benim eski aracim motoru saat gibi aklina gelebilicek butun herseyi sorunsz sikintiSz yeni degistirmistim ben herseyini yine arac bizde
Printable View
Hiçbişi olmasa sıkardık öylesinede Eskişehire dönüyorum ben.
Babama derim onla kalkarsın :D
Tamam haberleşiriz basmaya kıyamıyorum zaten yavaş yavaş sürüyorum:)
Nisanda falan gelince haberleşiriz havalar açsın bu sene götürmicem yatsın makine :)
Peugeot 306 GTI 2000 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 73585523 araç hakkında bilginiz varmı ?
Siyah sercan'ın arabası ile deneseydin daha sağlıklı sonuç çıkardı. Çeçen'in arabasını dogan bile geçiyordu.
oda 2 de sıkar 3 de bırakırdı .
Birde bu sürekli 106 alıp satanlardan araba almayacaksın demişsin isim verseydin bizde bilseydik burda bir sürü 106 alan satan var kimin esnaf kimin kaşar oldugunu bilirdik en azından . :icon_tup:
Kanka ilk sahibi amcadan geldi bana bu araba doktormuş kendileri ağustosta siteden br arkadaş aldı 1ay onda kaldı, 1 ay swordda kaldı sonra bana geçti. ilk alan arkadaş bir yağ su değişimi yapmış, sword zaten benim için aldı o ellemedi, ben aldığımdan beri eksiklerini giderdim. haa doktor amcadan aldık gazlamamış zorlamamış ama çok bakmamışta. yani ceremesini biraz çektirdi.
Ya tabi doğru diyorsun bide arabayı gören ustalar ellerini avuşturmasa :D:D:D
şaka bi yanada artık bu konuşmalardan sonra daha rahat sürerim herhalde bu konuyu seviyorum araç sorgulamaktan ziyade bilgilerde paylaşılıyor. bide şu torpidonun içinden gelen sesi çözebilsem :)
Sağ airbagın sanki altında bi mekanizma var elektrik motoru sesi çıkarıyor, kalorifer motoru demeyin, kalorifer kapalıyken yapıyor :) sanki böyle içeride vantilatör varda pervane dönerken bi yere tır tır tır sürtüyor arada bir yağsız kalmış elektrik motoru gibi gıyk gıyk ses çıkarıyor. eskiden arada bir çıkıyordu şimdi sürekli çıkmaya başladı. acaba o kısımda devirdaim, benzin pompası vs vs bişiy varmı ustaya sordum orda kalorifer motorundan başka bişiy yoktur dedi ama bilen varmıdır başına gelen????
baskan biz 18 leri de gorduk zamanında vermedik yine de vermezdik arabamıza her zaman guveniyoruz,piyasadaki ücra köşelerde yatan bilinmeyen bi arac degil zaten ama şu zamansız gereken para varya insanın butun hesaplarını bozuyo ,Allah kimseyi malını satmak zorunda bırakmasın baska bsey demiyorum,hayırlısı ..
Bana zaten diyemezde kime diyor onu bilelim ,*** at izi kalsın olmasın kime deniyorsa söylesinler,sadece o değil çeçen ile denedim 2 de bastık 4 de bitti yazmış o entresan,yav kardeşim araban çok iyi gidiyor olabilir ama sen yürüyen bir arabaya denk gelmemişsin,çeçen ile deneyene kadar sercan ile deneseydi ne olacagını anlardın,cevaplar kastı beni,sadece o değil aracı aldığında değişmedigi parça kalmamış nerdeyse,sonra eski sahibine laf söylemiş,arabayı görmedenmi aldın yada zorlamı aldın? görerek aldın ucuz aldın,eee sorun nerde,neden laf ediyorsun ? eski sahibi bunu takmış vs vs vs vs gerek yok üstadım böyle şeylere.
Birde bu AC plakalı aracı sorgulayan kimdi bilen varmı ?
Ayrıca sende ince conta var onda kalın conta var 4 ün sona doğru çeçen gelmeye başlayınca gaz kesiyorsun değilmi ? sonra arabana bozuluyor 1 saat kadar tekrar deneyelim diyor çeçen denemiyorsun ordu ya gideceğim benzinim yetmez diyorsun,tüplü değilmi senin aracın ?
anlamadıgım bısey war.
106 alan alırkende satarkende sorun yasıyo..yanı bıcok kısı boyle bahsedıyo..
ne sorunu oluyo anlamıyorum.. alırken bakmıyomusunuz sagına soluna kıcına basına usta olmaya gerek yok..
ama sen ucuza buldum dıye les alırsan aldıgın arabayla hergun sanayıde ugrasırsan ne kadar toplarsan topla satamazsın.. cunku toplanmıyo:D sonrada alırkende sorunlu satarkende sorunlu.. yok oyle bısey
gıttım baktım aldım kullandım cok sukur hıc sorun yasamadım.. ılan dahı acmadım geldıler garajımdan aldılar gıttıler:icon_tup:
Çok haklısın :icon_tup:ucuza alıp toplayıp satan tamirciler var,neyin ne oldugunu bilmeyene satarsında bu işleri bilene imkanı yok satamazsın. :icon_tup:
Güzel araba pahalı olan değil,güzel ve temiz olan araba pahalı arabadır.
3 kuruşa 5 köfte helede bu zamanda imkanı yok bulmazsın,bulursan at etidir o at at :D
aynen bagajdan tuglaları falan indiriyorum arabayı bu hale sokuyorum 106 deyince 2 dk dusunmek lazım :) bu durus yeter mi? :)
http://a1202.hizliresim.com/u/l/2tzcu.jpg
bu durusundan bahsetmedıgımı bılıyosun:D:D
neyse kardesım konuyu kırletmeyelım:icon_tup:
Ön jantdaki durum nedir ?
kalorifer klape motorunun sesiymiş, soketi varmış devre dışı bırakırsak sorun ortadan kalkarmış, ama motor devre dışı kalır, havanin içi dış sirkülasyon işlemi devre dışı kalırmış. Ben şimdilik sökeceğim cünkü o sesten içeride duramıyorum sonra onarımı olursa onarımını yaptırıcam artık.
orjinal arabayla bi kaput sokup draglara girmekte bi sanattır bize gore baskan,araba hastası olmak evin onunde yatırıp hortumla yıkayıp silmek cıkıp sagdan sagdan gezmek değildir bana göre,o sekilde hasta olunmuyo, a dan z ye fazla fazla masrafımı,bakımımı,temizliğimi yaparım,cıkarım senede 3 defa 400 metrede 2 gider gelirim olay bu :)
ön jantta da herhangi bi durum göremiyorum ben,sadece fotodaki algı yanılmasından hafif bi kamber varmış gibi duruyo onu diyosanız eger ama sadece göz yanılması normalde herhangi bi problem yok..
önden fotolarıda var bende aracın çok güzel araç, almayı düşünmüştk izmirli bi arkadaşdaydı fiyatta anlaşamamıştık, boncuk araç maşallah
onunlada denerim sorun degil onun aracı stock degil benimki stock ama farketmez
isim vermeyede gerek yok alıp örenirler kimden alınıp kimden alınmaması gerektiğini tecrübe kazanırlar..ben cokk arabadan anlıyorum dipde hiçbi halttan anlamayan..ben çok gördüm 18liraya nete koyan 13 e satan sorana 18 e sattım diyen kimse bana ne akıl versin nede gti konusunu anlatsın sökmediğim bilmediğim bir noktası yok gtin kimin kinin ne edeceginide ii bilirim burda kendime yakın gördüklerimide bilgilendiririm bu araba şu parayı eder veya etmez diye...geriside beni alakadar etmez..
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 75161463
bu arac hakkında bılgı sahıbı olan war mı ??
Peugeot 106 GTI 2000 Model 14.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 74903288
Peugeot 106 GTI 2001 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 60742529
bu araçların bilgisini rica ediyorum, dayanamıyorum gti'a dönüş yapıcam. :)
Abiler kısmetse yarın sabah yola cıkacagız telefonda anlaştık araç hakkında bilginiz var mı ? Boşa gitmeyelim bileti iptal ettirme hakkım var
Peugeot 106 GTI 2001 Model 17.750 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 74703808
bide bu aracı tanıyan var mı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...72052646/detay
07 vt 337 plakalı cıtroen vts saxo bendedir satmayı düşünüyorum düşünenler bana ulaşabilir
0531 634 22 91 Deniz-
Usta sonunda buldum sarı hk gerekli bilgi :
http://www.techturkey.com/forum/sohb...alari-260.html
Kırmızı olan güzel...