http://img59.imageshack.us/img59/5007/fotoraf0026y.jpg
YAPIŞTIRRR :)
Printable View
http://img59.imageshack.us/img59/5007/fotoraf0026y.jpg
YAPIŞTIRRR :)
jb plakalı 106 gerçekten mükemmel duruyor Allah sahibine bağışlasın..
ewet soylemiştin bn sadece sorma geregi duydum çünkü piyasayı biliyosun bana demin araba stock kazasız boyasız hiç kusur yok biblo gibi diyordu şimdi bakıyorumki arabann kapıdan girmişler komple kapı degişmiş komple boyanmıs felan yanlıs anlama kesinlikle sana güvenmedigimden degil ortam kötü oldugundan sorma gereginde bulundum azcok burdaki arklarda yardımcı oluyor sagolsunlar :S
Peugeot / 106 / GTI / civciv sarısı gti gti gti gti sahibinden.com'da - 58950878
tanıyanlar bilenler detaylı bilgi verebilirmi şuanki durumu nedir ne değildir en son kim gördü kim bindi eskiden siyahmış sanırım komple boyanıp sarıya döndürülmüş bunun haricinde bişi bilmiyoruz şuan için eskidende tesisat için kulanılmış dediler
Peugeot 106 GTI 1997 Model 14.900 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 66456528
Araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaslar ???
ilanlar bazen gerçekten basitleşebiliyo..gazlanmamış gti nedir ya var mı öyle bi araba?
denizliden satılmıştı önceki sayfalarda vardır detayları, şöyle bir yanılgı var gayette alan ciğerini sökmek için alıyor ben birini daha görmedim 106m var hafta sonu süs yapacam :D ne büyük yalan ben 50 lira benzin alıyodum her seferinde bunu sakin kullanayımda nasıl ekonomik göreyim diyordum, tem e her çıkışımda kadranı devirmeden bırakmadım Allah şahidim :)
Gayette her gördüğümde emekte yardırıyodu. Her vites kesici.
gazlanmamış ama 8200 chip varmış :D ölesine varmış hiç görmemiş 8200 ü hey Allahım yaa insanlar bi acayip oldu :) bu arada
Peugeot 106 GTI 1998 Model 11.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 58950878
bu aracı bende merak ediyorum gördüğüm bir iki kusuru var ama bilen bi bilgi verisn ?
54zr551 plakalı 106 gti hakkında bilgisi olan varmı ?
Valla ben aracı aldım alalim bir kez denedim hiç gazlamiyorum yalan yok aracı sevdiğim için aldım gr her gün eksik birşey bulup yaptırıyorum garajda yatıyor araba temizliyorum siliyorum biraz gezip tekrar uykusuna birakiyorum:D
Peugeot 106 GTI 2000 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 66604504
Arac hakkında bilgisi olan arkadaslar yardım ederse sevinirim.