o arabanın eski plakasını tam hatırlamıyorum ama sonu 818 ise bizim tekirovadan birisinde idi..taklalıydı..
Printable View
o arabanın eski plakasını tam hatırlamıyorum ama sonu 818 ise bizim tekirovadan birisinde idi..taklalıydı..
Peugeot 106 GTI 1988 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 66358031
yokmu yahu kımse ? ona gore yola cıkıcam.
plakadan bişey cıkıyormu ? baktınız mı
Abi bu zamanda masrafsız araba diye birşey varmı ? alıyorsun her türlü harcıyorsun masraf yapmak istemiyorsan sıfır alıcaksın onada zevki harcıyosun yani bence o 106 11bine alınıp 2-3 milyar para harcanıp çok güzel bir hale gelir tabi emin ol senin fikrine saygım sonsuz yaşımız kadar 106binmişliğin var eyvallah ;)
Ben oncekı sayfada yazdıgım 106 ya gittiğimde bunuda çağırdı arkadaşta var diye.
Aracın muayenesi yok abs beyni calışmıyormuş. Sol camurlukta göcük var arka sağ camurluk değişmiş . Önden kazası yok . Fotograflardaki gibi sakın Bekleme. İçi - dışı tamamen berbat. Arkadaş benzin param bile yok ondan satıyorum dedi . Ben kendim binebiliceğim hali için 5 - 6 lira masraf çıkardım. Ama yinede çok başarılı olucak gibi durmuyor.
Orhan başkan 106 bu hondaya benzemez :) .
Valla bedel ödeyecek sensin ben sadece böyle bir maceraya girmem,girecek olan arkadaşımada tavsiyem aynı olurdu ;) Ayrıca istanbuldaki pertler dediğin araba kimin arabası genelleme yapma burda bir yığın 106 kullanıcısı var Baktıgın bildigin varsa söyle bizde bilelim :icon_tup:
:
Bahsettigin bordo olansa konuşacak birşey yok :) :D
12 ye aldıgımız araba sana yemin ediyorum işçiligine para vermedigimiz halde 16 bini geçti hepsi aynı olacak değildir tabi ama yüzdeye vuracak olursak bana hak verirsin,macera arama heleki bu devirde,bu gti piyasası senin tahmin edebilecegin bir piyasa değil 15 defa düşün bir kerede yap değil 50 defa düşünmen gerekiyor,çok uygun oldugunu düşünüp, bir kardeşim 306 gti aldı, eski sahibi telefonlarını bile açmıyor arkadaşın, halen masraf ediyor abartısız 4000 lira oldu şu an ;) ve halen muayene yapılamadı ;)
Zorunuza gitmesin alırken fazla verin gönlünüz aileniz cebiniz rahat etsin,ben hep öyle yaptım,hiçde pişman değilim.
Umarım anlatmak istediklerimi ifade edebilmişimdir .:icon_tup:
Eski bir 106 gti sahibi ve piyasadan biri olarak benimde görüşüm bu yündedir.
Uygun fiyatlı araç heleki fransızsa başa bela olur incir ağacı diker.
12ye aldıgın aracı 16ya maledersin max 14e satarsın.16ya aldıgın araca max 1 lira masraf edersin 16-16.5 satarsın.
'Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.' demiş bir büyüğümüz.:)
Peugeot 106 GTI 1999 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 66837866
bilgisi olan var mı arkadaşlar..
Peugeot 106 GTI 2000 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 60460053
Arkadaşımız için bu arabayı düşünüyoruz.Arac kozmetik olarak arkadaşın hoşuna gitmiş ilandada baya iddalı yazmışlar.Sizlere sormadan müşteri olup laf kalabalığı etmeyelim dedim.Aracı bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
adana ya da bursadan mı gitti acaba ?
Belki gidecek yada düşünen arkadaslar olursa bu aracın eski ilanı ve yeni ilanlarını sizlere iletiyorum. Daha önceden gitmiş oldugum bi arac detaylı bilgi istenecek olursa verebilirim
Düşünülmeyecek bir araç.
Eski İlan :
Peugeot 106 GTI 2000 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - Pasif İlan - 45298949
Yeni İlanlar =>
Peugeot 106 GTI 2000 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 66957389
Peugeot 106 GTI 2000 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 66604504
En azından yeni ilanda km yi düşürmemiş..
165 beygiri nasıl almış piston,egzantrik olmadan acaba?