Vardı.. Araç TAZ :) 2gün önceki ilanında 17 lira ve plaka açıktı... Bugün hem plakayı hem fiyatı güncellemiş :)
Printable View
kardeşim gördüğüm yüzü asla unutmam, tabi ki taz.. eski ilandan tek farkı 5.000 tl zamlanmış. :)
bu arada ilanda bir detay gözden kaçmıyor, ilan sahibinin adı "murat başaran" :)
araç taz bariz belli oluyor :) uzaklaşın ltfen
vay arkadaş, arabayı afaroz ettiler, allah dilinize düşürmesin. milletin ekmeğiyle oynuyorsunuz. :D
Araç artık satılmaz :D
Kendilerinin arabası 10 numara ya sırf satılsın tanıdık arkadaşı diye dandik bir arabayı bile önerirler ama tanımadıkları bir adamın arabası olunca afaroz ederler tabi..Bu camia böyle :)
aynen katılıyorum kesinlikle burda düzgünce araç sorgulanmaz
vakti zamanında ben bi sorgu yaptırdım bikaç clio rs aman allahım hangisini sorguladıysak ya patlak ya kırık yada bitik halbuseki yok öle bişi emin olanda yorum yapıyor olmayanda sırf kıskançlık yapıp arabayı kötüleyenler bile var bence sorgu felan yaptırmayın gidin bakın öyle alın kimsenin azına bakmayın derim
ya eskı sahıbı olan yada harbıden almak ıcın bakmaya gıtmıs gostermıs kesın bılgı sahıbı olanlar yorum yapsa faydalı ve hayırlı olucak ama..