Demek istedgmde boyaydi zaten yanlslk varms numaralarda dedi umit pert falan yok tmm dedm hyrlisi olsn sustm zaten.. Sadece blp blmedgnizi merk ettgmdn srdm boyayi bosa uzadi gitti..
Satan arkadasa hyrli satslar
Demek istedgmde boyaydi zaten yanlslk varms numaralarda dedi umit pert falan yok tmm dedm hyrlisi olsn sustm zaten.. Sadece blp blmedgnizi merk ettgmdn srdm boyayi bosa uzadi gitti..
Satan arkadasa hyrli satslar
Alican 2 tane 106 alicam dedin ya' gecen günlerde ihtiyaçtan satmasın mı sen rs i ??? Aklıma geldi bu arada yaziyim dedim
şuan sıkıntı yok sıkıntımı atlattım bunu yazman ne alaka şimdi çözemedim ama bul 78 80 binde 14 e alıcam 2 tane rs'ide şu rs piyasasına göre uyguna verdim herkez biliyor rs den kar etmedim ben şuana kdr sattıklarımdan etsemde ondan etmedim senin bunu yazman saçma şuan sıkntı yok sen bul ben alırım
Araç sahibi biziz burda konuşanların okuyanların çoğuda biliyor arabayı varsa böyle bir kaçtane daha biz yine arıyoruz alırız.Aracı görmek isteyenler gelip görebilir forumda uzamasın dahada konusu artık
Peugeot 106 GTI 2001 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk - 64728594
bu araç hakkında bilgisi olan varmı?
Bu ön koltuklar eski muhabbeti neden oluyor? deformasyondanmı, spor koltuk takılıp çıkarınca bulamamaktanmı? gerçekten sağlam kaza yapıp bulamamaktanmı konuyu takip ettikçe birkaç arabadır aynı cevap geliyorda cahilliğime verin çok iyi bilmiyorum pug, citroen grubunu
Peugeot 106 GTI 2001 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 61049575
Karıştırıyor olabilirmisiniz ?
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
çok çok uzun süredir 106 gti alan satan kullanan ve tamir eden biri olarak söylüyorum
asla arabadan anlamayan,paçoz , hippi, arabasının bakımı yaptırmayan ,sağından solundan ses gelen,sagına soluna çıngıl çıtak yazılar yapıştıran kısaca arabanın anasını aglatan 17 18 yaşındaki çocuklardan araba almayınız ben bi hata yaptım aldım 2 hafta sonra sıfır motor yaptırdım bu akşamda şanzuman dagıldı şimdi onu değişip çıkarıp kullanmaya başlicam
uzun lafın kısası herkezden gti alınmaz adamın tipini begenmediyseniz bile almayın araştırın 106 gti la uraşmak çok çok zordur ha bu gidin 17 18 bin verin alın anlamında değil
17 18 bin verdiğin arabayada rolanti motoru alıcaksın torsiyon yaptırıcaksın dreksiyon kutusu yaptırıcaklsın türkiyede kaportası temiz 106 vardır ama masrafsız gerçek anlamda çok çok azdır işi bilen kişi zaten verir 13 15 arası para alır 106yı en fazla 1 lira harcar biner 2 sene satar gider .siz siz olun arabadan anlamayan kişiden asla 106gti almayın aşırı pişmanlık yaşarsınız......
uzatmanızın anlamı yok(alicanrs&ugur&ufuck) ben araç alırken titiz biriyim herkes gibi,, her konuda hem kozmetik olsun hemde kaporta duruşu olsun ama değişene önem vermem aracın günceli bnm için önemli bendeyken dc 106 için olanları da şöyle söyleyeyim
-alicanı ilk aradığımda iki parça boya var dedi son fiyatı telde konuştuk sadece, daha sonra uğurun dükkana gittik makineyle kontrol yaptık tavan hariç boyalıydı gayet normal dedim çünkü düzgün araçben bi teklif yaptım ortayı bulduk anlaştık,,kaparo verildi,,aklımıza takıldı o gün akşamı alicandan telde şasi ve motor numarasını aldım pztesi sorgulattığımda araç pert kayıtlı çıktı alicanı aradım mümkün değil öyle araba almam dedi,,arada geçen başka muhabbetlerde vardı orası farklı fakat aracı üzerime alıcağım gün tekrar ruhsattan sorgulatalım dedi aradım sigortacımı kayıt yok verdiğim şasi noyu kontrol ettik bi harf farklı başka bir 106 kaydı çıkmıştı sorunu çözdük üzerimize aldık,,,alicana biraz sert çıkmış olabilirim bnm yerimde kim olsa pert kaydını duyduktan sonra aynı tavrı gösterir sorun çözüldü işimizi gördük..alican bana beni kötü duruma düşürdün gönlümü alıcaksın dedi bende nasıl dedim gidicez çorluya beraber rs i alıcaz dedi tamam dedim, gittik aldık
-beni rahatsız eden arada geçen sıkıntılı muhabbetler di bende araçtan soğudum 1 hafta bindim ilanı yaptığım ilk günde onur kardeşimiz geldi aldı sonuç 1000 tl zararım oldu mühim değil o arabayı satmasaydım kapının eşiğinde kafana çarpan mal gibi otoparkta gözüme vurucaktı bi kere soğudummu para gözüme gözükmüyor maalesef...
-gt 106 için de şunu söylim çok güzel araç pert kaydı yok motoru orj km de ve bi 106 için en önemlisi ön panel direkler kuleler bagaj havuzu orjdir alacak olan gönül rahatlığıyla biner..
tartışmaya gerek yok kimse bu tarz şeyler için gönül kırmasına da gerek yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)