kırmızıyı eleyın hıc bakmayın bıle telefonlar acılmıyor hacızlık araba uğrasılmaz
Printable View
kırmızıyı eleyın hıc bakmayın bıle telefonlar acılmıyor hacızlık araba uğrasılmaz
Bi de şuna bakın isterseniz. Favorilerimdeki bi araç
Peugeot 306 GTI 2001 Model 14.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk
bu araca gittim 2 defa inanılmaz temiz ve güzel bir araba. hatta kusursuz bile diyebilirim
kmden korkmuyorsanız , motor yapmayı düşünüyorsanız alınır :D
Kaç tane GTI'ın km ojinal ki? 120k km yazanların çogu da 200k lara yaklasmıs araçlar zaten.
kutsal siyah sana kim iyi dedi bilmiyorum ama araba haşat abi :)
2001model ph3 yan airbagli filan orj cd çaları yoktu ama. önceki sahipleri arabayı ağlatmış bu sahipleride arabadan anlamayan adamlar çok binmiyolarmış zaten arabaya.
bi yıldız kaymış yani ph3 hemde :(
Abi ciddi patates hemde.
Aldığından beri bakım yapmamış elini sürmemiş adam düşün.
2001 model, Ph3, Siyah...
Arabaya içim acıdı, sonra PUG'lar sorunlu. :)
Peugeot 306 GTI 2001 Model 14.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk
Sana şu arabayı tavsiye ederim.Zannedersem araç ilk sahibinden..Orj km 3 parça boyalı fiyat uygun.. :):)
Şaka mı bu...
Aynı araca patates deyip sonra öneriliyor
siyah 306 mermi gibi duruyor içim eridi resmen.. Duruma göre bir motor rekteviye off off biblo
Evet galeride ki öneriliyor..
Galeride ki de Ph3.
Bi orj CD çalar teyp yok, o da alınır hiç önemli değil.
Reftifiye yaptırıp adam gibi bi yerde 10 numara olur tabi ki ama eminim GTI severleri düşündüren de motor yapılmış bi GTI'yı elinde patlama riski :)
11 yaşında araba alıcak olsam, motoru rektefiye görmüş olanı isterim yoksa zaten benim elimde patlayacağı kesin :D
Sizin aracın motoru rektifiye olmuş mu?
106GTI sahibiydiniz sanırsam :)
Honda'da bu km'ler hiç sorun değil ama PUG'da nasıl bilmiyorum.
Yeni PUG kullanıcısıyım.
Ama şöyle düşünüyorum serviste bakımları yapılmış, belli ki orj dışına çıkılmamış motorda, rektifiyeye gerek yoktur diye düşünüyorum.
Her arabanın titiz bi şekilde bakımları yapılırsa uzun km'ler gider sorun çıkartmaz kesinlikle.
Kronik sorunlar istisnalar.
PUG grubu yeni modelleri bilmem ama '' 106GTI ve 306GTI-6 hassas arabalar, sorunlu değil ''
Bu PUG'lar sorunlu araba ön yargısını yıkamamamızın nedeni apaçilerin eline düşmesinden kaynaklıdır.
Araba yağsız kalıyo, susuz kalıyo, bakım yapılmıyor e sonra noldu arabada hararet sorunu var-araba motor kırdı-araba yürümüyor bla bla bla...