Bizim zamanımızda modaydı birader şimdi geçti :cool: :cool:
Printable View
benim de cepte param olsa alırdım o arabayı sorgulatmadan :)
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 55383270
arkadaslar bu arac hakkında bılgısı olan varmıdır ??
yanlış anlaşılmazsa bu araca neden kimse bakmıyor yada siz ? hem 2001 hemde km düşük hemde daha ucuz..eğer çok önemli bi sorunu yoksa alınabilir diye düşünüyorm
Citroën Saxo 1.6 VTS 2001 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 54474411
anladım abi çok teşekkürler,1 haftadır her gün ilanını açıp bakıyorum çok moralim bozuldu simdi :D
arkadaşlar şu iki 106 arasında kararsız kaldık.içinizde durumlarını bilen varsa yorum yazarsanız sevinirim.şimdiden saolun.[url]http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-gti-mavi-boncukkk-54897184/detay/
diğeride bu arkadaşlar..Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.999,90 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 55451603,,
Red vti .
Eskişehirdeki araç 1 ay önce ilandaydı aradım konuştum yanıklardan dolayı boya istiyor dedi söyledigim fiyata anlaşamadım,sonra arabayı komple boyatmış dediği dogru ise kaza yokmuş,boş bir günün varsa dene bence belli olmaz belkide cidden güzel araçtır resimlerden kötü durmuyor çünkü .
41 u ben araba almadan önce gdip baktım araçta değişme yok diyorlar fakat eLLenmemiş yeri kaLmamış Aracın
Bu aracın km'si doğrumu kadran kağıtları değişmiş
Peugeot 106 GTI 1999 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 55744131
sımdı bu topıcden onay cıkmadan arabaların satısı olmuyormu ?
vay arkadaş bu arabaların km leri nasıl böyle düşük ya, alan saklıyor mu anlamıyorum, aralarında kaç tane bildiğim tanıdığım araba var, seneler evvel 100 binleri devirmiş şimdi 8o binlerde satılıyor.
Göz görmeyince, gönül katlanıyor alırken galiba.