[QUOTE=34AC106;5846295]Varsa turkiyenin en az km sindeki 106 ya binmek isteyen arkadaslar bana ulassinlar :):)[/QUOTE
:icon_tup:
Printable View
[QUOTE=34AC106;5846295]Varsa turkiyenin en az km sindeki 106 ya binmek isteyen arkadaslar bana ulassinlar :):)[/QUOTE
:icon_tup:
Aman arkadaslar dikkat edin su 106 lara aman... tovbe yarabbi :)
Yaşa, bir km işine birde değişen durumuna fena takmış durumdayım. Özellikle tanıdığım bir kaç arkadaşımın da maalesef bu işlerin içine girip te, 3-5 kuruş menfaat için kul hakkı almaları beni deli ediyor.
En yenisi 11, 12 yaşında olan arabaların alayının 12o-15o k olması da ayrı bir durum.
Ben 190k da 205 gti sattım, hemde iyi paraya sattım, neyse ki alan kişi peugeot tan anlayan biri idi. İstanbula gittiğim dönemde "bir kaç ay evvel". yeni sahibinden yardım almak için aradım "ne güzeldir araç sattığın birini tekrar arayabilmek ve küfür yememek, tavsiye ederim" araç 255k olmuş ve hala kapak açmamış hala güzeldi ki bu araba komple boyandı ve sağ ön çamurluğu değişmişti.
"3, 5 kuruş kar edeceğim, arabayı başkasına kakalayıp, kul hakkı alacağım diyenler" vay halinize.
Arkadaslar burda bilmiyorum demek zor bişey değil boşverin emin olmadan yorum yapmayın millete yazık okuyup gidip bi dunya ugrasıyolar ,beyaz saxoya dikkat resimlerdeki durusuna aldanmayın guzel bi araba değil..
araç hakkında bilgisi olan ?
Citroën Saxo 1.6 VTS 1997 Model 13.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 80043548
İzmir biletleri alındı sabah 8 de oradayız inş
Citroën Saxo 1.6 VTS 2002 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 84484282
bilgisi olan varmı acaba ?
kırmızı ise bilemem..
evwet sarı ar saxo karşıyaka tuning den kenan çelike ait araç kırmızıdı kuleler hala öle otto egzoz vardı üstünde angel far vardı sislerde folyo arka yazılar yoktu teneke jant vardı kısaca stock hale gelmiş araç.
Sarı ar eski rengi kırmızı ata sanayide toplandı önden bombalı yana da sıcramıştı toplama yani..
izmirdeki beyaz vts nin sahibi benim arabayı bilipbilmeden buraya yazmayın sizin için iyi olmaz bidahada uyarmam araç izmir citroen kavuklar servisinde bakılmıştır idda eden gelsin (cep:0530 772 74 72
ÇOkk teşekkür ederim yazdıklarınız için , arkadaşımla okuduk vazgeçtik ama hazır niyetlenmişken izmirden bir araç alalım diyoruz.
35 DA plakalı 106 niyetiyle yola çıkılıcak inş herhangi bir sorun çıkmaz :)
şimdi resme yorum attı kendisindeyken sağ çamurluk değişmiş ufak bi kazamış ar sarı saxonun
35 DA için gittik fakat almadan geri döndük.
araba çok güzel söylendiği gibi kazasız , değişen parça yok komple boyalı.
fakat vites milimidir nedir yağ kaçırıyormuş , 1milyar masraf var dediler..
şanzıman kapalı kutu açınca ne çıkacağı belli olmayacağı için vazgeçtik..
yokmu 15-16 ya temiz alınabilecek bir gtı yahu..
Lacetti alacak arkadaş pes etti artık :D
Koyun paranizi cebinize acikiyetim var bikac gunlune vercem uygun rakama arabayi 05305151820
Citroën Saxo 1.6 VTS 2002 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 82183353
arac hakkında bilgisi olan varmı bakmaya gidebiliriz