bu vts gti işi kumar resmen 2 vts aldım sattım birisi bitik üstü bi mk2 idi 2 günde satıldı digeri tertemizdi her gelen kıl çıktı beyaz gti hoşuma gitti gidip bakıcam anlaşırsam pugları sewmeye başladım az ekmek çok köfte :)
Printable View
bu vts gti işi kumar resmen 2 vts aldım sattım birisi bitik üstü bi mk2 idi 2 günde satıldı digeri tertemizdi her gelen kıl çıktı beyaz gti hoşuma gitti gidip bakıcam anlaşırsam pugları sewmeye başladım az ekmek çok köfte :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 56399036
Ah guzel YOR36 ne hale gelmiş....
Tek değişmeyen şeyi vites topuzunun rengi (:.
Valla abi 1-2 kere kullandım çok giderliydi/ciğerliydi şimdi kimbilir ne durumdadır..
YOR'a bakmistim gecen ay sadece distan,bide iki tur attik araba diri ole yıkık degil.bi ön tampon ayarı boya canavar olur bence ama çok dikkat çekiyor :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 62450159
araç tüplü we öfkeli alınırmı
İzmitli arkadaşlar bilirler belki,
Şu bal köpüğü 306 hakkında bilgi lazım
Peugeot 306 GTI 1999 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 63837310
yürürü filan çok güzelmiş bildiğim kadarıyla sahibi siteye de üyeydi nicki hatırlamıyorum benim konuda yazmıştı diye hatırlıyorum;)
Hatırlıyorum ama benim için kaporta daha önemli.Araba 99 ama direksiyonu parlak logosuz
abi bissürü şey yazdım da sildim sadece bikaç gördüğüm detayı yazayım fotolardan, bilmiyorum aracı çünkü görmedim bizim buralarda ama.
ama direksiyondaki farklılığa dikkat et, komple boyalı belli, ön çamurluklar değişmiş gibi geliyor fazla yıpranık şişkin geldi özellikle sol ön, krank değişmiş.
bu gti-6 dan sana yar olmaz ;)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 64311971
aracı bilen varmı acaba??
bu araç hakkında bilgisi olan varmı ? önceki sayfalara baktım bulamadım.
Citroën Saxo 1.6 VTS 2001 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 64202703
İzmirde 1 yil once falan onden ufak hasarli gri mk2 wardi rsmlere bakilinca bisy gzkmuyrdu ama arayp srdgmda arac icin kapilar kasti acilmiyr rahat ve fiyatta bisey yapamayiz falan denmsti o vts olablirmi acaba ? Sadece meraktn soruyrm kmse araci kotuledgmi sanmasn