User Tag List

Sayfa 233/743 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
14117 sonuçtan 4.409 ile 4.427 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

uGuR8505 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demek istedgmde boyaydi zaten yanlslk varms numaralarda dedi umit pert falan yok tmm dedm hyrlisi olsn sustm zaten.. Sadece blp blmedgnizi merk ettgmdn srdm boyayi bosa uzadi gitti..

Satan arkadasa hyrli satslar

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alican 2 tane 106 alicam dedin ya' gecen günlerde ihtiyaçtan satmasın mı sen rs i ??? Aklıma geldi bu arada yaziyim dedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alican 2 tane 106 alicam dedin ya' gecen günlerde ihtiyaçtan satmasın mı sen rs i ??? Aklıma geldi bu arada yaziyim dedim
    şuan sıkıntı yok sıkıntımı atlattım bunu yazman ne alaka şimdi çözemedim ama bul 78 80 binde 14 e alıcam 2 tane rs'ide şu rs piyasasına göre uyguna verdim herkez biliyor rs den kar etmedim ben şuana kdr sattıklarımdan etsemde ondan etmedim senin bunu yazman saçma şuan sıkntı yok sen bul ben alırım

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka hangi 106 kaza yapınca kaskodan falan yapılıoki yada hangi gti in hangi vts in kaskosu var ben çok biliyorum tavanı bıle değişik ama tramerde sıfır kaza gözüken araba
    Eserim demek istediğim kriter o değildi. zamanında servise falan girilmiş araçlar var denk gelirse onları görmek yoksa canlı olarak bakmadığım ekspertiz yapmadığım araba için konuşmam. yoksa dediğin gibi tramer kaydı tertemiz ama pertlikten beter arabalar tabiki var.

onurtopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç sahibi biziz burda konuşanların okuyanların çoğuda biliyor arabayı varsa böyle bir kaçtane daha biz yine arıyoruz alırız.Aracı görmek isteyenler gelip görebilir forumda uzamasın dahada konusu artık

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ön koltukları eski :S arkadan bir acayip duruyor
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ön koltuklar eski muhabbeti neden oluyor? deformasyondanmı, spor koltuk takılıp çıkarınca bulamamaktanmı? gerçekten sağlam kaza yapıp bulamamaktanmı konuyu takip ettikçe birkaç arabadır aynı cevap geliyorda cahilliğime verin çok iyi bilmiyorum pug, citroen grubunu

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ön koltuklar eski muhabbeti neden oluyor? deformasyondanmı, spor koltuk takılıp çıkarınca bulamamaktanmı? gerçekten sağlam kaza yapıp bulamamaktanmı konuyu takip ettikçe birkaç arabadır aynı cevap geliyorda cahilliğime verin çok iyi bilmiyorum pug, citroen grubunu
    kanka bende yabancıyım ama mide bulandırıyor,spor koltuk olsa da midem bulanır eski modelin koltugu olsada,koltuk eskir döşemecide yaptırırsın ama niye eski koltuk takılır anlamam
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi chiple 190 beygir olmuş. yol bilgisayarıda var, dağılın bence.

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi chiple 190 beygir olmuş. yol bilgisayarıda var, dağılın bence.
    o tekere verilen beygirdir abi normali daha fazladır onun bence eksik yazılmış
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TANJUU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım bu ARac ankaradan ALınan Arac uzerınde 206 jantları vardı sıvasdaydı en son şimdi tekırdağa gecmıs demekkı.koltuklar 98 modele aıt :S
    Bahsettigin hangi araç ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Clıver- engın kardesımın Sormus oldugu ARaç.2001 moDel 106
    Editttttttt.................
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım bu ARac ankaradan ALınan Arac uzerınde 206 jantları vardı sıvasdaydı en son şimdi tekırdağa gecmıs demekkı.koltuklar 98 modele aıt :S
    Peugeot 106 GTI 2001 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 61049575

Karıştırıyor olabilirmisiniz ?
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anılda duruyor hala araç o degil bu.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim alakam yok 34 plaka 2001 ile ,benimki hala ben de koltuklarımda 2001
    imzasız..

akif252
    Misafir
    çok çok uzun süredir 106 gti alan satan kullanan ve tamir eden biri olarak söylüyorum

asla arabadan anlamayan,paçoz , hippi, arabasının bakımı yaptırmayan ,sağından solundan ses gelen,sagına soluna çıngıl çıtak yazılar yapıştıran kısaca arabanın anasını aglatan 17 18 yaşındaki çocuklardan araba almayınız ben bi hata yaptım aldım 2 hafta sonra sıfır motor yaptırdım bu akşamda şanzuman dagıldı şimdi onu değişip çıkarıp kullanmaya başlicam

uzun lafın kısası herkezden gti alınmaz adamın tipini begenmediyseniz bile almayın araştırın 106 gti la uraşmak çok çok zordur ha bu gidin 17 18 bin verin alın anlamında değil

17 18 bin verdiğin arabayada rolanti motoru alıcaksın torsiyon yaptırıcaksın dreksiyon kutusu yaptırıcaklsın türkiyede kaportası temiz 106 vardır ama masrafsız gerçek anlamda çok çok azdır işi bilen kişi zaten verir 13 15 arası para alır 106yı en fazla 1 lira harcar biner 2 sene satar gider .siz siz olun arabadan anlamayan kişiden asla 106gti almayın aşırı pişmanlık yaşarsınız......

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzatmanızın anlamı yok(alicanrs&ugur&ufuck) ben araç alırken titiz biriyim herkes gibi,, her konuda hem kozmetik olsun hemde kaporta duruşu olsun ama değişene önem vermem aracın günceli bnm için önemli bendeyken dc 106 için olanları da şöyle söyleyeyim

-alicanı ilk aradığımda iki parça boya var dedi son fiyatı telde konuştuk sadece, daha sonra uğurun dükkana gittik makineyle kontrol yaptık tavan hariç boyalıydı gayet normal dedim çünkü düzgün araç ben bi teklif yaptım ortayı bulduk anlaştık,,kaparo verildi,,aklımıza takıldı o gün akşamı alicandan telde şasi ve motor numarasını aldım pztesi sorgulattığımda araç pert kayıtlı çıktı alicanı aradım mümkün değil öyle araba almam dedi,,arada geçen başka muhabbetlerde vardı orası farklı fakat aracı üzerime alıcağım gün tekrar ruhsattan sorgulatalım dedi aradım sigortacımı kayıt yok verdiğim şasi noyu kontrol ettik bi harf farklı başka bir 106 kaydı çıkmıştı sorunu çözdük üzerimize aldık,,,alicana biraz sert çıkmış olabilirim bnm yerimde kim olsa pert kaydını duyduktan sonra aynı tavrı gösterir sorun çözüldü işimizi gördük..alican bana beni kötü duruma düşürdün gönlümü alıcaksın dedi bende nasıl dedim gidicez çorluya beraber rs i alıcaz dedi tamam dedim, gittik aldık

-beni rahatsız eden arada geçen sıkıntılı muhabbetler di bende araçtan soğudum 1 hafta bindim ilanı yaptığım ilk günde onur kardeşimiz geldi aldı sonuç 1000 tl zararım oldu mühim değil o arabayı satmasaydım kapının eşiğinde kafana çarpan mal gibi otoparkta gözüme vurucaktı bi kere soğudummu para gözüme gözükmüyor maalesef...

-gt 106 için de şunu söylim çok güzel araç pert kaydı yok motoru orj km de ve bi 106 için en önemlisi ön panel direkler kuleler bagaj havuzu orjdir alacak olan gönül rahatlığıyla biner..

tartışmaya gerek yok kimse bu tarz şeyler için gönül kırmasına da gerek yok

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uerbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzatmanızın anlamı yok(alicanrs&ugur&ufuck) ben araç alırken titiz biriyim herkes gibi,, her konuda hem kozmetik olsun hemde kaporta duruşu olsun ama değişene önem vermem aracın günceli bnm için önemli bendeyken dc 106 için olanları da şöyle söyleyeyim

-alicanı ilk aradığımda iki parça boya var dedi son fiyatı telde konuştuk sadece, daha sonra uğurun dükkana gittik makineyle kontrol yaptık tavan hariç boyalıydı gayet normal dedim çünkü düzgün araç ben bi teklif yaptım ortayı bulduk anlaştık,,kaparo verildi,,aklımıza takıldı o gün akşamı alicandan telde şasi ve motor numarasını aldım pztesi sorgulattığımda araç pert kayıtlı çıktı alicanı aradım mümkün değil öyle araba almam dedi,,arada geçen başka muhabbetlerde vardı orası farklı fakat aracı üzerime alıcağım gün tekrar ruhsattan sorgulatalım dedi aradım sigortacımı kayıt yok verdiğim şasi noyu kontrol ettik bi harf farklı başka bir 106 kaydı çıkmıştı sorunu çözdük üzerimize aldık,,,alicana biraz sert çıkmış olabilirim bnm yerimde kim olsa pert kaydını duyduktan sonra aynı tavrı gösterir sorun çözüldü işimizi gördük..alican bana beni kötü duruma düşürdün gönlümü alıcaksın dedi bende nasıl dedim gidicez çorluya beraber rs i alıcaz dedi tamam dedim, gittik aldık

-beni rahatsız eden arada geçen sıkıntılı muhabbetler di bende araçtan soğudum 1 hafta bindim ilanı yaptığım ilk günde onur kardeşimiz geldi aldı sonuç 1000 tl zararım oldu mühim değil o arabayı satmasaydım kapının eşiğinde kafana çarpan mal gibi otoparkta gözüme vurucaktı bi kere soğudummu para gözüme gözükmüyor maalesef...

-gt 106 için de şunu söylim çok güzel araç pert kaydı yok motoru orj km de ve bi 106 için en önemlisi ön panel direkler kuleler bagaj havuzu orjdir alacak olan gönül rahatlığıyla biner..

tartışmaya gerek yok kimse bu tarz şeyler için gönül kırmasına da gerek yok

kanka ne zaman tekrar gti alıyoruz sana
    JoYTeaM

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)