kanka talip var 19 a iyi araba bulursam vericem.
cihan bişiler öğrenebileceğimiz birileri falan varmı malumatı falan feşmekan yada evveliyatını bilen km orjinalmi vs vs vs
Printable View
o arabanın fiyatı yıllardır 20.500 ve km si 66000 :)
arkadaslar elınde satılık dızel aracı yada şahını olan varsa barı ben onu alıyım araba yok cunku:D
1999 Peugeot 106 GTI 10.999 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu kimindir bilen varmı arac nasıl
benim sorduğum 106 da kazası varmış yandan yürürüde güzel değilmiş daha önce sitede videosu vardı hatırladım m3csl serkanın vectrası ile.
Valla o 106 hepimizi kendine aşık etmişti ilk ilana konduğunda.(3 sene önce belki 4)
Herkez araç için bişeyler dedi yok toplamışlar yok motor yüklenmiş boşaltılmış yok aslında 0 gibiymiş :)
O kadar çok şey söylendiki neyin gerçek olduğunuda karıştırdık :)
Tek bildiğim araç halen aynı resimlerle aynı şekilde 3 senedir satılık.Km side değişmedi :)
Fiyatından sebep satılmadı desem böyle bir 106 ya 20.000 verecek çok adam tanıyorum açık söyliyim :) Bu araba giderdi şimdiye normal şartlarda ama araç hakkında cidden bir bilgim yok nedir ne değildir.
İmkanım olsa gidip bakmak isterdim acaba neyle karşılaşcaz gerçekten bu araba var mı? :D
Aman aman! Ben gidiğ baktim bu araca 2002 degil araba sanki 92 model arka koltuklar orumcek agi baglamis sahibi cok pis bi oglan. Zaten arabayi babasiyla beraber kullaniyorlar babasi bizi biyere goturdu o aracla inan gozumden yas gelcekti yolda nasi bi gidisi var arka bagajdan sesler ontakimdan sesler saselerde islemler fln fln. Ben begenmedim iste sora gittim manisadan aldim.
arkadaşlar merakdan soruyorum acıbademde bitane mavi s16 106 gti var V plaka siteden birisininmi yada ne durumdadır her gördüğümde çok temiz çok güzel geliyor gözüme
2002 Citroën Saxo 1.6 VTS 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el
haydi teçtörki sen büyüksün büyük düşün :D
2001 Peugeot 106 GTI 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el
araç hakkında varmıdır bilgisi olan.bu aksam almaya gidicez büyük ihtimal.
Bu ara. 2ay öncesinde felan 12liraya satılmıştı yine İzmir'de..
Ufak tefek masrafları oldugunu sölemişti eski sahibi..Hatırladıgım çamurlugun birinde sürtme vardı yapılması gerekiyordu birde ön takımdan bahsediyordu. Değişen olmadıgını belaltı boya oldugunu söylemişti.