allahım gönül istiyor bir 106 sen nasip eyle yüce mevlam![]()
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 68694072
herkese iyi geceler arkadaslar dostlar kardesler su beyaz 106 ıcın yardımcı olabılecek kısıyı bende yardımcı olucam tesekkürler![]()
3-4 ay önce İstanbulda bir galeride vardı o araca benziyor ama emin değilim, Araç güzel gözüküyor, yalnız tramerden araştır eğer aracın çalıntısı yoksa benim dediğim araç değildir.
birde şu aracıda araştır baktırma imkanın varsa konyada tanıdık felan bakılabilir bence;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...65685495/detay
yok konyadaki aracın km si fazla yani ben boyle dusuk kmde uygun fıyatlı arıyorum.Bu mavi olan gti temiz bi araca benzıyor bel altı boya varmıs aracta 1 camurlukta ıslem var.ama ıste cok kaporalar yol masrafları yaptık temız denılen arabayı gıddıyoruz bakmaya leş cıkıyor o yuzden cesaret edemıyorum gıtmeye.Bu aracın dosemelerı vs yürürü nasıldır onemlı olan o
neden vti 306gti rs vts2 ile takas olamaz mı yani 106 üstün bi araç mı bunlara göre?
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
herkesin fikrine saygı göstermek lazım, kımse kımsenın dusuncesı gıbı dusunmek zorunda deıl ayrıca 106 hepsınden daha ustun dıye bı kanunda yok daha ustun degıl dıye bı kanunda yok.
abilerim ablalarım![]()
bi yorum bekliyorum sizler gibi bilir kişilerden
Peugeot 106 GTI 1999 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 67348135
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)