kapı direklerindeki siyahdan bahsediyorsanız orjinal fabrika çıkışı böyledir umarım yanlış anlamadım.Ayrıca bu araç daha öncede ilandaydı satıldı ve 1 hafta sonra tekrar ilana koyuldu heralde ona göre sorup soruşturun.Aracın fanlarının kapaklarıda kırılmış mobil stickeride yok önden kazalı olup olmadıgına dikkat edin.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 65880961
bu 106 yı bilen varmı almayı düşünüyorum,kazası değişeni vs
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Peugeot 207 GT 1.6 THP 2007 Model 23.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 68590934
Ayrı konu açmak istemedim...Şu 207 GT hakkında bilginiz var mı acaba?
Yani sökülmesi okadar basit olan birşey değil aslında genelde orada işlem olmadıkça kimse elini sürmez siz en iyisimi araca bakacaksanız ön panelin arkasındaki beyaz astarı duruyormu ona dikkat edin gerçi şimdi artık bunlara kılıf uyduruyorlar ama anlaşılmıyacak birşey yok arabanın önü çok düzgün gelmediği için bana bunları söyleme gereği duydum.
dediğin doğru kardeş.ben burda bir foto yayınlarım araçta nokta rötuş dahi yok ama total yazısı da yok.bence bakılabilir bi araç ne hoşaflar var ne paralara alınsa biraz harcansa binilir gibi.tabi inceleyen bilen abilerimiz,kardeşlerimiz vardır onlar daha iyi bilirler
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
oldu mu bilmiyorum ama şu araca bi bakın derim
2001 külgrı 106nın motor içi
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Peugeot 106 GTI 1999 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 67348135
daha çok bilgi istiyorum yokmu bilen...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)