User Tag List

Sayfa 351/743 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon
14117 sonuçtan 6.651 ile 6.669 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

sipahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ynsemr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Laf kalabalığı olarak bişey de demedim satırlarca yazı da yazmadım.bu arada kısa demedim dar dedim 'kelime dağarcığı kısa' yanlış bir tabir
    hayırdır yunusemre Türk Dil Kurumu'ndan mı geliyorsun? neyi uzattıgını anlamadım. Edebiyatını burda parçalama.TRT1 sana iyi gelir....
    ome-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlat dinlerim.söylediğim şeylerin yanlış anlasilmasini istemedigim icin ne yazdiysam onu aciklamaya calistim sipahi

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yerim belli gelmezsen .... Senin okadar açık ve net
    hemşerim sen kavga içinmi yazıyon acaba çok merak ediyom

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yerim belli gelmezsen .... Senin okadar açık ve net
    Yas olmus 28 ama hala 15 gibi klavyede atip tutmalar vs ayip denen bisey var!Adam sana acik bir soru sormus adam gibi cevap vermek yerine kivirmayi tercih etmissin delikanli adama yakismaz bu laf soluosan arkasinda durucaksin forumda 106 alip satan belirli kisiler var hangisine camur atiosun bilelim?
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlat dinlerim.söylediğim şeylerin yanlış anlasilmasini istemedigim icin ne yazdiysam onu aciklamaya calistim sipahi
    neyse kardeşim 5352331022 ara anlatırım ne zaman istersen meczumuz sen değilsin zaten'de 106'nın şanzımanına 17/64 diyen contalı kısalı bi 106'ya stock zanneden motorcu bi arkadaş

akif252
    Misafir
    önceki yazılanları okumadan boş boş konuşuyorsunuz herkez karakterini belli ediyoror neyazıkki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cihan-34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyse kardeşim 5352331022 ara anlatırım ne zaman istersen meczumuz sen değilsin zaten'de 106'nın şanzımanına 17/64 diyen contalı kısalı bi 106'ya stock zanneden motorcu bi arkadaş
    Ben zaten kimseye bir sey demedim.iki üye tartışırken bir fikrimi belirttim,kimseye bir şey demediğimi de söyledim.ne etek giyme kaldi ne kaşarlık.takdir sizin.iyi akşamlar cümleten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben zaten kimseye bir sey demedim.iki üye tartışırken bir fikrimi belirttim,kimseye bir şey demediğimi de söyledim.ne etek giyme kaldi ne kaşarlık.takdir sizin.iyi akşamlar cümleten
    arada olur öle şeyler iyi akşamlar

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önceki yazılanları okumadan boş boş konuşuyorsunuz herkez karakterini belli ediyoror neyazıkki

kardeş bence sen boş konuşuyosun bana banamı öyle geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akif senle 106 hakkında tartışmaya zaten hiç gerek yok.HİLTİ YAŞAR'LA fazla uğraşma

akif252
    Misafir
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yas olmus 28 ama hala 15 gibi klavyede atip tutmalar vs ayip denen bisey var!Adam sana acik bir soru sormus adam gibi cevap vermek yerine kivirmayi tercih etmissin delikanli adama yakismaz bu laf soluosan arkasinda durucaksin forumda 106 alip satan belirli kisiler var hangisine camur atiosun bilelim?
    senin bi yaran yada derdin yoksa özerine alınmzsın atıp tutan şahıs yaşardır kendisi bana sabah görüşürüz gelicem takımları sana yediricem gibi laflar etti bende dogal olarak gelmezsen ... senin dedim bende bi yanlışlık yok kimseyede laf ettiğim yok ama her yarası olan bakıyorum hemen taraf tutup bilmediği konuya taraflı olarak yorum yapıyor benim için hiç sorun yok çünkü kimse umurumda değil umurumda olmadıgı için ....me bile takmıyorum ..tek kelime yorum bile yapmıyorum bundan sonra beni haksız bulan varsa 3 4 sayfa öncelere gitsin benmi kaşınıyorum yoksa yaşarınmı yarası var anlar ben kimseye durup dururken tek kelime etmem etmedimde hepinze ii akşamlar bitane üç kagıtcı için kimseyle tartışamam ayrıca klavye deli kanlısı ben degilim bana laf söleyendir sölediğini yapmayanda delikanlı değildir saygılar herkeze.....

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karakterden bahsedene bak hele.

sana bişey yazmışlar küfür yok,hakaret yok.sen niye cevap verirken zaten yerlebir olmuş seviyeni dahada düşürüp eksiye iniyosun ?
    barnak bassam olurmu ?

akif252
    Misafir
    Alıntı cihan-34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akif senle 106 hakkında tartışmaya zaten hiç gerek yok.HİLTİ YAŞAR'LA fazla uğraşma
    kardeşim ben kimle hiçbi tartışmaya girmedim kimseyede bişi demeidim sadece arkadaşla sohbet ettik sadece ali cecenin arabasıyla denedim 2 3 boy aldım dedim ne adamın arabasını kötüledim neede tek kelime ettim yaşar tuttu sen sercanla dene yok şöle yok böle durup dururken ne derdi varsa anlayamadım neyse uzatmaya gerek yok ...ken haksızsam adam değilim okadar açık..konu belli

emirzukak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin bi yaran yada derdin yoksa özerine alınmzsın atıp tutan şahıs yaşardır kendisi bana sabah görüşürüz gelicem takımları sana yediricem gibi laflar etti bende dogal olarak gelmezsen ... senin dedim bende bi yanlışlık yok kimseyede laf ettiğim yok ama her yarası olan bakıyorum hemen taraf tutup bilmediği konuya taraflı olarak yorum yapıyor benim için hiç sorun yok çünkü kimse umurumda değil umurumda olmadıgı için ....me bile takmıyorum ..tek kelime yorum bile yapmıyorum bundan sonra beni haksız bulan varsa 3 4 sayfa öncelere gitsin benmi kaşınıyorum yoksa yaşarınmı yarası var anlar ben kimseye durup dururken tek kelime etmem etmedimde hepinze ii akşamlar bitane üç kagıtcı için kimseyle tartışamam ayrıca klavye deli kanlısı ben degilim bana laf söleyendir sölediğini yapmayanda delikanlı değildir saygılar herkeze.....
    sölediğini yapmayanda delikanlı değildir saygılar herkeze.....
    son yazılanlar ağır olmuş arkadaşım bence uzatmayın değmez...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim ben kimle hiçbi tartışmaya girmedim kimseyede bişi demeidim sadece arkadaşla sohbet ettik sadece ali cecenin arabasıyla denedim 2 3 boy aldım dedim ne adamın arabasını kötüledim neede tek kelime ettim yaşar tuttu sen sercanla dene yok şöle yok böle durup dururken ne derdi varsa anlayamadım neyse uzatmaya gerek yok ...ken haksızsam adam değilim okadar açık..konu belli
    onla denersin olur biter o zaman sıkıntı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerek yok böle şeylere gençler
    atar yapmaya matkap yaşara gider yapmayın sizden kac yaş büyük adama
    Hayırlısı be gülüm

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne gerek var arkadaşlar ? az sakin olun ya hiç gerek yok böyle şeylere
    3 günlük dünya ya,kırmaya kırılmaya gerek yoooooook teneke parçaları için...

akif252
    Misafir
    konuşmaları tamamen değiştirmeden kopyalayıp yapıştırıyorum hiçkimseye laf etmeden ilk kim atlamış bir okuyun sadece bana iice sataştıktan sonra haliyle siinirleniyorum saygı bi yere kadar ...

akif252´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

gelince haberleşiriz nedemek babanla kalkarız ama agırdır o güç kaybı olur arabanda ))

sen gelde sıkarız bi ara sizin orda enson sarı vts ile denedim ali cecenin 14\60 vardı ondada ii yürüyo arabası ama ..... )

2 vitesde bastık 4 vitesde braktık..

yaşar : Siyah sercan'ın arabası ile deneseydin daha sağlıklı sonuç çıkardı. Çeçen'in arabasını dogan bile geçiyordu.

oda 2 de sıkar 3 de bırakırdı .

Birde bu sürekli 106 alıp satanlardan araba almayacaksın demişsin isim verseydin bizde bilseydik burda bir sürü 106 alan satan var kimin esnaf kimin kaşar oldugunu bilirdik en azından .

yaşar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Siyah sercan'ın arabası ile deneseydin daha sağlıklı sonuç çıkardı. Çeçen'in arabasını dogan bile geçiyordu.

oda 2 de sıkar 3 de bırakırdı .

Birde bu sürekli 106 alıp satanlardan araba almayacaksın demişsin isim verseydin bizde bilseydik burda bir sürü 106 alan satan var kimin esnaf kimin kaşar oldugunu bilirdik en azından .

akif: onunlada denerim sorun degil onun aracı stock degil benimki stock ama farketmez

isim vermeyede gerek yok alıp örenirler kimden alınıp kimden alınmaması gerektiğini tecrübe kazanırlar..ben cokk arabadan anlıyorum dipde hiçbi halttan anlamayan..ben çok gördüm 18liraya nete koyan 13 e satan sorana 18 e sattım diyen kimse bana ne akıl versin nede gti konusunu anlatsın sökmediğim bilmediğim bir noktası yok gtin kimin kinin ne edeceginide ii bilirim burda kendime yakın gördüklerimide bilgilendiririm bu araba şu parayı eder veya etmez diye...geriside beni alakadar etmez..

onunlada denerim sorun degil onun aracı stock degil benimki stock ama farketmez

isim vermeyede gerek yok alıp örenirler kimden alınıp kimden alınmaması gerektiğini tecrübe kazanırlar..ben cokk arabadan anlıyorum dipde hiçbi halttan anlamayan..ben çok gördüm 18liraya nete koyan 13 e satan sorana 18 e sattım diyen kimse bana ne akıl versin nede gti konusunu anlatsın sökmediğim bilmediğim bir noktası yok gtin kimin kinin ne edeceginide ii bilirim burda kendime yakın gördüklerimide bilgilendiririm bu araba şu parayı eder veya etmez diye...geriside beni alakadar etmez..

Yaşar : senin aracinmi stock ? chip filtre egzoz ince conta kisa sanzuman ne zamandan beri stock oldu ? ayrica sen ilk yazdigim msj lara cvp vermemissin neden ? bu piyasadaki hangi adamlara dikkat edelim ? isim vermekdenmi korkuyorsun? birilerine laf soylerken sozunun arkasinda duracaksin yoksa olmaz böyle.ben kimin arabadan anlayip anladigi degil kimin adam olup olmadigi benim icin daha onemli, ince contali aracinla kalin contalibir arac gecince kendini king ilan etme,baskasinin samarini yemeyen kendininkini balyoz sanarmis seninkide o hesap dene sercanin arabayla gor arabani koltuklarin sokuluymus zaten tupude soktur sercanla dene,o laf attigin kisilerinde ismini yaz bilelim yavsaklari.

yaşar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

senin aracinmi stock ? chip filtre egzoz ince conta kisa sanzuman ne zamandan beri stock oldu ? ayrica sen ilk yazdigim msj lara cvp vermemissin neden ? bu piyasadaki hangi adamlara dikkat edelim ? isim vermekdenmi korkuyorsun? birilerine laf soylerken sozunun arkasinda duracaksin yoksa olmaz böyle.ben kimin arabadan anlayip anladigi degil kimin adam olup olmadigi benim icin daha onemli, ince contali aracinla kalin contalibir arac gecince kendini king ilan etme,baskasinin samarini yemeyen kendininkini balyoz sanarmis seninkide o hesap dene sercanin arabayla gor arabani koltuklarin sokuluymus zaten tupude soktur sercanla dene,o laf attigin kisilerinde ismini yaz bilelim yavsaklari.

akif: sen ne saçmalıyorsun lan adamm ol asabımı bozma hem sanane senimi deldi benim arabam neden her boka atlıyorsun seni benim yazdıklarım ne alakadar eder senin beyin yaşın ufak kalmış sanırım benden sana tavsiye herkezin herşeyine karışma bi tarafına bişiler girer sonra bana bu giren ne dersin burdaki yorumlara karışma hakkınmı var modaratör müsün ne *** sun sen sana tek kelime yazmadan herboka karışma sana laf söleyen oldudamı konuya atlıyorsun yeni gelinin ... atlaması gibi

ince contayla atmosferik oluyorsa helal ozaman arabama....yorumda yapmam sana cevap vermemde kendi kendine takl 15 yaşındaki beyinli adam....

sen ne saçmalıyorsun lan adamm ol asabımı bozma hem sanane senimi deldi benim arabam neden her boka atlıyorsun seni benim yazdıklarım ne alakadar eder senin beyin yaşın ufak kalmış sanırım benden sana tavsiye herkezin herşeyine karışma bi tarafına bişiler girer sonra bana bu giren ne dersin burdaki yorumlara karışma hakkınmı var modaratör müsün ne *** sun sen sana tek kelime yazmadan herboka karışma sana laf söleyen oldudamı konuya atlıyorsun yeni gelinin ... atlaması gibi

ince contayla atmosferik oluyorsa helal ozaman arabama....yorumda yapmam sana cevap vermemde kendi kendine takl 15 yaşındaki beyinli adam....

yaşar: Tamirci olmuşsun ama adam olamamışsın delikanlı,senin güddügün koyun kadar benim parmakladıgım çoban var,klavyenin başında lan lun havada uçuyor memleket ters yoksa senide havaya atar aşağıya inmeni beklemezdim neyse sıkıntı yok yarın dükkanına geliriz yüz yüze konuşuruz kısmet bu işler sen yaz dikim kadar beyninle burası biliyorsun klavye vadisi .

Senin o dükkandaki bütün tamir takımını bir tarafına sokarım içinde ayar yaparım GENÇ ...

yaşar :Ben şimdi gidiyorum sen yaz oran buran yiyorsa sabah görüşürüz ,halen benim sorduklarıma cevap veremedin zeka fakiri genç .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)