bu tarz adamlr yüzünden 106 dan vazgeciceksan bişiy diyemem buğra
aynen katılıyorum abi :icon_tup: sırf yorum yapmak icin yazna var bilmiş görünme modunda takılan insna çok
Printable View
58 ap 616 remus egzoz :) - YouTube
taytay reis egzozu degişek mi yoksa böyle iyi mi :D
araçlar hakkında bildiğinizi gözünüzle gördüğünüzü konuşun sırf boş laf olsun diye polemik yaratmanın alemi yok
Kardeşim ne sinirleniosun boşver ya biri arabana öle dedi diye öle olmucak ya salla gitsin sen arabanı biliosan gerisi cok önemli degil herkesin paşa gönlü bilir zorla araba satmıyosun o yüzden sinirlenme gercekten alıcak adam başkasının bilgisine göre hareket etmez salla gitsin ;)
teşekkürler dostlar sağolasınız satmak hiç istemiyorum ama mecburumm
su konu insanların yararınamı zararınamı anlamadım yazık herkez birbirinin kalbini kırıyor ..
+1
aynen öyle bu konu amacını bi türlü bulamıyor bu yüzden gereksiz tartışmalara girip kimse birbirini kırmasın çok çok önemli birşeyse özelden halledebilirsiniz böyle olursa en azından konunun bi düzeni olur herkesin işi görülür.. sayfalarca tartışma mesajları okumak zorunda kalmayız ;)
Bilmiyorum abilerimizde hazır burdayken sorayım orjinal cc jantında kapak oluyormu olmuyormu ?
sen direkmen o arabanın değişeni çok diyosun birde bişey demedim diyosun benim panel senin kaput 1 er tane değişen var amma sıkıntılı çıktın kimse kimseye gaz vermiyo boş yere bi idda atıyosun sonra R yapıyosun anlamadım ne yapmaya çalıştığınıı
Evettt nerde kalmıştık ? ? ?
Aranızdaki sorunları 20 yıl önce icad edilen cep telefonu ile halledin dostlar .