Aynen şu üstteki stickerları dün ben de gördüm :S. dikkatli olmak gerek.
Mavi GTI hayırlı olsun. 99'da 3.5 milyara 96 şahin almıştık keşke babam 1-2 tane de gti alsaymış paraya para demezdik şimdi.
yapmak istedikten sonra dijital baskıdan çok rahat çıkartılır, ama meziyet 12-15 yıl önce yapışmış sticker ile 1 ay önce yapıştırılmışı anlamakdan ziyade panelin orjinal olup olmadığını anlamak geçenlerde bir araca baktım sticker yok ama panel orjinal etiketi çıkardım diyor aracın sahibiorjinal panelli 106 çıkmacıdan xs paneli alıp çakmış şase uçlarında kaynak var
![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 76354256
gecen sayfalarda sorgulanmıs ancak net bı bılgı werılmemıs.. arac hakkında bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa sewınırım..
ben aradım tawan harıc komple boya degısen yok on panelde duzeltme war dedı..
ılgılenen arkadaslara sımdıden tesekkurler..
Eski uj Çorumdaydı 10.500 e ankaraya satıldı ankaradan alan arkadaş sonra 14.500 'e ankarada başka brine sattı alan arkadaş tekrar ilana koydu 15 bin TL ye senelerce durdu ordan tekrar corum'a gitti en son 13.500 1 hafta önce ilanı vardı arkadaş almış oda bu fiyata ilana koymuş.
Araba atarlı giderli yanlız benim arkadaşdayken ayagı ön panelden cıkana kadar gaza basıyordu sabah akşam
Şöyle konuyu okudum... İlanlara baktım vs
Sanırım 6 sayfa araba varsa sahibinden.com da 6 sayfa içiden belki 10 araba alınacak durumda oluyor?
Birde dikkatimi çekti 110-140bin km arası araçlar ağılıklı olarak, KM'ler de pek güvenilir değil sanırım?
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Okan hayırlı uğurlu olsun merakle bekliyoruz
sticker anlaşılır neler yapılıyor arkadaş yaa![]()
Peugeot Sport
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Evet facebookda görmüştüm ,''total stickerları üzerinde duruyor mu''muhabbeti ortadan kalkar böyleliklee![]()
imzasız..
şok şok şok sadece 5 tlye pert aracınız total sayesinde orjin olsun![]()
![]()
Fotos von 106 GTi Team - Alışveriş | Facebook
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)