sayfalar önce konusu geçti antalyadaki taz plaka 106 şuan 4 el değiştirdi antalyadan sonra, bitik bir araba olduğunu söyleyenler var gözümle görmedim.
Printable View
sayfalar önce konusu geçti antalyadaki taz plaka 106 şuan 4 el değiştirdi antalyadan sonra, bitik bir araba olduğunu söyleyenler var gözümle görmedim.
Peugeot 106 GTI 2001 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 60125717
bu aracı bilen var mı?
Birkaç sayfa önce konusu geçmişti ancak tam hatırlamıyorum geriye doğru sayfaları tarayabilirsiniz...
Bende pugcuyum ama gtı lara yazılan ucuk rakamları gorunce ınsan pugdan soğuyor ..
yani iyi araba iyi para..aldığınızda daha az para harcıyorsunuz :)
alper arabayı sattınmı
değerinin bilen birine gitmiştir inşallah yokmu sağtek kırmızı led stop satan yahu
Evet arkadaslar bugun ankaraya geldim sabah 7 gibi seytan kirmizi 2001 icin.arabaya baktirdim sonuc benim acimdan husran oldu. Basta arabanin icinden baslayayim. Arka koltuklar duzgun on iki koltuk sirtliklari yirtilmis yerinden Cikmis oynuyor cok kotu.sunroofu bozuk kolu allaha emanet duruyor.sunroof gunesligini bi cektik asagi geldi:)
Kaportaya gecersek sag on camurluk,kaput degisik on panelde duzeltme var.arkadan tiklamasi var bagajin icinde yamukluk var. Sag camurlukta gunes yanigi var.direksiyonda bi garip duruyordu islemli gibi.yani anliyacaginiz elim bos donuyorun izmire:)
Peugeot 106 GTI 2001 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 60125717
bahsettiğiniz araç bumu
Evet bu arac
aferim.....
aracın koltuklar taban halısı ilk günki gibi yazılms demekki fabrika hatası varmıs.
çok geçmiş olsun.
millet bide görmeden mi konuşuyo gönül rahatlığıyla alabilirsiniz diolar :beuj:
yol parasını felan alsaydın ahh sen niye gidersinki bensiz.
Sagolun beyler evet biraz can sıkıcı oldu ama nasip degilmis napalım hakkimizda hayirlisi
süprüzmüş, ulen gülim mi üzülim mi anlamadım ki :)
gitmişken keşke alternatif birkaç araç belirleseydin eli boş dönmek sıkıntı, geçmiş olsun kardeşim
adam temiz değişensiz demiş atlamış gitmiş hemen :Deli:
Burda kulaktan duyma çok yorum yapılıyor ne yazıkki . Boşa gittiniz belki ama aklınızıda kalmadı en azından