bu aracın suankı yururu nasıldır acaba bılgı sahıbı olan varmıdır
Printable View
arkadaşım ciddi anlamda bu aracı almayı planlıyor ama durumu hakkında pek bilgimiz yok bilen gören varmı ??
Peugeot 206 2.0 GTI 2000 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 70873098
busayfada 206 sorgulaması görmek ne güzel:D
edit: cix_boy yazmş
bi ara reşitpaşadaydı iğrenerek bakıyordum:D yanından geçince benim aracın bile psikolojisi bozuluyodu:D
bende zaten çöp ünü aldınmı sorun çıkartır dedim yoksa temizinde sıkıntı yok allahaşükür....
34UJ6211 mavi Bi 206 Xs Varmış Galiba İstanbulda Tanıyan Varmı Acaba Yada Sahibi Aramızdan Birimi Daha Doğrusu Eski Sahibi Diyim Abim İstanbula Araba Almaya Gitmişti Bu Plakalı Aracı Almış Plakasını Yeni Öğrendim Sormak İstedim :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 10.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 70367834
Şahine takas göndermiş arkadaşimin oda böyle bişey istiyordu sizin yorumunuz nedir
Araç hakkında bilgisi olan var mıdır ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 73334693
Peugeot 106 GTI 1998 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 72870738
Bu araç sorgulanmışmıydı merak ettim.
araç siteye üye "dangerahmet" abilerdeydi forumdakı kayserılılere sorarsan bılırler aracı burdada resımlerı var orjınal rengı ıle " LucifeRed * 06 GTJ 16 DangeR Team Kayseri | Facebook "
araç samimi arkadaşımdadır kardeşim 4-5 yıldır trabzonda araç belkide daha eski Km' falan orjin , burak diye arkadaşdaydı 5-6 ay sonra gökhan aldı 3 ay faln oldu alalı, laguna eki , detaylı temizlik, baskı balata faln çoğu şeyini sıfır taktı araçda şuan hiçbir eksik yok düşünürsen konuşur anlaşırız
alına bilir tam adam etmek zor olsada şahinden iidir
ediceği masraf ları aşa yukarı yazıyorum bu masrafların yüzde doksanını yapar..:
2 salıncak : 160 tl
2 amartisör kepi : 60
sağ aks bilyası:15
baskı balata : 180
rolanti motoru: 60
eksantirik kayışı bilyası devirdaim: 110
arka torsiyon sökme takma tamir takımı ve tornacı işçiligi : 270 tl
disk balata vss saymıyorum bile
dreksiyon kutusu kesinlikle ses yapardır yapmayanı binde 1 dir 200 tl
bujiler ve bobin :250
oksien sondası potansiyel metre map sensörü :350
rot ayarı yagı suyu :100
bu masrafları 15 16 binlira verip aldıgın gti bile yapıcaksın aldıgında yapmazsan 6 ay sonra yaparsın :) gerisi sana kalmış eksiklerimde vardır yazmadıklarım...
motorunu iice baktırın akslarda ses varmı bakın alırken....
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 73398983
Aracın artıları mı çıkartıldı acaba?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 73461233
Km orjinal değişeni yok ne diyosunuz tanıyan bilen varmı acaba burdan
klimasız abs siz hava yastıksız 106 var sadece sanruflu :)
geçen sene bendeydi araç,bikaç 106ya bakıp öyle beğenerek alıp getirmiştim Kayseriye.Gerçekten temiz ve diriydi benden sonra 1 sene içinde toplam 5 defa el değişti araç orjinal rengi şeytan kırmızı tavan hariç komple boyalı kilometresi şu an 200 binlerde olması lazım aldığımda orjinal 185 bindeydi. Alan arkadaş komple matsiyah folyo kaplatmış araca onun sattığı arkadaş ise ufak bir kaza geçirdi çamurluklardan biri değişti folyo sökülüp tekrardan kaplandı ama karadüzen bi kaplama olmuş bence.En son 2 ay önce baktım motorunda mekaniğinde ön düzeninde sorun yoktu sorarsınki hala alınırmı zevkler tartışılmaz çok el değiştirmesi yanıltımasın halen diridir kurcalanmamıştır hala. ancak güzel bi fiyata anlaşırsanız alınır sadece kozmetik bakım ister bence diğer gereken bilgileride araç sahibi detaylıca yazmışzaten. :icon_tup: dahada ayrıntılı bilgi istersen pm ile ulaşabilirsin / saygılar
daha önce sorgulandı biliyorum fakat aradım bulamadım Peugeot 106 GTI 1997 Model 14.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 68918870 direksiyon gümüş bunun haricinde bi sıkıntı yok gibi bilen var mı
Aracı tanıyan bilen hakkında bilgisi olan var mı ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 73461233
Kimseye kötü bişey sattiğimiz yok ya az cok taniyorlar biz alip yaza kadar kullanalim yaza satip ailecek binecekleri bi araç aliriz dedik bizim şahin takasta istediğimizden yüksek fiyata gelicekti ama alipta satamama gibi bi ihtimalimiz olucaksa hiç gerek yok onu demek istedim ben :D Sonuçta aldik mi eksiklerini vs yapariz kullanicaz kendimiz :D