Haydaaaa :/ Yaşar abim bunu söylediğin iyi oldu arıyım hemen :(
Printable View
Konuştuk şimdi Paşa abinin ayağı çatlamış adaşım iyiymiş çok şükür Allah korudu diyo vallaha.
Şaşrımış bu adamlar ya araba satıyor adamalrı alıp gazlamaya mı çıkılır sinir oldum insan hayatı bu kadar mı basit?
Arabayı göstermek için gazlamıştır dicemde arabaya giden adamlar onun 10 katı 106 cı farkında değil herhalde
gittik araca bakmaya dün aksam arabayla bi tur atalım dedik yürürü nasıl die paşa abi ile gebzeden cihan bindiler arabaya adam 140 la virajda makas a baslamıs 2 makasta arabanın götü atmıs ama arabayı bi görseniz hakkaten verilmiş sadakaları varmıs ya o jip olmasaydı karsı seride geçselerdi Allah muhafaza rabbim hepimizi kazadan beladan esirgesin böyle adamlarada akıl fikir versin......
Arkadaşlar 15.ooo TL'ye kadar 106 Gti arıyorum. biraz dolu olması tercıhımdır. Tesekkurler.
Limitörü iptal edince arabanın götü saga sola atmıyormuş satan çocuk öyle diyerek girmiş viraja sonuç ***** .
Valla paşa ile cihan ın yerinde ben olsam agzını burnunu kırardım o şöförün .
önceki sayfalarda yazdım ilgilenirsen var elimizde siyah 1998 model çift aırbag sanroff klima 135000 km .
Fiyat 14 yazmıştım, ilanı yok ilgilenirsen mesaj atarsın kardeşim .
Saygılar.
Aracın fotolarını gorme şansım var mı ? Ayrıyetten Arcata extra bişeyler varmı ?? Tesekkurler.
Arkadaşa telefonda aracın debrıyaj bıtık oldugunu söyledı. Hanı dedıkkı Debrıyajı degıstır aracın motorunda sıkıntı cıkmazsa alınmaya gelınıcek , bugun degıstırıcem yarın degıstrıcem. 1 ay gecmıs(daha onceden konusulmus arac sahıbıyle yenı olan bısey dıılmıs) Şuan ıcın askıya aldık eskısehırdekı aracı. Yenı araclar arayısındayız..
Bu ne ya ne alakaymış abi neye inandırmış kendini :beuj: Cihan'ada demiş bu arabayı kimse koparamaz diye.
Çok kabiliyetliyişki kendi koparmış...Neyse büyük geçmiş olsun tekrardan..
Abi bu arada sein bahsettiğin araba cidden iyimiş dün Cihan'la telefonda konuştuğumuzda da söyledi.
106 arayanlar onuda görsün kesin derim :icon_tup:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...40749587/detay
selam arkadaslar az önce bu araca baktım evıme cok yakın oldugu ıcın.
aracın ıcı cok temız 118binde
klıma abs airbag elektıklı ayna vs var sunrof yok
2 yada 3 parcasında boya var değişen yok
araba hoşuma gitti
geçmişini bilen varmı bi sorayım dedim
overboost ve or-sel de bakımları yapılmş daha önce aracın
kaca alınsa güzel olur ben zevk için 1-2 ay binip satıcam sonra
1 2 ay binip satarsan zarar edebilirsin..13 e alsan belkı kafa kafaya verirsin.Araç renginden kaybediyor.++ olarak ön tampon çıta iptali yapılmış..