merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum araç hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 66692451
Printable View
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum araç hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 66692451
bunun hakkında varmı bilgi?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 69115969
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 69110577
Bilen var mı? Diri duruyor ...
benim kiraz kırmızıyı izmire sattım o arada bi muhabbetini duymuştum zaten orayada panel değişik yazmış kaput değişik yazmış 106'da sizde bildiğiniz üzere bu parçalar can nokta ufak bi kaza paneli yerinden oynatmaz zannedersem :icon_tup:
kulaktan dolma bilgilerle arabayı karalamak dogru bişiy değil + kimin söylediğinide bilmiyorsun muhabbetini duydum diyosun zaten panelin değiştiği ilanda yazıo okuması yazması olan herkez okuyabiliyor şaselerde sıkıntı yoksa kaput panel çokta önemli bi parcalar degil ( tartısmak icin falan yazmıyorum bu arada ) aracın sahibide siteye üye zaten kendisi yazar.
Yani olabilir ben araca *** yada camur atmadım + ben her bilgiye önem veririm ama ben binici olarak panele dikkat ederim sen etmessin o ayrı bunun içinde kimse beni yargılayamaz ben bildiğimi yazarım başlıktaki amaç'ta o bana göre doğru olanda bu varsa bi kötüleme araçla ilgili ozaman kabul ederim ben ilanı okumadım bile bildiklerimi söyledim demekki panel ve kaputun değiştiğini dogru söylemişler bende buraya dogru bilgi yazmısım orda yazsın yazmasın :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 69110577
Abi sen biliyor musun bu aracı? :)
ilanı okumadım diyosunda bi önceki postunda yazmış diyosun onuda anlamadım. seni yargılayan falan yok bilmediğin görmediğin araba hakkında yorum yapıosun gider bakarsın baktırırsın herhangi bi yerden sorgulatırsın kazasını öğrenirsin yazarsın. doğru bildiğimi yazıorum diyosunda neyi doğru biliyosun ortada yalan atan da yok panel değişmedi diye idda eden mi var ?
bak şimdi benim ilk postum o değil iyi takip edersen sıkıntı cıkmaz ayrıca aracı takip etsem zaten ilk başta sorgu yaptırırım burada :icon_tup: ne var ne yok ögrenir gider sonra ustaya gösteriririm söylenenden fazlası cıkmassa arabayı alırım kabul ediyorsam panelin kaputun değiştiğini bende buraya bildiğimi yazdım onun dışındaki arac sahibine kalmış bi mevzudur benim arabamın kayışından ses geliyor diye neredeyse pert yazılacakdı ben senin gibi kimseye atarlanmadım geldiler ustaya gösterdiler 4 parça boyası cıktı ve gitti bu işler böyledi bilen bildiğini yazar alan gördüğünü alır paylaşım denilen olay yanlış yada dogru her neyse.
bi nefes al :D