gerek yok sunroof a moonroof a gti bu :D
Printable View
Evren , konuşalım bence :D Sunroofsuz 106 kötü , pis :D Satmalısın bence Hauhauha
106 da sunroof candır bence :p canlı gördüğüm 106 larda sunroof mükemmel duruyordu :)
ya 2 sininde tatı ayrıdır snrof suzun gözünü seveyim :D
TR deki mantık enteresan ama.. İngilterede örneğin bi herif vardı bi ara yazıştığımız.. Rallye forumdan orjinal sarı ve sunroofsuz arıyordu akıntı yapıyor diye.. ***** çok sık yağmur yağan ülke.. Bulamadı aradığı gibi hollanda'dan aldı sunrooflu.. İlk işi tavanı değiştirmek oldu :) Ve anormal karşılanmıyo oralarda.. :) Bizde şüphe meselesi.. olmasını istediğim gibi bir araba çıkarsa kıçı başı değişik olsun çok fark etmez aslında.. ''Bence'' tabi :)
Aynen sefa katılıyorum orada düzeltme vs gibi şeyler yok dolu yağdı kaporta çöktü direk değiştiriyor adamlar...Satarkende 3 parça değişenli 5 parça boyalı olayı yok enteresan bizim memleket :)
Sıradaki 106mı sunroofsuz arıyorum bu olay biraz göreceli ama bu kadar abartmaya gerek yok sunroof yok diye araba almam diyen zihniyetide hiç anlayamadım :)
sanroof'mu? :D
Kesinlikle aramam delerim sanroof'unu,olsa iyi falan değil dert dert dert
1. Ses kesinlikle kesemezsin.
2. Açarken orta parmagını mutlaka kullanırsın :( ( istisnalar hariç )
3. Kapatırken ses yapar hem altdaki bakalit,hem cam :)
4. Fitilleri kötü ise su alır, kar alır ön cam üzerine kanser bulaştırır :(
Sırf sanroof olsun diye araba aramam eğer diri ise sağlıklıysa yemişim sanroof'u ciğerli olsun DD gibi hiç birşey olmasın isterse,sadece ileri hızlı gitsin bizim gibilerine ilaç olur :) :D
Buda başka bir kullanıcı düşüncesi .
yaşar abi sana mesaj gönderdim aldınmı :) cevap bekliyorum acelem yok her türlü önerilerini bekliyorum :)
Peugeot 106 GTI 1997 Model 14.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 68918870
arkadaşlar aracıma takas göndermiş. araba gerçekten diri duruyor. tanıyanınız bileniniz var mı acaba aracı?
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...52176803_n.jpg
bu 106 ya ne olmuş acaba bilen var mı içim yandı