hala buralardaysan goruselim ;)
Printable View
adam otobüse binmişim aradıgımda aracımda tüp war derse. bel altı boyattım diyipde sağ taraf boyalı sol taraf enkaz olursa. 2 3 parça değişeni olursa haalada 16 ya satarm ben bu arabayı derse. bende ona 16 ya satarsan benimde haberm olsun derim:ofk: we o bana aracın tüplü oldugunu söyleme dedi bilmesinler dedi. bende sorana sölerim k bakma abi dedim!
araç eski aracım. sol yada sağ camurlugu değişikti. içi dışı pırıl pırıl. bütün bakımları yapılmıştı. alan abimizde şanzımanını komple sıfırladı benzn deposu aldı komple ıwır zıwır para harcadı. döşemelerde içinde hiç bi yırtıp pırtık yok bugune kadar motoryla hiç oynanmamış chip filtre eksoz baglanmamış bi araç. ben cok memnundum ama sarı 106 bulunca sattım yoksa biniodum sıkıntı yoktu. alınabilir bana sorarsanız...
ya sen ne terbiyesiz bi insansın burda atıp tutuyorsun ortamı boşmu buldun ne değişeni arabada değişen falan yok kralını getir baksın arabada ne kaza var ne de değişen ben tüp taktım evet 500 km denedim söktüm sana kimseye söyleme demedim arabanın enkaz bi yanıda yok boşa sallıyorsun bilen biliyor o arabayı otobüse bindikten sonraymış yalana bak haberin vardı sen gelmeden arkadaşın gelip bakmadımı arabaya adanada tanıdığın vardı güzel araba gel dedi sonra sen geldin kimsenin arabasını burda kötüleme 2 gün önce niye aradın araba için çünkü araba dediğin gibi değil
aracta degisen yok senin yolladigin adamda biliyor sen gelmeden once baktirmissin zaten almak icin aracimizin bu kadar ustune neden dusuyorsunki :confused:
kimsenin aracini kotuleme usenmem uc bes kurus verir servisten temiz kagidi alirim burayada konu acar ispatlarim yalanci duruma dusersin bu konuda baska pmlerindede sorun yasammisin senin aracla ilgili aracini bilmiyorum ama kendinede yapilmis aynisi;) birdaha yorum yapmazsan sevinirim
....
http://www.techturkey.com/forum/sohb...alari-451.html
Arkadslar inanılmaz derecede acil bilgiye ihtiyacımız var
bu 306 gti nin durumunu bilen varmı 3 , 4 senedir takipteyim cok temiz bir aractı , eyer bir sıkıntısı yoksa şimdi hemen bu saatte almak istyorum. Son 10 ay icinde kazasını belasını herhangibi bir sorununu duyan oldumu?????????
Arkadaslar cok acil. Kacırmak istemiyorum....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00380362/detay
bu araba için büyük kazalı diyorlardı forumda. ne kadar doğru yanlış bilemiycem.
Fotolarda da fena duruyormus 306 yaws:)
burda geçti geçmiş sayfalara bak bi.
böyle bi konu geçtiğine eminim.
gerçek mi değil mi bilmiyorum.
daha önceden 16lı rakamlara satılıktı şimdi 14lü rakamlar.
Allah muahafa cok acil durum olmadan bu düzgünlükteki aracı ben 14lü rakam yazıpta vermem.
gti-6 piyasası çok arttı ve belli düzgünlükte ki araçların fiyatları belli.
ilan sahibini de arayıp konuşun ama kaldırtma ilanı derim öğrenmeden detay.
306 kazalı olan pert kaydı cıkıyo zaten plakada
Bagajı tesisat yüzünden komple iptal olan araç mı bu siyah 306gti ?
vayy bee araba resimlerden jilet gibi duruyor oysaki.kim topladıysa baya iyi ustaymış demekki
Kazalı olarak konuşulan araba plakayıda bu akşam sorguladık yanlız resimlerde cok jilet duruyo cok beğeniyorum bende
düzgün olsaydı şimdiye gitmişti almıştım aracı dün ilana çıkar çıkmaz baktım ben yine canlıda gördüm aracı ;)
güzel işçilik var yalnızz :) içide iyidi
yaw kaza olur ama önemli olan güzel toplanması ne vtecler 106 lar var pert ama güzel fiyatla satılıyo 306 lar neden satılmasınkii yeterki kule şaselerinde bişe olmasın. camurluk değişmiş kaput değişmiş bence cokta önemli değil
gerçi bu 306 da 5 adet hasarı biri pert olmak üzere kazası varmış en ucuz 450 en pahalı 6500 olarak gözükmekte ve 2011 de 127 binde muayene olmuş suan 121 binde :)
Peugeot 306 GTI 1999 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 96934193
bende şu 306 merak ediyorum açıkcası kaporta yorgun duruyo ama komple boya ile kendine gelir motor nasıl acaba ??
306'nın konusu vardı pert hasarı var diyilmişti yoksa bu fiyatlara kaçırılacak bi araç değil..
melih kıy paraya dostum acıma. bulasma böyle araclara , baksana apacinin elinde remen aslan. ön kaput ayarsız duruyor , döşemeler seneye görüşürüz diyor. arkada yazılar falan bu aracı cok hor kullanmıslardır diye düşünüyorm :( motorada girersin bunda buyuk ihtimal. aman kardeşim diyim ben şimdiden. yavuz abinin gti var ayarla 4 bin daha ona bak derim :) 306 da siyah gri kırmızı cok can yakıyor ya :) yoksa yavuz abininkini coktan almıstık :)
motor gözümü korkutmuyo az çok kendim anlıyorum çok uğraştık 306 ya ondan dolayı neyin nerden çıkacağı tahmin edebiliyorum kaporta yorgun yalan yok ama dedim gibi şase kule nasıl?? resimlere dikkat edersen sol çamurluk kayık :D
araba almak için hiç acalem yok bakınıyorum ama kafama göre bişe bulursam aff etmem benimde bi huyum var aldığım arabaya motorunu açmak neyin ne olduğunu bilmek istiyorum :D ondan dolayı motora fazla önem vermiyorum tabi çokta öle bişe aramıyorum :D