User Tag List

Sayfa 232/743 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
14117 sonuçtan 4.390 ile 4.408 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uGuR8505 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benm anladgm bisey war madem biluorsnz komple boyali neden umite 4 parca boya war demistinz?
    ümit boya makinası ile baktı araca komple boyalı dedi fiyattan kırdı bende tmm kardeşim dedim . şimdi benim canımı sıkma burda araca pert kayıtlı dediniz karşıma geldiniz o pc yi bakan arkadaşa yediririm dedim tamam eyw dedi ümit geldi yanıma sigortacıyı aradı teline yanlış kaydetmiş al ruhsattan yaz dedim pert kaydı gözükmemekte dedi kadın suratı düştü nie *** atmakla olmuo işte bi işi doru düzgün yapıcaksınız benim verdiğim rakamda ggayet uygundu kimseyi kazıklamadık .. boya makinası ile bakınca ztn hepsini gördü bende izmirden aldım ve baktırmadan aldım boya makinasını ilk ümit tuttu boyalı kardeşim dedi tmm kardeşim dedim 500 tl kırdı öle olay bu neyin davasındasın ? sizin yaptığınız ne pert kayıtlı davası filan ruhsattan yazdırınca çıkmadı insan bi kusura bakma krdşm vs der *** atmakla olmaz .veya yapan için diyim.

uGuR8505 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana falan filan yapma motor sase verdiniz sorguladk peet kaydi cikti bnda sc benmmi?? Ayrica tramerdn ben bktm yedirsene.. Burda yazmisin biliordk zaten bnde onn icn yazdm bisyn davasnda deglm canimi skma bnm kardesim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana falan filan yapma motor sase verdiniz sorguladk peet kaydi cikti bnda sc benmmi?? Ayrica tramerdn ben bktm yedirsene.. Burda yazmisin biliordk zaten bnde onn icn yazdm bisyn davasnda deglm canimi skma bnm kardesim
    ee neyin derdindesin söle o zmn ? ruhsattan yazdık ümitle sigortacıyı aradın hiç bişe gözükmedi yanlış harf yazmışsınız yağ gibi üste çıkma k.bkma demen yeterliydi arkadaşım baktı böle çıktı dedi öle bişe oalamaz imkansız dedim izmiri aradım adama bağırdım bide .. sora geldi ümit yanıma telefondan yazıodu yine yok dedim gel ruhsattan yaz sigortacını ara aradı hiç bişe gözükmüo yani pert kaydı filan yok aracın

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34AC106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ön ıkı camurluk kaput panel degısık tavan dahıl boyalı koltuklar eskı daha acmaya gerek var mı ??
    serte gerek gerek yoktu arkadaşım soru sorduk sadece takip etmiyorum sizin kadar 106lıarı saxoları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serte gerek gerek yoktu arkadaşım soru sorduk sadece takip etmiyorum sizin kadar 106lıarı saxoları...
    yok yaw okanın ayı tarzı öle alınma görkem tramer kankam vts ye bakamıosun dimi renault gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu saattn snra pertte olsa boyaszda olsn umrmda olmaz..araba umitten ckti is bitti bnm icin.. Sorma nedenmde sadece bliyorz beraber baktk demissn onn icn srdm anlayamadm nedn bu kadar uzatiyorsn neyn kafsni yasiorsn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu saattn snra pertte olsa boyaszda olsn umrmda olmaz..araba umitten ckti is bitti bnm icin.. Sorma nedenmde sadece bliyorz beraber baktk demissn onn icn srdm anlayamadm nedn bu kadar uzatiyorsn neyn kafsni yasiorsn
    uzatan sensin o tarz konuşursan yazarım yoksa sıkıntı deil hee bak senin gibi araç benden çıktı demiyorum 78 bindeydi verdiğimde bul öle bi 106 tık ses olmayan 2 tane bu gün alcam boşl bıoş knşup adamın canını sıkmayın uzatmaya gerek yok alan arkadaş memnun şuan keyifle biniyor araç bizden çıktı vs demen hoş değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok yaw okanın ayı tarzı öle alınma görkem tramer kankam vts ye bakamıosun dimi renault gibi
    Eyvallah alican dediğin gibi olsun. anca tramer bakıyoruz bunlara. ama servis kayıtları falan varsa yine bişiyler çıkıyo servislerden kovalıyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah alican dediğin gibi olsun. anca tramer bakıyoruz bunlara. ama servis kayıtları falan varsa yine bişiyler çıkıyo servislerden kovalıyoruz.
    aynen doğru diyosun servistete çoğu şey çıkıyor reno alcağım zmn ztn sana p.m atıyorum saolasın yardım ediyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzatan sensin o tarz konuşursan yazarım yoksa sıkıntı deil hee bak senin gibi araç benden çıktı demiyorum 78 bindeydi verdiğimde bul öle bi 106 tık ses olmayan 2 tane bu gün alcam boşl bıoş knşup adamın canını sıkmayın uzatmaya gerek yok alan arkadaş memnun şuan keyifle biniyor araç bizden çıktı vs demen hoş değil
    Sacmaliorsn.. Ben sadece soru sordm ayrca pertms suyms buyms demedm sadece boya mevzusunu sordm merkmdan... Araba arkadsmndi o satti beni baglamaz dedm bnda kotu bisey yok..alan arkadasada ddm 106 blsmasnda masallh allah kaza bela vermesn die..ddklrmde bi yanls yok.. Bos konsmuyrmda.. Esas sn bnm canmi skma.. Bnde snn cok canni sikiorsam eger 05373180089.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sacmaliorsn.. Ben sadece soru sordm ayrca pertms suyms buyms demedm sadece boya mevzusunu sordm merkmdan... Araba arkadsmndi o satti beni baglamaz dedm bnda kotu bisey yok..alan arkadasada ddm 106 blsmasnda masallh allah kaza bela vermesn die..ddklrmde bi yanls yok.. Bos konsmuyrmda.. Esas sn bnm canmi skma.. Bnde snn cok canni sikiorsam eger 05373180089.
    yaa forum işte hevesine veriyorum yerim yurdum belli saçma sapan bana no vermekle olmuo kardeşim bokladınız bende yazdım gerçekleri yazınca nie alındın .. boya konusu ayrı ona bişe demedim bakıldımı bakıldı makina ile fiyattan kırdı eyw dedim . pert mevzusu önemliydi o gün canım sıkılmıştı sinirlendim doğal olarak araçta olmayan birşeyi var göstermek ne kdr doru sence? senin altındaki aracı almak istesem şuan pert miş desem öle çıkıo desem ? sinirlenmezmisin bende kanıtladım sigortacıyı aradı bu kdr basit neyi uzatıosun hala.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baslatmq smdi hvesnedE106 nada bni delirtme lan.. Burda yaziosnz braber baktk su degsms bu dgsms bize diordn hic bsy yok.. Terbiyeszlk yapma.. Bosada uzatp isi kasarliga vurma dahada bu konu icn bos yere uzatcksn bnm hakkmda bsy dcksn burda anlatma yuzume sole

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alican ve Ugur niye uzatıyosunuz bırakın araç sahini konuşsun!
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baslatmq smdi hvesnedE106 nada bni delirtme lan.. Burda yaziosnz braber baktk su degsms bu dgsms bize diordn hic bsy yok.. Terbiyeszlk yapma.. Bosada uzatp isi kasarliga vurma dahada bu konu icn bos yere uzatcksn bnm hakkmda bsy dcksn burda anlatma yuzume sole
    kaşarın kim oldğu belli ben gerçekleri yazdım kaşarlık yapsam bu şekilde yapmam yazdıklarımı baştan itibaren oku bakim bişe demişmiyim ümitle aramızda geçenleri yazdım senin yaran mı var ? seninle muhattab olp bide yazıorm burda gerçekleri bilsinler die yazdm Pert dc 106 oldumu daha yazma bence ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen doğru diyosun servistete çoğu şey çıkıyor reno alcağım zmn ztn sana p.m atıyorum saolasın yardım ediyorsun
    Her zaman alican elimden geldiğince

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alican ve Ugur niye uzatıyosunuz bırakın araç sahini konuşsun!
    Bisy demedmki merk ettm soru sordm bu konunn amacida bldgm kadaryla bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaşarın kim oldğu belli ben gerçekleri yazdım kaşarlık yapsam bu şekilde yapmam yazdıklarımı baştan itibaren oku bakim bişe demişmiyim ümitle aramızda geçenleri yazdım senin yaran mı var ? seninle muhattab olp bide yazıorm burda gerçekleri bilsinler die yazdm Pert dc 106 oldumu daha yazma bence ..
    Okuyamiosn herhalde bn pert dedmmi ya sacmalama bos yere tuttrmsn bi pert gidiosn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okuyamiosn herhalde bn pert dedmmi ya sacmalama bos yere tuttrmsn bi pert gidiosn
    uğur açıkladım orda uzun uzun uzatıcak bişe yok sen boya mevzusunu dedin bende anlattım böle böle die tamam baktı etti fiyattan kırıp aldı .. boya mevzusundan daha önemlisi o pert mevzusuydu pert olmayan bi araca nasl pert deniliyorsa oda açıklığa kavuştu asıl yanlış oydu geçti gtti önemli değil *** olmasın konu ..

okanın yazdıkları gibi içinde tık ses olmayan yürürü güzel bi 106 gti

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka hangi 106 kaza yapınca kaskodan falan yapılıoki yada hangi gti in hangi vts in kaskosu var ben çok biliyorum tavanı bıle değişik ama tramerde sıfır kaza gözüken araba
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)