SAhibinden eskitilmiş total sticker. :D
Printable View
o deilde arabaları yanyana koyunca moralim bozuldu kanka offroad aracına biner gibi hissetim kendimi :D e5 de giderken dörtlüleri yaktın ya bismillah dedim ne oluyoruz :) valla iyi sabır o basıklıkta o şekilde istanbulda kullanmak ben benim leylek le cinnet geciriyordum :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 76354256
zannedersem bu o bahsedilen araç degil araç antlyadan gelen araç bu...
edit.
....
al Alper :) face den satıolar
Fotos von 106 GTi Team - Alışveriş | Facebook
Braver arkadasimizin verdigi linkte fotonun altinda mevcut iletisim bilgileri.panel orjinal olmadigi surece bu stickerin bir anlami yok ancak daha once sokulmus,deforme falan olanlar icin ben olsam alir yapistiririm.
benım işime yarayacak bişey yok zaten eser sadece vites topuzunda gözüm kaldı..
saxoya ait sadece ayna kumandası var orda oda benımkı calısıyor ışıgına varana kadar..
yakında bunu satarsam yeni 106m için vites topuzunu alabilirim..
Bu arada yakında sahibinden de herkes kaput içi resmini ceker koyar totalli motalli hahahahahahahaah
Beyler Antalya'da 2001 zeytin gri varmış EF plaka galiba aradım konuda bulamadım aracı bilen var mıdır?
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post5613490
koraya daha önceden ben sorgulamadım ....
Bunlar şekilci 106 gardaşım karı kız avlamak için alıyorlar ,şimdidee performanstan bir şey kaybetmeyim diye evlilik vaadiyle 4 kapılı araca biniyor :D :D
yok alarmı bozuk yok ısıgı sönmüyor falan filan artist bunlar artıist
Yok fransız öpücügünden bıktım alman hard sever falan :$
aynen abi :)
öyle artık dikkatli konus artık benimle :hahaha:
ulan nereye getirmiş konuyu adam ya :) değişiklik olsun :D
ahahha arabanın huyunu suyunu bilmiodum ya 2. gün yanına geldim özellikmiş ben bozuk sanıodum :D :D
368. sayfa günceli:)
Sadece Kaporta Hasarlı Çalışır Yürür Plakalı 2001 Sarı 106gti - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 76824751
61 TU 106 sanırım arkadaslar bilginize .
3.000 4.000 arası paraya adam olabilir tabi bide jant lastik lazım ona göre fiyatı uygun tutarsa alınabilir..
Haydaa geçmiş olsun arabanın içindekiler iyidir İnşallah ?
Araba park halindeyken talihsiz bir kaza oldu :/ cok üzücü ...
Geçmiş olsun.. Kesinlikle nazar degdi.
hmm sağolun, araç sahibine geçmiş olsun daha iyileri gelir İnşallah yerine
Geçmiş olsun Lip'ini ben vermiştim üzücü
park halinde bir kaza için çok fazla hasar almış araç makasa girip sıkışmış tarzında kazalı duruyor
ARACI canlı bızzat gordum sahıplerınıde tanırım aracın.trabzonda öztürk tunıngın hazırladıgı aractır onların aracı.3 araclarına carpmıs bır skoda.aracları dukkanlarının onunde duruyordu 3 aracın ortasındaydı 106 da hasarın nedeni o.sahıbı gorunce yorum atarda boyle bılıp bılmeden yorum yapmayın yani sonra tatsızlık oluyor yanı kısacası bılıp bılmeden yorum yapmayın arkadaslar. arac gıderken kaza yapmadı durdugu yerde gelıp carptılar.
satılık araçlar bölümünde konusu var arkadaşlar,forumdan Ö.Öztürk nickli arkadaşa ulaşabilirsiniz..