Muammer abi ortalığın a.. muşsunYerle bir etmişsin adamları eheheh bilmediğin 106 varmı ya
![]()
şimdi bu tartışma konusunun başına dönecek olursak gül gibi çiçek dibi diyen arkadaşlar acaba şimdi ne gibi bir eylem içine giricek
güldü şimdi ise diken oldu
EcuTech Remapping
herhangi bir eylem içine girmeyeceğim dostum yine söylerim yine söylüyorum içi dışı duruşuyla dodikleriyle halen 10 numara bir araçtır aug. kimseye arabamızı zorla satmadık sonuçta gelip bakıldı gazlandı beğenilip alındı bu kadar basit arkadaşının yolda giderken kırması bizden kaynaklı bir durum değil sonuçta 98 model bi araba plazadan araba almıyorsunuz. Mami abimizin dediği kaza roll yaparken önümüze atlayan bir araba yüzünden olmuştur ufak bi dokunmaydı sadece sonuçta gidip de patlamadık pert de etmedik. piyasada ne 106lar var görüyoruz.
Eşekleri Semerleriyle değerlendirmeye kalkmayın.. aksesuar her zaman yanıltıcıdır.
yıllar önce egsozlu filtreli arabaya yüklü diyenler şimdi arabacı oldu ya neremle güleceğimi bilemiyorum![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
ne olmuş burlarda böyle yaa
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
eskiden flitre,eksozlu arabalar gırtlak doluydu,şimdi gırtlak dolu arabalar flitre eksozlu
eskiden imkanlar çok kısıtlıydı istediğin parçayı istediğin zaman bulamıodun,o zamanlar arabacı olmak zordu şimdi istediğin parçayı buluyorsun ki bütün arabalar tek örnek oldu şimdi arabacı olmak çok kolay
Daha önce bütün gti ların çiçek ve hepsinin km sinin max 13ok larda olmasını eleştirmiştim fakat pek rağbet görmedi hatta terslendim bile, şimdi bu sözleri bilinen kişilerden okumak bir parça iyi oluyor.
Şase sağlam olsun kasa düzgün olsun, yağ basıncı da rolantide 6,7 bar, sıcakken 2 bar altına inmesin yeter, buradaki bir kaç arkadaşımız gibi çok detaylı bilgilere sahip değilim fakat bilgiye ve tecrübeye saygı duyan birisiyim.
Olmayan şeyleri var göstermek kişinin itibarına sekte vuruyor ve sadece kendini kandırıyor.
Ağzınıza sağlık
göz var nizam ne duruşu ne nizamı ne dödiklere civata atmaklamı oluyor düzgünlük.bırakın allah aşkına bu işleri conex piston takıp stok diye bi dünya araç var piyasada...
gariban 106 gti....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)