7-8 Sayfa önce ben sorgulatmıştım, geçer not almamıştı.
Printable View
Lan onur ben alican araba benimdi e30 dan önceki işte dedıgın gıbı vtr sacma sapan bi araba o takasla almıstım bı bayana satmıstım 5 senedır dıo araba 1 senede 3 el degıstırdı zaten degısen yok kaza yok falan yazmıs koptum :D 3 degısen parca parca boyalıydı dert sıkıntı o araba :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 50039965
Peugeot 106 GTI 2000 Model 17.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 64998737
araçlar hakkında bilgi alabilirmiyim arkadaşlar? teşekkürler
VR çok düzgün ve alınabilcek bir araç. 2 parça boyalıydı diye biliyorum ama 106 hastaları daha detaylı bilgi verir. Önceki sahibi siteye üye zaten.
Mavinin 3 bin masrafı var kime satacak o paraya, komple boya lazım, 4 lastik lazım, ön takım yok, temizlik yok sadece klima var, bulunmaz hint kumaşı değil hayal dünyasından çıkmasını tavsiye ederim,
siyah olan alınabilitesi yüksek gidip görmeye değer diri modelli bir araç canlı canlı görün fiyatını konuşun derim.
Mavi olanda orjinal olması cezbediyor
Orjinal olsun diye 4 bin lira masraf edeceksin masrafı ettikden sonra zaten orjinalligi kalmayacak :)
Ama eğer daha uygun bir fiyata alınabilirse, indigo maviye boyanıp, lastik, yay tertemiz binilir. :)
hiçte cezbetmesin şahsen ben mümkünse komple boyanmış tertemiz araç tercih ederim orjinal olduktan sonra hiç sıkıntı olmaz temiz baktıktan sonra uzun süre binilir, mavi 15 civarı bir fiyat olsa bir ihtimal, canlı gördüğüm için söylüyorum yanına gittiğimde hiç bir albenisi yoktu :)
Sen o zaman hiç boyaya ihtiyacı bir aracı ön takıma ihtiyacı olan bir aracı toplamaya çalışmadın yada benzer bir durumla karşılaşmadın emin ol daha sıkıntılı oluyor,tecrübe ile sabittir emin ol daha fazla tutacaktır ugraştıgında cabası o ayrı bir stres sıkıntı .
İlanda hazır satılık arabamız var adam arıyor abi komple boyanmış ama diyor evet biz boyattık diyorum çok para istiyorsunuz diyen oluyor edilen masrafı yazarsak dudagında uçuk çıkar diyorum tatlı sert münakaşa ediyoruz,en ilgincide nedir biliyormusunuz abi boşuna ugraşma o arabanın satacagı en baba rakam 14 lira diyor o paralara pertden tolanıp satılan bir ton araba var diyorum ama nafile inanmıyor adam ugraşıyoruz işte, boyasız olsaydı daha iyiydi diyen oluyor boyasız aracada boya masrafı var diyoruz oda ayrı bir muaamma yani hiç bir türlü begenmez alacak adam aracınızı,zorla satın alır :D :D:)
yaşar abi boyasız olsa fiyat kırarlar, boyanmış olsa fiyat kırarlar yani anlıcağın bu adettene dönmüş araba alanlarda :D alırken hep kırıcıyız ...
Yaşar abi çok güldüm :D .ama haklısın hiçbir şekilde yaranılmıyor
http://www.techturkey.com/forum/otom...6-satilik.html
Arkadaşlar bence bu arabayı kaçırmayın, duruşu fotoğraflardakinden farksız, yürüyüşü itb,ecu lu arabalardan farksız :D
Siz ne arıyorsunuz ?
3 kuruşluk dünyada fırıldak olmaya gerek yok,ama inanın ne kadar iyiliklede söylerseniz söyleyin yine gider o senin alma dediğin arabayı alır biner,sonrası *****.
Duayenler gibi elimizde kazıkla gezemiyoruz,yalan söylemiyorum,eğri ise eğri doğru ise doğru,bilmedigimiz birşey varsa bilmediğimize veriyoruz herkez herşeyi bilemez. :icon_tup: