Peugeot 106 GTI 1997 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Peugeot 106 GTI 1998 Model 9.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
varmıdır bunları bilen arkadaslar 12 liraya kadar alınık gti arıyoruz :)
Printable View
Peugeot 106 GTI 1997 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Peugeot 106 GTI 1998 Model 9.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
varmıdır bunları bilen arkadaslar 12 liraya kadar alınık gti arıyoruz :)
GFU bundan 2 sene öncesine kadar 12 edecek bir arabaydı.Bildiğim kadarıyal renk değişimide kazadan değil keyfi yapılmış vakti zamanında.2 sene öncesinden günümüze arada bir macera geçirmişmi bilmiyorum.
Diğer sarı 106 benim hoşuma gitmedi.
bu araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Peugeot 106 GTI 1999 Model 14.999 TL Sahibinden satılık ikinci el
İstanbul'dayken bizim mahallenin arabasıydı..
Şuanki sahibi modelini yanlış yazmış araç 98 model..
Dıştan görünüşü gayet diri, hoş duruyordu.. 98 model'in en fullu deri koltuk ve 4 koltuk başlığı dahil..
Şimdiki akıbeti nedir bilmem, fotoğraflarda eski sahibindeki fotoğrafları :icon_tup:
Sivastaki sarıyı ben dahil çogu insan piyasada görmedi,gördüysede bir iki kere..Toplam masraf 1.500 lira yazmış ne diyelim allah daha iyilerini versin :)
Kötülemek istemem kimsenin arabasını ,yok illa baktır derseniz baktırırım sivastan araca
12.000 liraya kadar gti arıyoruz arkadaslar önerilerinizi bekliyoruz ??
[QUOTE=OnurGTI;2039509]İstanbul'dayken bizim mahallenin arabasıydı..
Şuanki sahibi modelini yanlış yazmış araç 98 model..
Dıştan görünüşü gayet diri, hoş duruyordu.. 98 model'in en fullu deri koltuk ve 4 koltuk başlığı dahil..
Şimdiki akıbeti nedir bilmem, fotoğraflarda eski sahibindeki fotoğrafları :icon_tup:
tşkler onur ama adam ısrarla 99 dedi sanırsam komple boyalıymış ama bilmiyoruz
arabada aldığı gibi aynı duruyormuş binmemiş zaten senin bildiğin kazası falan var mı ?
Arabayı canlı gördüm gercekten iyi duruyor ama sahibiyle bi denk gelemedik yolda ;) Gideri nasıldır bilmem :)
Peugeot 106 GTI 1999 Model 11.999 TL Sahibinden satılık ikinci el
bununla konustum umit benden önceki sahibinde kaput degişmiş boyalı dedi fiyatta biraz daha oynanır güzel duruyor sanki shop yoksa fotoyla iyi durdu
varmı bilgisi olan bu arac hakkında.
Peugeot 106 GTI 1999 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu aracı bilen warmı.....
[QUOTE=07LB726;2040836]Evet araç komple boyalı ama ben kazasını bilmiyorum ne dersem yalan olur..
Model muhabbeti için adamla aramızda geçen muhabbeti aynen aktarıyorum..
Ben : Dostum aracın 98 model neden 99 yazdın anlayamadım ?
Araç sahibi : 20 mayıs 1998 te alınmış çünkü 99 model seriden araç 10 gün sonra 1 haziran 1998te alınsaydı 99 yazacaktı ruhsatta :) direksyondaki aslan logosu alüminyum buradan anlayabilirsin bunu dostum.
Ben : Bilgilendirdiğin için sağol TS ile çok dolaştık ruhsatta 98 yazıyor diye biliyorum ben.. :) Ayrıca direksiyon airbag'ı 97-98 krom logosuz direksiyondu, Abdullah abi daha hoş durduğu için değiştirdi :) Abdullah abi'den sen mi aldın arabayı merterden ?
Tekrar ben : He bide 99'un ilk yarısında kapı çıtaları olur ve krom olmayan airbag'dan bulunur.. Yani, 97-98 jenerasyonu.. 99'un ikinci yarısında ise kapı çıtaları yoktur ve dediğin gibi krom logolu airbag bulunur :)
Araç sahibi : evet abdullah abiden aldım aracı.ben sadece krom airbagden 99 oluyor diye biliyordum :) 106 arayan olursa tavsiye edersin aracı fiyatta bişeyler yapıcam 16 ya kadar düşücem acele dizel araç almam lazım :(
Gibisinden bi muhabbet geçmişti aramızda.. O zamanlar aldığı fiyata göre çok komik bir rakam istiyordu :)
Tekrardan dediğim gibi kazasını belasını detaylı bilmiyorum fakat çok diriydi her gördüğümde içim giderdi.. Şuanki aracımı almadan önce ben almayı düşünüyordum, para muhabbetim kesin olmadığı için hiç ilgilenmemiştim..