyle olmasa ben arabamı toplardım zaten :)
Limit ? ? ?
araca göre limit ayarlayabilirim abi aklımda bişey yok şuan.
hayırlısı olsun aslında düşünmüyor değildim ama yeni kaza yapmıştım hemen 106 ya girişmek biraz ailevi yönden sıkıntı olurdu bakalım acelem yok aynı ayarda bir araba bulurum illaki sağolasın :)
ayıp olcak durum yok abi ben sattım ve araçta sıkıntı vs çıkmadı alan bindi oda üstüne kar koyup satmıştır büyük ihtimal :) snçta her türlü 15 ederi vardı :) ama ben uygun rakama verdim rs buldğm için hemen verdim.. ztn verdiğim rakamada 2001 o kmde sessiz bi araç yoktu =) senin bişeler sölemene grk yok mami abi söledi :D:D
abi yıkılcak bişe yok :D okana sor bakim 106 buluşmasında 30 40 tane 106 ya binmişti o söler nasl olduğunu dc nin :D hee sen öncesinden bahsediosan yok kırıcaktı edicekti walla araç kırmadı lokum gibi gidio :D muammer abi saatli bomba diodu ama herhalde saati 4-5 sene sorasına kurulu :D