okan herzaman heryerde dıo gza dıo baska bısı demıo :D okanla gza nın arasında köklu bı gti askı war :D hayırlısı dıyelım :)
Printable View
bu arac hakkında bılgısı olan ?
Peugeot 106 GTI 1997 Model 17.550 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 57549756
arkadaslar bılıp bılmeden yorum yapmıyalım arac bos degıl ustundekı parcalar
m 52 pıston
ust kapak port polısh
fıltre
13*61 kısa sanzıman
51 lık boru
307 sıboplar
chıp
taymıng
hafıf volant
bunlar bossa arac bos rakqam olayına gelınce sattıgım kısının yanı okan abının parayla ısı yok ısteyen alır ısteyen almaz ole far takıp stop takıp dıye yorum yapmazsak ıyı olur hersey zevke kalmıstır lafım sadece tek bı kısı ıcın gecerlı degıl arkadaslar kımse ustune alınmasın bugune kadar kı her arabamda dıs gorunum tamamen orjınaldı 34ac6310 un tamamen arkasındayım ve herkeze taqvsıye ederım he rakam sıze kalmıs ona bısey dıyemem
bu gfu ya neler olmuş böyle içi falan :)
Peugeot 106 GTI 1997 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 59375196
o kadar şeyi değiştirmişler bir yazıyı aynı kalmış:)
bir de bir sorum olacaktı sizlere ;
bu cc jantları bazı 106 larda göze çok hoş gelirken bazılarında iyi durmuyor sizce neder olabilir ?
bazıları flanş takıyo bazıları takmıyo o yüzden farkediyo şu adamıda sahibindene mi şikayet etcez nereye etcez silsinler bunu artık yani
19.999 yazıyordu en son baktığımda :D
Kavga etmiştim ben onunla kara listesine aldı beni :D
Benim attığım mesaj ;
bu kadar temizi yok mu ? bu kadar turşusu yok diyecektin heralde.. araban senden önce 7000 liraya satılıktı kazalı halde.. neden bahsediyosun sen.. 2 kere şanzıman kıran 2 kere motor yapılan arabanmı en temiz.. komple beyazdan sarıya çevrilen arabamı çok temiz.. insanları enayi yerine koymayın temiz GTi görmediyseniz gösterelim.
Araç sahibinin attığı mesaj :D
kardesım gel goster bakalım bu arac o arac degıl bu 1,sı 2,sı senın dedıgın tursu arac dedıgın gıbı aynı en son kazasında pert oldu huyrdaya ayrıldı bu arac tekırdagdan alındı plaka 59 du ama ıstanbula geldıgı ıcın mecburı plaka degıstırdık nalet olsun kı o pert hurdaya cıkmıs 106 nın plakası sans eserı bu araca geldı 3, süne gelırse aracın yok ustundekı jantlarına kadar aynı dıyen ınsanlar var uzerınde alındıgında orjınal gtı jantları vardı bu jantları bız yenı aldık bu arac bayadır bende eskı rengı orjınal acık lımon ama bız boyattık koyu sarı yaptık 3 boya karıstırdık ve bu oldu sunuda dıyeyım boyle bılıp bılmeden hakaret etme ben senın sattıgın mallara hakaret etmedım dımı kardes ne sanslısınkı nesem yerınde bugun agzımdan kufur cıkmıyacak ben senın gıbı karaktersız ve on yargılı bırı degılım belkı benden cok buyuksundur belkıde kucuk yasım 26 senınkını bılmem ama dedıgım gıbı gel araca bak o arajın sase numarasını bılıyorsan bak bakalım omu degılmı kusura bakma yıne kotu kelıme kullandıysam + unutmadan arac bende bayadır bu arac 3 kez kıbrıs tunınglerıne ve draglarına gıttı aklında olsun sımdı arayım 17 bın hemen verıyorlar hemde galerı nys uzatmaya gerek yok sıze hayırlı satısalr..
arabanın iç resmi yurt dışından bir 106 ..
he bide son kazası falan son haline göre suan baya ugraşmışlar gene şekli yerine gelmiş arabanın :D