yanlış anlamada sen 306 sına denk gelmemişsin:)
Printable View
bizde 306 gtı ile bir tane 106 ya geçilmedik bırak geçilmeyi kafa bile çıkaramadılar:)
:D:D eskişehir subesi arabayı cıkartsa garajdan güzel şeyler olacakda :D :D düzgün ciğerli bi 306 106 ya asla geçilmez :D B16B yide gecemz :D
eyvallah burak, bordonun sahibi fiyatta düşmüyor zaten soğudum açıkcası, sakaryadakine bakıcam vallahi iştahım kabardı :D hacim istiyorum bunu anladım :)
bu ara aldım aldım bi hata yapıp saçma sapan bir araç almak istemiyorum :)
yavuz abi orjinal vites topuzu 120-130 tl orjinal tampon altı lip 120-130 tl.
oksijen sensörü map sensörü ikisi 260-280tl de onlar tutar.
bu masrafı göz önüne alarak yap pazarlığını.
arka orjinal spoiler ne kadar bilmiyorum :)
araba cok orjinal duruyor ama, şuan gti-6 alıcak olsam direk gidip bakardım araca.
o olmasa bu olmasa vs vs bunlar bahane deıl kardesım ben sadece dogruyu soyluyorum varsa ıddıa eden 306sını doldursun doldurabılıyosa kısa taksın yapabılıyosa gıtsın 2000 lıraya egzantırık alsın alabılıyosa 106yla 306nın yedek parca fıyatlarını karsılastırsın hangısı pahalı konforuna bısey dıyemem....bende eskı 306 surucusu olarak bunları soyluyorum bunda yanlıs anlasılacak bısey yok........
ben doldurdum aracı bakalım egzantriğim yok, kısa zaten yok. parça bakımından 106 cok cok cok daha ucuz ve bulunabilitesi bin kere daha kolay:)
AC 106 son kaca bırakır arkadaslar ankaradan gelip almayı düşünüyorum manyak gibi para topluyorum..