Yavuz 306 yı satmamışmıydı :beuj:
Printable View
bende siyah 306 yı görünce vardır bişe dedim direk burayı açtım çoktan hit olmuş bile :D sağolun beyler :)
Yokmu arkadaşlar tavsiye edilebilecek 306 GTİ-6 :D
ettik ya sana tavsiye :)
1 tane 306 var suan alınabilecek oda gri 18.500 yazıyor ilanda sunroof yok bu büyük eksik NP 307 plakalı ilk sahibi bayandan en güzeli o suan ilanlarda ;)
yavuz abinin eski aracı unuttun gökhan :)
Peugeot 306 GTI 1998 Model 16.700 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk - 99019717
Bu arac yavuzun aracmıydı arkadaslar?
ben anlamadım bu fiyata neden gitmiyor araba. kazası belası yok benim bildiğim yavuz abide baktı aldı. bende baktım geldiğinde hiç bişeyi yok arabanın cıncık gibi. vites topuzu ve vites körüğü birde spoiler lazım o kadar. amörtisör kulelerinin tapalarına kadar duran bi araç. debriyaj oem sıfır yaylar vogland sıfır, motul yağ ve oem yağ filtresi, bütün bakımlarıda tam.
bence bu fiyata kalmaması bile lazım :S
ben pistonlu kapak işli emme kelebek işli filtre egzoslu ş.içi sıkmalı 550-650 krş arası yakıyorum hemde bu benin fiyatlarıyla :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 96259496
Araçla ilgili bilgisi olan var mı acaba ?
arkadaşlar düşünen varsa son fiyat herşey dahil :20 bin tl..
wideband, egzantrik, egzoz, tenekeler hariç 18 bin..
ADA 97 satışı iptaldir..ilgilenen herkeze teşekkürler :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 17.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 94132283
sizce nasıl arkadaşlar ... ??
Uzun yolda 110-120 hızlarda 7 litre yaktım bayramda, şehir içinde 45-50 kuruş arası yakıyordum, 12 litreleri nerden hesap ettiniz? bakımlı düzgün bir 306 sakin kullanımda gayet normal bir tüketime sahip, agresif kullanımda her araç gibi yakıyor.
Ayrıca benide arayıp arabayı soran oluyor arkadaşlar galerideki benim eski aracım, galeride arkadaşım takasa verdim aracımı, araç hakkında yorum yapmadan önce gidip canlı görmek gerekli uzaktan konuşmayla olmuyor, ben arabamı yine satmazdım satcak olsam 1 ay önce baskı balata değişmezdim, biz fotoşla araba süslemeyi beceremiyoruz millet gibi ona buna pohpohlatmıyoruz iki günlük arabacı diye geçinen abiler g.tlerindeki *** kurumadan araba kompedanı oldu çıktı, arayıp 1 saat muhabbet edip sonra abi biz müsaitsen yarın gelelim haftasonu gelelim öyle olsun böyle olsun muhabbetleri iyice sıkmaya başladı, önceden sorgulama konusuna gidip baktığım arabaları yazardım, artık onuda yazmıyorum, düşünen varsa gidip baksın amk ben dünyanın parasını döktüm yollara bana faydası olmayan kilisenin papazını s.kiyim demişler, bende de o hesap, kuru gürültü yapmanın alemi yok cebinde parası olana araba çok bu kadar basit ve net.. Bedava araba arıyosunuz düzgün arabaya 16-17 lira yazınca çok diyip, sonra gidip 13-14 e alıp 3 lira üstüne harcayınca ucuz olduğunu sanan zihniyetleri zaten anlamıyorum g.tümle gülüyorum..
Yavuz Naz ' a katılıyorum kurcalanmamış bir 306 normal kullanımda 45-50 krş geçmiyor
Peugeot 106 GTI 1999 Model 14.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 98195199
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 97456238
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 96259496
Bu araçlar hakkında bilgisi olan var mı hiç arkadaşlar ?
Birde bilen arkadaşlardan rica edeceğim şu direksiyondaki gümüş-siyah logo olayını açıklayabilirler mi hangi sene hangi renk ?
bana inanmıyorsun yani? çokta .. :)
ben karışık kullanım roll içinde var tabiki 60 liraya 90 km yaptım en son rollınge çıktığımızda :) sıkınca daha az yakıyor sanki :D specler flitre egzos
07 EJ 765 dün aksaraya satıldı.