tmmdır cok tesekkurler :icon_tup:
Printable View
ben kazalı degil demedim ki aracı zaten cogu kişi biliyor hatta emir umt ye sorabilirsin yaklasık 4 ay önce yüz yüze görüşmeye basladık umt le bana bahsi gecen aracı sordu bende o paraları etmez diye söyledim ben aracı savunmuyorum ki savunulacak bişi yok hersey oratada ben 300 tl kaporaya takıldım telden kapora yatmaz+ söz kaporadır zaten..
ben oguzhanla görüsürüm bakalım o ne diyecek bu duruma..
aracın kazalı oldugunu söylememişmiydi..?
ulan ceza yemişiz iyimi.Kesin birisi ispiyonladı adminlere yada adminler harbiden işini yapıyor :)
Bu arada merak ettim adminlerden 106cı olan varmı ya onlar pek bu konuya takılmazlar.
Ceza veren admin arkadaşım canın sağolsun önemli değil ceza.tutamadım kendimi içimden geleni yazdım.eyw
valla alper bende anlamadım bu işi ben yalan söylüyolar demıyorum ınanamıyorum yaa oguzhan dan beklemem böyle bir kusur..
arayanlara ilk dedigim aracımın arka lastikleri degişecek sol ön koltugun döşemesinde yırtık var sol sag marşpiyerler sökülüp düzgünce yapısacak ciddi alıcıların hepsinede söylerim..masrafları yapmamamın nedeenide ne adam gibi işçilik var nede adam gibi esnaf nedeni budur az daha satılmazsa UMT kardeşim burdra gelecek yıcez içicez benım arabayı götürüp halledecek dimi UMT kardeşim :))
emirim destanı okudum kötü üzücü hala 300 tl deyim arıyorum açmıyo oguzhan yarın iş yerine damlıcam senın yerıne yapılması gerekeni...
Samet , Burdur da az çok arkadaşım var biliyorsun en başta da sen geldin gittin yedik içtik o kadar. Bana siyahı soranlara almayın dedim , az çok bildiğimi de kimseden saklamam. Senin araban ayrı konuyla alakasız :D
Emir i de tanırım az çok. Ama madem senin arkadaşın , burda onun kişiliğini savunmak yerine bir sor soruştur bakalım ne diyecek.. Sor ki sonra Burdur dan adam çıkmıyor denmesin benim nacizane tavsiyem. :)
samet bence o arakadaşa söyle adamın parasını iade etsin ayıptır günahtır.300 lira az para mı bu zamanda para kazanmak kolay değil kardeşim.o para haram paradır allah katında bunuda söyle o arkadaşa.Hiç kendini kandırmasın ben öyle dedim böyle dedim haram değildir diye.
Arkadaşlar 106 GTi sislerin xenon ampül tipi nedir ? H kaçtır ?
valla soracaz bakalım adama eksigini gedigini söylemeden neden cagırdın kaporayada el koydun diye..
arac basında pazarlık yapılır el sıkısılır paran yoksa kaporanı verısın adı belli olsun dıye paranı alır satısını verırsın benım bıldıgım aracı telle alıp kapora vermekte yanlış ama olmuş artık..
arac tan vazgectın dıye sacma sapan çamura yatmakta ayıp ki ne ayıp...
burdur dan cıkınca çok üzdü gercekten.. yaklasık en az 10 yıl telle araba aldık hemde en az 10 ar 15 er ama güven vardı..