hayırdır yunusemre Türk Dil Kurumu'ndan mı geliyorsun? neyi uzattıgını anlamadım. Edebiyatını burda parçalama.TRT1 sana iyi gelir....
Printable View
Anlat dinlerim.söylediğim şeylerin yanlış anlasilmasini istemedigim icin ne yazdiysam onu aciklamaya calistim sipahi
Yas olmus 28 ama hala 15 gibi klavyede atip tutmalar vs ayip denen bisey var!Adam sana acik bir soru sormus adam gibi cevap vermek yerine kivirmayi tercih etmissin delikanli adama yakismaz bu laf soluosan arkasinda durucaksin forumda 106 alip satan belirli kisiler var hangisine camur atiosun bilelim?
önceki yazılanları okumadan boş boş konuşuyorsunuz herkez karakterini belli ediyoror neyazıkki
senin bi yaran yada derdin yoksa özerine alınmzsın atıp tutan şahıs yaşardır kendisi bana sabah görüşürüz gelicem takımları sana yediricem gibi laflar etti bende dogal olarak gelmezsen ... senin dedim bende bi yanlışlık yok kimseyede laf ettiğim yok ama her yarası olan bakıyorum hemen taraf tutup bilmediği konuya taraflı olarak yorum yapıyor benim için hiç sorun yok çünkü kimse umurumda değil umurumda olmadıgı için ....me bile takmıyorum ..tek kelime yorum bile yapmıyorum bundan sonra beni haksız bulan varsa 3 4 sayfa öncelere gitsin benmi kaşınıyorum yoksa yaşarınmı yarası var anlar ben kimseye durup dururken tek kelime etmem etmedimde hepinze ii akşamlar bitane üç kagıtcı için kimseyle tartışamam ayrıca klavye deli kanlısı ben degilim bana laf söleyendir sölediğini yapmayanda delikanlı değildir saygılar herkeze.....
kardeşim ben kimle hiçbi tartışmaya girmedim kimseyede bişi demeidim sadece arkadaşla sohbet ettik sadece ali cecenin arabasıyla denedim 2 3 boy aldım dedim ne adamın arabasını kötüledim neede tek kelime ettim yaşar tuttu sen sercanla dene yok şöle yok böle durup dururken ne derdi varsa anlayamadım neyse uzatmaya gerek yok ...ken haksızsam adam değilim okadar açık..konu belli
gerek yok böle şeylere gençler
atar yapmaya matkap yaşara gider yapmayın sizden kac yaş büyük adama
Ne gerek var arkadaşlar ? az sakin olun ya hiç gerek yok böyle şeylere ;)
3 günlük dünya ya,kırmaya kırılmaya gerek yoooooook teneke parçaları için...
konuşmaları tamamen değiştirmeden kopyalayıp yapıştırıyorum hiçkimseye laf etmeden ilk kim atlamış bir okuyun sadece bana iice sataştıktan sonra haliyle siinirleniyorum saygı bi yere kadar ...
akif252´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
gelince haberleşiriz nedemek babanla kalkarız ama agırdır o güç kaybı olur arabanda ))
sen gelde sıkarız bi ara sizin orda enson sarı vts ile denedim ali cecenin 14\60 vardı ondada ii yürüyo arabası ama ..... )
2 vitesde bastık 4 vitesde braktık..
yaşar : Siyah sercan'ın arabası ile deneseydin daha sağlıklı sonuç çıkardı. Çeçen'in arabasını dogan bile geçiyordu.
oda 2 de sıkar 3 de bırakırdı .
Birde bu sürekli 106 alıp satanlardan araba almayacaksın demişsin isim verseydin bizde bilseydik burda bir sürü 106 alan satan var kimin esnaf kimin kaşar oldugunu bilirdik en azından .
yaşar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Siyah sercan'ın arabası ile deneseydin daha sağlıklı sonuç çıkardı. Çeçen'in arabasını dogan bile geçiyordu.
oda 2 de sıkar 3 de bırakırdı .
Birde bu sürekli 106 alıp satanlardan araba almayacaksın demişsin isim verseydin bizde bilseydik burda bir sürü 106 alan satan var kimin esnaf kimin kaşar oldugunu bilirdik en azından .
akif: onunlada denerim sorun degil onun aracı stock degil benimki stock ama farketmez
isim vermeyede gerek yok alıp örenirler kimden alınıp kimden alınmaması gerektiğini tecrübe kazanırlar..ben cokk arabadan anlıyorum dipde hiçbi halttan anlamayan..ben çok gördüm 18liraya nete koyan 13 e satan sorana 18 e sattım diyen kimse bana ne akıl versin nede gti konusunu anlatsın sökmediğim bilmediğim bir noktası yok gtin kimin kinin ne edeceginide ii bilirim burda kendime yakın gördüklerimide bilgilendiririm bu araba şu parayı eder veya etmez diye...geriside beni alakadar etmez..
onunlada denerim sorun degil onun aracı stock degil benimki stock ama farketmez
isim vermeyede gerek yok alıp örenirler kimden alınıp kimden alınmaması gerektiğini tecrübe kazanırlar..ben cokk arabadan anlıyorum dipde hiçbi halttan anlamayan..ben çok gördüm 18liraya nete koyan 13 e satan sorana 18 e sattım diyen kimse bana ne akıl versin nede gti konusunu anlatsın sökmediğim bilmediğim bir noktası yok gtin kimin kinin ne edeceginide ii bilirim burda kendime yakın gördüklerimide bilgilendiririm bu araba şu parayı eder veya etmez diye...geriside beni alakadar etmez..
Yaşar : senin aracinmi stock ? chip filtre egzoz ince conta kisa sanzuman ne zamandan beri stock oldu ? ayrica sen ilk yazdigim msj lara cvp vermemissin neden ? bu piyasadaki hangi adamlara dikkat edelim ? isim vermekdenmi korkuyorsun? birilerine laf soylerken sozunun arkasinda duracaksin yoksa olmaz böyle.ben kimin arabadan anlayip anladigi degil kimin adam olup olmadigi benim icin daha onemli, ince contali aracinla kalin contalibir arac gecince kendini king ilan etme,baskasinin samarini yemeyen kendininkini balyoz sanarmis seninkide o hesap dene sercanin arabayla gor arabani koltuklarin sokuluymus zaten tupude soktur sercanla dene,o laf attigin kisilerinde ismini yaz bilelim yavsaklari.
yaşar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
senin aracinmi stock ? chip filtre egzoz ince conta kisa sanzuman ne zamandan beri stock oldu ? ayrica sen ilk yazdigim msj lara cvp vermemissin neden ? bu piyasadaki hangi adamlara dikkat edelim ? isim vermekdenmi korkuyorsun? birilerine laf soylerken sozunun arkasinda duracaksin yoksa olmaz böyle.ben kimin arabadan anlayip anladigi degil kimin adam olup olmadigi benim icin daha onemli, ince contali aracinla kalin contalibir arac gecince kendini king ilan etme,baskasinin samarini yemeyen kendininkini balyoz sanarmis seninkide o hesap dene sercanin arabayla gor arabani koltuklarin sokuluymus zaten tupude soktur sercanla dene,o laf attigin kisilerinde ismini yaz bilelim yavsaklari.
akif: sen ne saçmalıyorsun lan adamm ol asabımı bozma hem sanane senimi deldi benim arabam neden her boka atlıyorsun seni benim yazdıklarım ne alakadar eder senin beyin yaşın ufak kalmış sanırım benden sana tavsiye herkezin herşeyine karışma bi tarafına bişiler girer sonra bana bu giren ne dersin burdaki yorumlara karışma hakkınmı var modaratör müsün ne *** sun sen sana tek kelime yazmadan herboka karışma sana laf söleyen oldudamı konuya atlıyorsun yeni gelinin ... atlaması gibi
ince contayla atmosferik oluyorsa helal ozaman arabama....yorumda yapmam sana cevap vermemde kendi kendine takl 15 yaşındaki beyinli adam....
sen ne saçmalıyorsun lan adamm ol asabımı bozma hem sanane senimi deldi benim arabam neden her boka atlıyorsun seni benim yazdıklarım ne alakadar eder senin beyin yaşın ufak kalmış sanırım benden sana tavsiye herkezin herşeyine karışma bi tarafına bişiler girer sonra bana bu giren ne dersin burdaki yorumlara karışma hakkınmı var modaratör müsün ne *** sun sen sana tek kelime yazmadan herboka karışma sana laf söleyen oldudamı konuya atlıyorsun yeni gelinin ... atlaması gibi
ince contayla atmosferik oluyorsa helal ozaman arabama....yorumda yapmam sana cevap vermemde kendi kendine takl 15 yaşındaki beyinli adam....
yaşar: Tamirci olmuşsun ama adam olamamışsın delikanlı,senin güddügün koyun kadar benim parmakladıgım çoban var,klavyenin başında lan lun havada uçuyor memleket ters yoksa senide havaya atar aşağıya inmeni beklemezdim neyse sıkıntı yok yarın dükkanına geliriz yüz yüze konuşuruz kısmet bu işler sen yaz dikim kadar beyninle burası biliyorsun klavye vadisi .
Senin o dükkandaki bütün tamir takımını bir tarafına sokarım içinde ayar yaparım GENÇ ...
yaşar :Ben şimdi gidiyorum sen yaz oran buran yiyorsa sabah görüşürüz ,halen benim sorduklarıma cevap veremedin zeka fakiri genç .