broadway ile takas yapmadın mı hala :)
Printable View
Peugeot 106 GTI 1999 Model 13.250 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 75260363
bu arac neden duruyor hala bakan oldumu hiç ?
Arkadaslar hiç gerek yok böyle seylere ayıp yakışmaz yasınıza basınıza o küfürler falanda ne öyle yasarcim sende sıkıntı yapma seni bilen zaten biliyo kendini anlatmaya polemiğe girmene hiç gerek yok zaten buraginda dediği gibi şaşırdım seni böyle bı konunun icinde gördüğüme hiç gerek yok kapatın büyütmeyin bende aktif gti alıp satıcısıyim yasarcim hiçbir yaram yok zaten sikintisida olan sana veya bana veya ornek buraga Veya cihan'a açıkça söyler hem bilen biliyo gti satıcısı değil boncuk saticisiyiz biz:icon_tup:
Tatlıya bağlayın konuyuda kapatın...!
revoluları hep merak etmişimdir :D
hks mantar filtre takan oldu mu hiç 106'ya ?
Alpertunga ;abi deneyecem dedigini
yaz gelsinde bakalim neler olucak:)
Dün Sabah teslim aldık aracı değişensiz kazasız bi araç gerçekten Hakan arkadaşıma burdan tekrar teşekkürler dürüst olduğu ve ilgilendiği için
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...79118806_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...08565009_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...19043204_n.jpg
Hayırlı olsun, kazasız belasız.
Hayırlı olsun Allah kazalardan esirgesin Maşallah fareye :)
Hayırlı olsun.. Gti bijonları Orjinal stoplarla işe girişebilirsiniz :)
Göstergedeki yazıda güzelmiş :)
madem ortam gerilmiş bende bi içimdekini yazayım..
ulan 3 senedir 2 senedir özellikle 1 senedir çok peydahlandılar..
nerdesiniz klavye sorgulamacıları 3 senedir 106 saxo sorguluyorsunuz hala bi 106 aldıgınızı görmedim ben..106 ya dışardan bakmayı bilirsiniz siz ancak bi sensörünü sorsam bagajında ararsınız..a.q burda milletin arabası hakkında hep yorum yapın başka bi *** yapmayın..yıllardırda araba sorgulayın..merak ediyorum hergun bi araba sorgulayanlar kaç yıldır neden bi 106 saxo almadınız hala?
Bırakın bu işlerii boşuna kendinizi sıkmayın herkes 106 cı olamaz..Sanal 106 cılar sizi!
Ben seninle alakalı yazı yazmadım etekde seninle alakalı değil genelleme yaptım,yani şunu demek istedim söylemek istedigin şeyi söyleyeceksin manasız bir şekilde yok olmadı söylemem dersen etek giymiş olursun o manada yazdım seninle uzakdan yakından alakası yok söylediğim şeyin sonundada kardeşim demişim anlamış olman lazımdı ama anlamamışsın neyse sıkıntı yok şimdi anlarsın umarım :) ;)
Ben sıvacı ahmet köse nin oğluyum kelimeler hakkında çok fazla bilgim yok işime yarayanları kullanmaya çalışıyorum,farklı bir üslup bulamazsın bende evde neysem dışarıdada aynı,ama bu şartlar altında halen anlaşabiliyorsak demekki anlaşabiliyoruzdur ;)
Genç akif neden uzatıyorsun ?
Sen çeçen i geçtim demişsin birde ..... ..... yazmışsın sonra gel mustafa seninlede deneyelim demişsin yok baban agır kalır bu arabalarda agırlık önemli demişsin sana çeçen gel bir daha deneyelim demiş denememişsin sercan da o akşam gel deneyelim demiş onunlada denememişsin Bak bunları vücudumun uzun etli bir bölgesinden sallamıyorum sercan ve ali nin söylediklerini söylüyorum,hadi gti satanları geçtim söylemeyeceksin belli,birde stock benim arabam diyorsun nasıl bir anlayış nasıl bir düşünce senin bu söylediklerin ?
Bu yazdıklarıma cevap ver başka bir tarafa gitme mevzu uzadıkça uzuyor beni bir ton masrafa sokma :icon_tup:
Heyt be kimin oğlu :D aynen kanka katılıyorum sana çok güzel konuşmuşsun dogruları yazmissin bravo :icon_tup:
Az önce bı arkadasımızda gördüm söyle güzel bı yazıydi onunla cümlemi bitiriyorum saygılar..!
Çok araba gördüm icinde insan yok çok insan gördüm altında araba yok.. :icon_tup: