Eğer 106 alıcaksanız kesinlikle TT yi alın diyorum,hele bal sarısı alıcaksanız hiç durmayın.. boyasıyla kordonlarıyla içinin düzgünlüğüyle kesinlikle kaçırılmayacak bir arac..
Printable View
Citroën Saxo 1.6 VTS 2002 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 69688213
bilgisi olan aranıyor aciliyeti var biraz arkadaşlar..
Valla öyle babayiğitler varki eğer dediğimin haricinde birşey çıkarsa gelen arkadaşlarla beni sektirebilirsiniz diyen bile var servis neki onun yanında :D
Kusura bakma sakın ,yorum değil neden almayacağımız hakkında detaylı bilgi verirsen daha mantıklı oluyor diğer türlü arabadan birşey anlaşılmıyor:icon_tup:
Bu arada sarı saxo isteyen varmı combolar ? resim koyayım pis bir yorum yapın araba hit olsun sonra telefonlarımızı veririz birbirimize arkadaş oluruz :) :D
mami abi arabayı bılıyo abı sorabılırsın onada buyuk kazası var heryerı macunlu
aracın eskı plakası olan resmını koyıyım tanırsın zaten abı
http://img37.imageshack.us/img37/117...9699020100.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Eyvallah sorgulama net olsun diye söyledim yoksa alacağımdan falan değil ;)
Valla yavuz kurunun yanında yaşda yanıyor yapacak birşey yok çekeceğimiz çile varmış :D
Citroën Saxo 1.6 VTS 1997 Model 13.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 55447771
Bunu tanıyormusunuz ? ?
beyler dün bi gti gördm hkk05 gibi bi plakası var bu araç orjinal sarımıdır. alıcağımdan deil sadece merak ediyorm kaza bela değişen hiç bişeye ihtiyacım yok :)
yaşar abi sen biliyosndr
Valla bilmiyorum Ne desem boş :)
Ben tek sarı biliyorum oda malumunuz :)
bi cc jantı taksalar varya kafadan 1 lira artar sarı vts :D