StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı
Sinan abi şimdi bazı kişilerin ismini vermeyim istersen adım dedikoducuya çıkmasın..Geçen muhabbeti sen daha iyi bilirsin
''Sinan öyle bir arabayı nasıl önerirsin,senden beklemezdim.''
''Ya arkadaşımızın arabası diye önerdik yoksa evet haklısın.''
Madem üzerine alındın abi bu sözleride herkes bilsin.Benim canımın yandıgını bile bile ikinci kez canımın yanmasını nasıl saglayacaktın bilmiyorum.Evet 10 numara bi araba demedin 10 üzerinden 7 dedin..boyası ıvırı zıvırı çok güzel duruyor dedin.Alan arkadaşlarda aldıgına dünden pişman OnurGTI de biliyor o arabayı .
Çok şükür saglam kişiler çıktıda takaslamaktan son anda döndüm,macundan görünmeyen bir arabayı almadım çok.
Benim de sivasda arkadaşlarımda 106 var ,görüşüyoruz muhabbetimiz çok güzel ama hiçbirinin arabasını burdakilere önermem isterseniz sordurabilirsiniz.
Madem ilk arabamı aldıgımda önermedin,ki bana göre VB benim 2001 ile kıyaslanacak düzeyde degil ,VB yi bana neden önerdin?Sen bana o aracı şu şekilde önerebilirsin senin arabadan daha iyi dersen hay hay derim..İstanbulda görenler sakın dedirtti aracı alan kişide öyle söyledi.Aracı alan kişi nasıl aldı onuda bilmiyorum açıkçası ..
Uzatmaya gerek yok abi ,lafımı üzerine alındıysan haklıyımdır.Demekki yaptıgın yanlışın farkındasın.
Madem her şey burada enine boyuna sorgulanıyor,benim arabam hakkımda yapılan dedikodularıda UmitGT biliyor daha bana bile söylemedi söylemeyim boşver dedi.''senin araban için bana neler söylüyorlar bir bilsen''dedi..Kimin söyledigini söylemedi.Bir allahın kuluda gelip bakıp yorum yapmadı yapamadı ,anlayan anladı muhabbetlerine girmektense açık açık yazdım .Kimse bu mübarek ramazan zamanı kul hakkı yemesin,hepimizin arabası var yarın öbür gün istemeden arabalarımızın başına bir şey gelmesine kim engel olabilir.