biz keyfi satıcıyız zaten,arabayı almak isteyene değil vermek istediğimize veririz o konuda bi problem yok yaniama cok uzun zamandır ugrasıyoruz,piyasanında cok sıkı takipçisiyizdir o yuzden sordugun sorulara da elimden geldiğince yardımcı olurum yine de burda ki konusma tavrından rahatsız oldugum için kimseye hırslanmam yani,herkesin parası kıymetli kimsenin içi yanmasın sonra,ben ilk mesajımdaki tarzımda belki sen anlayamadın ama yardımcı olmaya calışıyorum diğer satıcıları da rencide etmeden,yine de sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam yukarda sorgulattıgın arabaların hiçbirine bakmazdım,özellikle o cici duran beyaz saxoya
hakkında hayırlısı..
bende zaten ciciliğine aldandım ve sordumne güzel bak sen keyfi satıcısın bende keyfi alıcıyım.acelem yok zamanımda çok.ne drag koşucam ne rol koşucam.arabayı sevdiğimden alıcam ve sadece haftasonu binicem.zamanında yeteri kadar gazladık yeteri kadar doldurduk taklasını atıp manşetlerede çıktık...motorunun doluluğu önemli değil çünkü gazlamicam.dedimya sevdiğim için alıcam ve sadece hafta sonları binicem güzel kardeşim o yüzden senin arabanı hırsı olanlar alsın...
farketmez kim isterse o alsın isterse aldıktan sonra söksün akvaryum yapsın,isterse alayına yarış koştursun benim anlatmaya calıştıgım esas konu aracın kasası zaten madem zevk için alıcan,çokta iyi biliyosun,çokta eskitmişsin,mansette olmuşsun gidip tren devirmiş araba alma diye yazıyorum,iyilik yapmaya calışıyorum yanineyse fazla uzatmayalım,yazmama gerek yokmuş zaten sen baya üstünmüşsün bu konuda
![]()
bide yanlış anlaşıldım sanırım rv plaka saxo benim aracım değil,sahibini tanıyorum,arabanın butun gecmişini biliyorum o kadar,yani o konuda da tavsiye edip yardımcı olmak istedim,14500 tl ye pazarlıksız bırakılan bi araba su an,o paraya tr sınırları içinde daha mantıklı,daha guzel bi saxo varsa getirin alanın heykelini dikeyim..
100 lük ampul olsam yine de basaramam o işi onu anladım ben,ben buralara yazmıyodum ne guzel aynı sekilde devam edeyim bari![]()
Mesut abi boyasiz binerdi sasirdim o arabayi almasina.ama oda canli yapar simdi![]()
Evet ben mesu arkadaşlar....hatasız orj ilk sahibinden zeytin gri 106 almışımdır....çok sarı aramama rahmen nasip olmadı...kısmese carşamba resimlerini yüklüyorum.....tek lafım olsun nokta ciziksiz nokta rutuşsuz nokta göçüksüz bir aractır herkeze teşekkürlerrrrr
Sarı 106 da bursada bosch fabrikasından bir arkadaş aldı....otoparkta yatmaktadır şuan.....
Sağolun herkeze kazasız belasız cezasız arkadaşlar
linkteki araç nasıldır tek foto var uzaktan ve ilandaki açıklamaya bakılırsa değişeni ve boyası yokmuş varmı gören duyan?
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 68400570
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)