Ben nasıl durduğunu söyledim,dediğiniz gibi çarpmışda olabilir o durumda diğer araçlar perte çıkmış olmalı.Aracı yada sahibini tanımam gördüğüme yorum yaptım.
Printable View
Böyle polemiklerin önemi yok Allah etmesin kaza olayı caresizliğin son noktasıdır nasıl vurup bu hale geldiği önemli değil bu araçların manevi değeri çok yüksek memur alıpda işe gidip gelmeye kullanmıyor cümle kurarken biraz daha dikkatli olmak iyidir sonucunda ortadaki durum son derece üzücü ve can sıkıcı güzel bi araba göz göre göre gitmiş.
zaten vuran araba+2 araba daha pert oldu kardeş bu arabada o arabarın ortasında idi böyle hasar almasının nedeni ise vuran araba bayağı bir hızlıydı otomatikmen ortada kaldığı içinde böyle bir hasar aldı ama denildiği gibi 3 4 milyarlık bir hasar yok bence arabada
Arkadaşlar arac benim.sahibinden'de ilan acmadan önce forumda satılık araclar bölümünde kardeşim ömer actı konusunu.bilen arkadaşlarında dedigi gibi aracımız dükkanımızın önünde iki aracın ortasında duruyoken şerefsizin biri gelip araclara carptı.sakınan göze çöp batar derlerya aynen öyle oldu.olay oldugundan beri canım çok sıkkın aracı görmek bile istemiyorum,o yüzden satıcam.bilip bilmeden luzumsuz yorum yapmayın lütfen.
gerekli yorumu abim yazmış, harun sağol kanka gözün gibi kollarsın sonra bu halde görüyosun tuhaf oluyorsun, aracı istesek 4-4Lük yapma şansımız var herkez iyi biliyor fakat soğuduk araçtan allah kimseye kaza bela vermesin..
boş yorum yapma işte .gordugume yorum yaparım dıosunda arac sahıbı yazmıs boyle boyle nedenden dolayı tahlıhsız sekılde bı olay yasanmış.yok makas atarken arada kalmıs gibi hali var falan gerek yok böyle şeylere.zaten olaydan ötürü canları sıkkın.ali abi gereken yorumu yapmıs zaten.ali abi cok gecmıs olsun canınız sagolsun yaparsınız gene en güzelini...
sağol üstüner arkadaş gördüğünü yazmış polemiğe gerek yok herkeze kazasız belasız sürüşler sorgulama bölümü dağılmasın ..
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.900 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 76460667
Aydında oturan arkadaşlar varsa su arkadaşı alıp güzel bi masa kurup bazı şeylerin böyle olmayacagını anlatsın.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.499 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 76533932
bu aracın gideri hakkında bilgisi olan varmıdır yürürü kayda değermidir
katliam ya :D
Peugeot 106 GTI 1999 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 69700812
bu arabayla ilgili bilgisi olan varmı ? nokta boyasız felan diye iddalı konusuyor arkadaş
10 numara modifiye olmuş dibim düştü arabaya bakarken az bile yazmış bu arabaya en az 25.000 :icon_tup:
hele o turuncu çıta kaplamaları yok mu offf süper
bu arada sahibi baya iddaalı yazmış
arabayı alan kişi ne olur şu çıtaları orjinale çevirsin
zevkler ve renkler tartışılmaz ama ne bileyim :D
Hatları düzgün duruyo sanki ?
arkadas satıcı degil tlf yazmamıs
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3669101_n.jpg
ac106 nerelerde bilen varmıdır acaba :)
hmm sağolun acaba aynı durumdamıdır yoksa bi değişikliği olmuşmudur :)
61 ac 106 plakali aracı gördüm dısarıdan incelerdim komple boyalıydı güzel duruyordu içi hatları vs
öncelikle cok gecmiş olsun..zor bir durum.yanlış anlaşılmasın ama söylemeden gecemeyeceğim..
Aracın resimlerine baktım darbeli bütün parçalarının değişmesi gerekiyor eger değişmeden düzeltilmeye calısılırsa arac macundan bir araba olur cıkar..Aracınıza müşteri felan değilim ama bu fiyata satılması imkansız..zor bi durum o kadar emek verip sonra hiç parasına satmakta adamın zoruna gider..
Ama dediğim gibi satılmasını istiyorsanız fiyatı makul yapmanız gerek aracın saglam tek yeri camları motoru ve içi..
Tekrardan cok buyuk gecmıs olsun allahtan sizde bişey yok..mal yerine gelir..
kardeşim görüşüne saygı duyuyorum ama bu durumdada 6.000TL'ye aracımı verecek halim yok 10'lu rakamları zaten gördü araç, sonuçta şase direk tavanım sağlam benim için önemli olan konu bu, fiyatta pazarlık yapılacaktır sabit net fiyatımız değil. İyi dilekleriniz için teşekkürler
Tahmin ettiğim gibi 14,900 den açılan ilan aynı gün pasif yapılmıştı, aynı arkadaş 15,900 den ilan vermiş :)
Peugeot 106 GTI 1999 Model 15.990 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 76323273
aracın ilanı yok ama plakası mevcut 41 nv 313 şeytan kırmızı arkadasa takas teklifi yapmıs bi kac fotografı var face de değişen parca ve boyası var bunun haricinde evveliyatını bilen arkadaş varmı acaba ??
aracın fotoları aşşagıda
Engin Karas Fotos | Facebook
Ben de bunu düşünüyordum :icon_tup:
Araçlarımıza Vuran Şahıs Alkollü Ve Sigortası Yok Arkadaşlar.Fikir İçin Sagolun.
Sigortası Olmadıgı Ve Alkollü Oldugu İçin Cebinden Vericekti Zaten.Ama Vurdugu Araba Sayısı 4,Hepsinin Altından Kalkamıcak Ve Muhtemelen Mahkemelik Olucaz Şafak Kardeşim.Hiç Bişesi Olmayan Adamında Canından Başka Bişeyini Alamazsın.Hayırlısı Olur İnşallah.