2 yılda 30 bin düşüyorsa eğer. 120 bin km deki araç 10 yılda 15.000 km düşse,
15.000*10=150.000 km
120.000 - 150.000= (-30.000) olacaktır... küçük bir matematik hesabı..
Printable View
Daha iyisi Fransa'da... Araba daha parça parça montajlanmamış:D :D
Km olayından baya dertliymişizde haberimiz yokmuş:D
Benim araba 180 bin km'de ve o sahibinde 120 130 bin km'de olan gti gsi vti vb araçların yarısını yolda bırakır:)
Keşke herkes sen ben gibi bilinçli olsa ama zor tabi.
valla arkadaşının yaptığı en azından dürüstlük. olması gereken km ye çekmiş aracı.
insan sevdiği şeyden soğuyor böle olunca yapmayın yaptırmayın kardeşim... artık orjinal seven bir kesim var km'si logo'su vites topuzu direksiyonu koltuğu döşemesi...
kurcalamayın araçları binin sadece. sahtekarlık yapmayın. hak yemeyin...
lafı açılmışken buraya yazayım dedim sözüm meclisten dışarı...
valla ben tam anlamıyla orjinal seven bir GTI severim... biliyorum bu söylediğim imkansız veya çok nadir bir durum... ama bu sıralar gördüğüm konuştuğum araç seven insanlar. Honda, Peugeot ve renault gibi gibi gib araç sahipleri orjinal tercih ediyor.... logosu teyibi vitesi jantı...
keşke gerçekten bu konuda herkes biliçli olsa dediğin gibi... bu sayı artıyor ama azınlıktayız bunu biliyorum...
Allah razı olsun ne diyeyim, senden, ömer faruk tan... güzel insanlarsınız kardeşim ne diyeyim. tabi Kutsal var saolsun paylaştığım araçlara biliyorsa yorumunu eksik etmiyor. emir arslan diye bir kardeşim var...
Herkesten allah razı olsun.... hepimizin tekrar tekrar gönlüne göre versin inşallah...
Peugeot 106 GTI 1998 Model 18.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 91812018
arkadaşlar bilen varmı aracı kafamı karıştırdı ya bu km de bu dirilikde ve kaç aydır ilanda durması nedir ne değildir araç
kazasız değşensiz boyasız orjinal km ise alırım bunu ! :D
göz dikme araca :) benim gözüm var onda
alttan nasıl bi kazası var ? ciddimi, şase felan sıkıntılımı
Niyetin varsa ara bi görüş sahibi ne diyor?:)
bende forumdan giden olup eli boş döndü diye hatırlıom hatta göründügü gbi degil falan demişti.yanlişim varsa bilen arkadaşlar düzeltsin...
düzgün olsa şimdiye kalırmı, tramerdeki hasar kaydına bakın ne olduğunu görürsünüz, alttan salıncak değişecek kadar hasar almak demek arabanın kaplumbağa gibi olması demek üstelik karter felan patlatmış, arabanın altı çarşaf gibi olmuştur.
iptal o zaman ;)
aracım satılıktır bılenler var az cok ıstersenız sorabılırsenızde ppr kaan ve VTEC® nıcklı arkadasımıza http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post6374911
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 104754614 arkadaşlar bu arac hakkında bilgisi olan varmı gidip bakan gören duyan varmı
hmmm o zaman kalsın ya başka gti veya rc aramaya devam