Zayıfsın, kelsin, sağlığında şöyle böyle ne demek istiyorsun abi :D :D :D
Printable View
Başkan diğer 2 sinimi soruyorsun bu aracımı soruyorsun meraklandığım için soruyorum ?
Beyazı soruyorsan opsiyonluydu araç bugün içinde gelmesi gerekiyor gelmezse sıkıntı yok araba bizde diyordu sahibi.
Para sorun değil derken şimdi bu araca 30 istese verebilecekmisiniz ?
:) ben 26 senedir zayifim,6 senedir de kelim sagligimda da cok sukur turp gibiyim ama yarin sen ne olursun bilemem
Yarin kucagima dusucek kanka :)
Allah'ima sukurler olsun bir kere usta hatasindan dolayi sorun yasadim baskada arza yapan yeri cikmadi hep hastaliktan masraf yaptim
oğlumm sakın olll ben size o araba adam olmaz demedımmı..106 toplanmaz demedimmi? trilyonların olsun ama yinede 106 toplanmaz orjınali gibi olmazzz.
o yüzden diyorum 10 lirası olan akadaşlar sakın 106 almayın kanser olursunuz..bende selim oğlum gibi ilk 106 ımı 106 olsun diye aldım..evi barkı unuttum sanayiler mekanım ustalar kankam oldu..şimdi bakıyorum oturup kalktıgımız sıcmaya bile beraber gittiğimiz adamların hepsi usta..106 adama usta arkadaş kazandırır ;)
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 15.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 68019915
Araç hakkında bilgisi olan arkadaş varmı acaba?Boya motor gibi..
zevkine yaptık olum biliyosun bakalım oluyomu diye sırf tescillemek için :D ve amacımıza ulaştık tescilledik bozuk 106 ya 50 lirada harcasan durmuyo be kardeşim en güzeli baştan pahalı al düzgün al sonra sahillerde gez sanayide degil :icon_tup: bak alperde o zaman lar beni dinlemedi şuan çok usta dostu var :D:D evladım benim..
C2 vts sahipleri de buraya mı yazıyor acaba?
Peugeot 206 2.0 RC 2004 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 51325672
Bunu tanıyan bilgisi olan varmı?