gitmeye değer mi abi :D
Printable View
senin aracinmi stock ? chip filtre egzoz ince conta kisa sanzuman ne zamandan beri stock oldu ? ayrica sen ilk yazdigim msj lara cvp vermemissin neden ? bu piyasadaki hangi adamlara dikkat edelim ? isim vermekdenmi korkuyorsun? birilerine laf soylerken sozunun arkasinda duracaksin yoksa olmaz böyle.ben kimin arabadan anlayip anladigi degil kimin adam olup olmadigi benim icin daha onemli, ince contali aracinla kalin contalibir arac gecince kendini king ilan etme,baskasinin samarini yemeyen kendininkini balyoz sanarmis seninkide o hesap dene sercanin arabayla gor arabani koltuklarin sokuluymus zaten tupude soktur sercanla dene,o laf attigin kisilerinde ismini yaz bilelim yavsaklari.
1999/2000 / 2001 model gti veya vts arıyorum, temizine talibim.
2001 sarı gtı var ustte eser adlı uye satıyor.
Akif
giresuna geldigimde sarı saxo ile denedim nokta nokta yazmışsın ne anlama geliyor nokta nokta sağlıklı deneyemedik seninle bir bilemedin iki boy vardı 4 attıgımda gelmeye başlıyordum sen gaz kestşn 4 bitmeden sonra araban bozuldu 1 saat ugraştın yaptın tekrar deneyelim dedim sen benzinim yok dedin petrole gittik oturduk sercan sana israr etti deneyelim diye neden denemedin senin aracın nasıl oluyorda stock oluyor kendi gözümle gördüm ince conta var yazılım filtre egzozun var kapak taşlanmış kısa var hangi dünyada yaşıyorsun benim aracımda olanları sende gördün ustaymış en azından ne oldugunu anlamışsındır burda maval okuma sercan ın arabada sadece ince conta filtre egzoz orjinal şanzıman var denerim demişsin ama sercan deneyelim dediğinde denemedin burda yazıyon çiziyon ama başka dünyadasın bende bu işin içindeyim 9 10 bin liraya araba alıp 3 4 lira masraf edilen araba yinede 10 lliralık arabadır bu gti piyasası böyle sarı arabaların piyasası 14 15 diyorlar sinan ın arabasını alabilen varmı 20 bin liraya bu işler senin bildigin gibi değil görüdügn başka şey yaşadıgın başka şey akif kardeş
Eser beni ugraştırma adam gibi tamponları değiştir güzelce rutuşla arabanı sonra ilan ver gerisine karışma
orjinal sarı araban var daha ne istiyorsun :beuj:
harunun yanına gittim sıra varmı dedim 8 araba var dedi ben techden geliyorum dedim abi araya sıkıştırırız dedi kardeşim ben hilti yaşar dedim abi hemen girde yıkalayalım aracı dedi :D :D :D
Harunun gözleri fena maşallah :) :D
Peugeot 106 GTI 1997 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 62483081
Arkadaşlar araçla ilgili bilgisi olan var mı? Ön farlar 306ya çevrilmiş çamurluklarla falan. Tavanda güneş yanığından boya varmış
HİLTİ YAŞAR 18 / 95 şanzıman takıyorum yeni bi 106 aldım bide don,kilot,yay,şapka,atkı,gömlek,piston falan var AMA ARAÇ STOCK haberin olsun bi deniyelim DD'LE 106 bu şekil bilgi sahıbı olan birine takılma gel bak burda ben varım MATKAP CİHAN :D :D
Çamurluklar ve tavan hariç boya olmadığını söylüyo. Bu araba çıtalıysa ve iptal ettilerse boya gerekmez mi iptal etmek için?
98 yılının 6.ayından sonra üretilen modellerde çıta yok bir çoğunun iç döşeme 99 larla aynı.
sen ne saçmalıyorsun lan adamm ol asabımı bozma hem sanane senimi deldi benim arabam neden her boka atlıyorsun seni benim yazdıklarım ne alakadar eder senin beyin yaşın ufak kalmış sanırım benden sana tavsiye herkezin herşeyine karışma bi tarafına bişiler girer sonra bana bu giren ne dersin burdaki yorumlara karışma hakkınmı var modaratör müsün ne *** sun sen sana tek kelime yazmadan herboka karışma sana laf söleyen oldudamı konuya atlıyorsun yeni gelinin ... atlaması gibi
ince contayla atmosferik oluyorsa helal ozaman arabama....yorumda yapmam sana cevap vermemde kendi kendine takl 15 yaşındaki beyinli adam....
Nedense birisi üstü kapalı eleştiri yapınca alınanlar oluyor.yarası olan gocunuyor demekki
Valla ben rakamı bilmem herkes istediğini alır yaptırır satar.ben genel konustum kimseye birşey diyemem
Peugeot 106 GTI 2000 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 74940611
İlandaki araç hakkında bilgisi olan varmı ?.. Yarın arıcam, aramadan önce belki tanıyan eden vardır
Birde bu var beyler
Peugeot 106 GTI 1997 Model 15.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 74532154
yardımcı olursanız sevinirim.
Tamirci olmuşsun ama adam olamamışsın delikanlı,senin güddügün koyun kadar benim parmakladıgım çoban var,klavyenin başında lan lun havada uçuyor memleket ters yoksa senide havaya atar aşağıya inmeni beklemezdim neyse sıkıntı yok yarın dükkanına geliriz yüz yüze konuşuruz kısmet bu işler sen yaz dikim kadar beyninle burası biliyorsun klavye vadisi .
Senin o dükkandaki bütün tamir takımını bir tarafına sokarım içinde ayar yaparım GENÇ ...
Birilerine bir laf söylediğin zaman arkasını getirmen lazım yoksa etek giymişden beter olursun o manada üstü kapalı eleştirmeyeceksin delikanlı olup isim vereceksin burası tech turkey kaşarlığa yer yok,sen ne demek istedigimi anlamışsındır kardeşim ;)
Ben şimdi gidiyorum sen yaz oran buran yiyorsa sabah görüşürüz ,halen benim sorduklarıma cevap veremedin zeka fakiri genç .
Yerim belli gelmezsen .... Senin okadar açık ve net
Ortalık karışmış sakın olalım.Gerek yok böyle şeylere Lütfen.. :)
son yorumumu yaptım dahasına gerek yk