+1 bende renk değişimine karşıyım tavanda boyaya bile.Bu arabaların yaşı çokda büyük değil :/ ama kimisine göre boyanın hiçbir önemi yok
Printable View
Bu bendeki mantık ben orjinalciyim sen değişik panelli arabayı kabul edersin ben etmem kişisel fikir sonuçta kimseye hangi arabaya ne şekilde bindiğini sormadım sorgulamadım bu soruyu nerden cıkardın onuda anlamadımda.
Ben bi arabaya gittim arabada değişen yok diye 30 milyar 5 defa kaza kayıdı 1 defada perti çıktı sonra 106 konusunda dahada hassaslaştım yok tıklama yok cıtlama sonucu su oldu bu oldu işi bana uymuyor dostum eğer karşı değilseniz alır binersiniz kimsede size niye aldın demez , diyemez.Boyadada komple boyaya karşıyım.
zevk senin zevkin :) aracın boyadan önce resimlerini çekersin boyaya hazırlarken alıcak olana gösterirsin zevk için boyattıgını .. ama bal köpügü zaten güzel bir renk :) bence degişmeye gerek yok yada degiştiriyorsanız olmayan bişeyi yapınki iyi olsun :icon_tup: yapılmışı yapmanın pek mantıgı yok =) düşüncesindeyim :icon_tup:
Arabayı satmak için boyatacaksa kesinlikle sarı yapmasın,arabayı boyatıp satacaksa bence boyatmadan satsın :)
Satacaganı düşünüpde işlem yapıyorsa hiç o işe başlamasın zararı daha az olur :)
Arabayı boyatıp bütün eksiklerini giderip satmaya kalktıgında bizim mezarcılar onuda beğenmeyecekleri için sıkıntı yok :D
Kısacası hertürlü zarar :D :D
boyasız olup ezik çizik güneş yanıkları yada gamze manyağı olucağına boyanması en mantıklısı,boya herhangi bir işlem olmağı sürece temizliktir benim gözümde,renk işine gelince tamamen zevk meselesi,ancak yaşar abinin dediğide çok doğru yapsanda zarar satsanda zarar...
Civciv sarısını çok beğeniyorum o yüzden bu renge boyatayım dedim zaten ruhsattada sarı olarak gectıgı ııcn.Bal köpüğüde güzel fakat halk dilinde tabir edilen b.k rengi :D bi türlü ısınamadım :)
Aracı şuan için satmayı düşünmüyorum boyatıp binmeyi düşünüyorum benim korkum civciv sarısına boyatınca ilerde 1 sene sonra felan satarken sıkkıntı yaşarmıyım yaşamazmıyım boyadan önce foto vs çekerim elbet.
Biz aynı renge boyattıgımız halde bir dünya sıkıntı yaşadık sen birde komple renk değiştireceksin hesabını sen yap ;)Alıntı:
Aracı şuan için satmayı düşünmüyorum boyatıp binmeyi düşünüyorum benim korkum civciv sarısına boyatınca ilerde 1 sene sonra felan satarken sıkkıntı yaşarmıyım yaşamazmıyım boyadan önce foto vs çekerim elbet.
Bir arabadaki rengi ..k rengine benzeten adamların ne fikri önemli benim için nede zikri:icon_tup:
Ben kimseye ne atar yapıyorum ne gider.Her yorumumu başdan sona okuyabilirsin bana soru soruyorlar cevap veriyorum.Sonra biri atar yapıyor su izmirdeki araba hakkında yorum yaptım herkesin statrejisi değişti.2009 dan beri burdayım toplam 200 küsüratlı msj'ım var yani sadece okur geçerim kimseye ne laf soktum ne bişey sorulan soru izmirdeki arabada ne var bende 2 parça değişeni var yazdım hay demez olsaydım.
Senna konuyu okuyunca ne kadarda ılımlı mesajlar veriyosun,bilmeden o arabanın çok değişeni var alınmaz muhabbetine girip sonrada tek degişeni varmış muhabbetine giriyosun,millete laf sokuyosun ben orjinal hastasıyım şu bu arabaya binmem diye ,millet bir ilan koyuyor,bir ilana bakmadan yazdım bildiklerimi diyosun ondan sonra köşeye sıkışınca ilana bakarak yazdım diyosun..Bu söylediklerimi seninle muhattap olan herkes biliyor .Antipatik bir insansın kabul et ..Ondan sonra hay yazmaz olsaydım falan filan ..herkesin satacagı arabanın ekmegiyle oynamaya çalış millette tepki gösterince özel mesajdan ana avrad küfret ..