pazartesi beyazı almaya gidiyorum bi aksilik çıkmazsa konuştuk şimdi. bilgi için sağolun arkadaşlar..
Printable View
pazartesi beyazı almaya gidiyorum bi aksilik çıkmazsa konuştuk şimdi. bilgi için sağolun arkadaşlar..
Ya vts hic sevmem ama beyaz cok cok iyiymis insallah burdan biri alir
Verseydin zamaninda alicaktik kardes :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 83537777
aracı bılen ? bu kmler orjınalmı oluyor bunlarda bılmedıımden soruyorum
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 70098419
Araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşabılırmı ?
https://www.facebook.com/photo.php?v=233223606744538
https://www.facebook.com/photo.php?v=2400787537449
aracın vıdeoları burda yapım asaması falan mevcut eski sahıbı okan karagoz yapmıstı vıdeoyu..
Plakasını sorguladıgında cıkan 2 tane carpma kaydı mevcuttur.Onlarda kucuktur.Bızde olan audıye dokundugumuzdan dolayı audının egsoz dustu ve sahıbı komple eksozu degıstıgı ıcın var 106 da bırsey yoktu sadece far kırılmıştı.Cihan Çizmesi ve Okan Karagözden dhaa detaylı bılgı alabılırsın (Cihan askerde yanlız suan) gorurse yazar...
beyaz saxonun motor resmini pek sevmedim camurluk kaynakları acık duruyor
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 61915041
araç hakkında bilgisi olan varmıdır ?
306 ilanlarına göz attım da çok güzel bi birliktelik gördüm, bende keyfe keder 27bin tl'den ilan açarım yakında :) tebrikler arkdaşlar valla, vti'lere o fiyatlar isteniyorsa.. :)
yok kardeşim olmaz pazarlıksız fiyatım o, pazarlıklı 30bin tl :D
Alican araç ne durumda ?
Peugeot 106 GTI 2000 Model 19.499 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 79041778
Bilgisi olan var mı?
Ciddi düşünüyorum.
PM olarak alabilirim bütün detaylarını.
Ömer bencede sağ ön çamurlukta iç gıcıklayıcı bişiy var... bu kadar para vereceksen çok güzel baktırt derim 106 sonuçta bu bi dünya yol gidip eli boş dönmekte var, madem ciddisin ara aracın iç fotolarınıda al derim. arka silecek motoru üzerinde mi aracın silecek iptali yapmış?
Kanka sanırım o çamurlukta düzeltme var. Okan'da bana aynısını demişti.
Ondan vazgeçtim zaten.
Peugeot 106 GTI 2001 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 83702093
Şu araba ciddi hoşuma gidiyor, samimi bi arkadaşımın arkadaşınınmış. Oda çok tavsiye etti ama renk :(:soru:
Kafama yatan başka bi araba bulamazsan çok sıkı bi pazarlıkla bu araba gitmeyi düşünüyorum. İçi, dışı, motor içi boncuk duruyor.
Hatları *** gibi olacağına. Sırf değişen olmasın diye akordiyon olmuş çamurluğu değiştirimeden çekiçleyip çekiştirip geri takıp kelime oyunu yapıcaklarına adam gibi değişmiş olsun güzel olsun daha iyi.
Varsa turkiyenin en az km sindeki 106 ya binmek isteyen arkadaslar bana ulassinlar :):)