Evren , konuşalım benceSunroofsuz 106 kötü , pis
Satmalısın bence Hauhauha
106 da sunroof candır bencecanlı gördüğüm 106 larda sunroof mükemmel duruyordu
![]()
TR deki mantık enteresan ama.. İngilterede örneğin bi herif vardı bi ara yazıştığımız.. Rallye forumdan orjinal sarı ve sunroofsuz arıyordu akıntı yapıyor diye.. ***** çok sık yağmur yağan ülke.. Bulamadı aradığı gibi hollanda'dan aldı sunrooflu.. İlk işi tavanı değiştirmek olduVe anormal karşılanmıyo oralarda..
Bizde şüphe meselesi.. olmasını istediğim gibi bir araba çıkarsa kıçı başı değişik olsun çok fark etmez aslında.. ''Bence'' tabi
![]()
Aynen sefa katılıyorum orada düzeltme vs gibi şeyler yok dolu yağdı kaporta çöktü direk değiştiriyor adamlar...Satarkende 3 parça değişenli 5 parça boyalı olayı yok enteresan bizim memleket![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Sıradaki 106mı sunroofsuz arıyorum bu olay biraz göreceli ama bu kadar abartmaya gerek yok sunroof yok diye araba almam diyen zihniyetide hiç anlayamadım![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
sanroof'mu?![]()
Kesinlikle aramam delerim sanroof'unu,olsa iyi falan değil dert dert dert
1. Ses kesinlikle kesemezsin.
2. Açarken orta parmagını mutlaka kullanırsın( istisnalar hariç )
3. Kapatırken ses yapar hem altdaki bakalit,hem cam![]()
4. Fitilleri kötü ise su alır, kar alır ön cam üzerine kanser bulaştırır
Sırf sanroof olsun diye araba aramam eğer diri ise sağlıklıysa yemişim sanroof'u ciğerli olsun DD gibi hiç birşey olmasın isterse,sadece ileri hızlı gitsin bizim gibilerine ilaç olur![]()
Buda başka bir kullanıcı düşüncesi .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
yaşar abi sana mesaj gönderdim aldınmıcevap bekliyorum acelem yok her türlü önerilerini bekliyorum
![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Peugeot 106 GTI 1997 Model 14.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 68918870
arkadaşlar aracıma takas göndermiş. araba gerçekten diri duruyor. tanıyanınız bileniniz var mı acaba aracı?
bu 106 ya ne olmuş acaba bilen var mı içim yandı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)